Zar bi....??


Зар би…..??
-Растеривање страха и магле-

Веза: Магла од брашна (Кликни овде)

Зар би супруга радила против свога мужа?
Зар би начелник у тајној служби био издајник?
Зар би секретарица учествовала у припреми убиства свог шефа?
Зар би Милошевићевог кума, Стамболића, убила Милошевићева полиција?
Зар би друга Мире Марковић, више њих, могла да убије полиција?
Зар би неко могао да посумња у некога као кривца, а он прошао тест на полиграфу?
Зар би неко од оних који ме слушају могао да посумња у мене, да не говорим истину?


Србија је земља ЗАР, она је земља хтења власти да људи верују у оно што чују, а не у оно што виде, она је земља која би да буде друкчија од оне која јесте, по опису њених челника: Она је земља која је потписала много тајних уговора у последњих 100 а посебно у последњих 20 година-са различитим силама, државним и неким другим, са привредним системима, са банкама, са краљевским кућама, са дворцима Раџа и Махараџа… па ЗАР неко може да каже да у Србији није право благостање?!

Србија има обичај да се без икаквог основа сили, и поред знања шта, како и када мора да учини!

Сада је актуелан политичар и бизнисмен са Косова и Метохије, МР, којег намерава да ухапси полиција Косова, легитимни орган на тој територији са којом  Србија сарађује као са међународним правним субјектом, Косово је територија коју Србија није прогласила својом окупираном  територијом.  Из неких разлога!

И сада се председник Србије бави послом полиграфисте из ГСУП Београд, или из неке друге полицијске јединице…. Јер је тај МР изгледа некако много важан. Важнији него што то проистиче из околности да је у једној од косовских политичких странака и да поседује једну или неколико бензинских пумпи.

Слажем се да је исправно да се председник залаже за безбедност свих грађана Србије, и оних са Косова, јер је Косово правно гледано и даље Србија. Али, Косовом управљају органи УН! Они надзиру рад управних и извршних органа на Косову и тренирају их да у једном тренутку могу да раде и без посебног надзора. Када ће то бити, то за сада није одређено.

И тог МР саслушала полиција у Београду, прошао човек тест на полиграфу, али ОН није предмет разговора да буде испоручен надлежним органима Србије на Косову, а они су надлежни по месту његовог пребивалишта, као и по месту извршења кривичног дела због којег се полиција Косова занима за тог МР.

Шта ће урадити Александар Вучић-Засвенадлежан, сада и за полицијске послове, поред живог свог љубимца и експерта Стефановића који је министар полиције, када надлежни управни међународни орган који управља Косовом затражи да им се дотични МР доведе у Приштину?

Под којим изговорим ће се то одбити?

И какве реперкусије то носи?

Александар Вучић је Засвенадлежан у остатку Србије, на Косову су надлежни неки други органи, због онога што се тамо догађало пре бомбардовања, због политике комуниста који су Косово третирали као посебан и равноправан субјект бивше СФРЈ, а ти комунисти су они који и данас подупиру владање Александра Вучића у Србији.

Да ли ће Александар стварно одбити изручење радикала у Хаг, када они отуда то уозбиље?

Да ли ће Александар спречити испоручивање Боже Спасића у Белгију, када они то затраже, ради издржавања казне затвора од 30 година?

Шта ће се десити ако се овај МР не испоручи?:

*Сумња да је умешан у кривично дело због којег га траже, повећаће се.


*Александар ризикује да се паковањем постојећих или производњом и паковањем нових доказа, и он сам, преко својих сарадника, доведе у везу са тим кривичним делом.

Шта ће се десити ако Александар испоручи тог МР надлежним органима на Косову?

*Сазнаће се много што-шта што неким од Срба из власти овде и на Косову не иде у прилог!

*А МР се мора испоручити!

Ко узме кајаће се-ко не узме кајаће се!

Александре, ипак је мачку много говеђа глава!

Саосећам са тобом, али не кажем да ми те је жао-сам си бирао пут којим ћеш ићи и сам си правио план по којем ћеш тим путем ићи.

Не кажем да се господин МР, осим легалног бизниса и политике бави било чиме незаконитим, ни било ко од твојих другова и сарадника, али да поновим: Криминал се не исплати! Онај чињењем и онај нечињењем!

Савет:
Искључи се из туђих послова и обавеза. Буди цар, не спуштај се на ново обичних полицајаца, не петљај се човече у оно што нити знаш нити треба да знаш! Посрнућеш о нешто и пашћеш!

Шакали су и око тебе, у то ни тренутка не сумњај! Многи би на твоје место, тако је то међу људима, а тек код Срба!

Чувај се кума Наума, ту је он, чека исто као онај Наум који је издао Карађорђа чију су образину напунили травом па донели београдском везиру ради додворавања.

Да, и давање оставке је једано од излазних решења, али си ти са тим решењем закаснио.

Успешан ти ПОЛИГРАФ желим!
Пошто си постао специјалиста за рад на том апарату који се назива и Детектором лажи! Али нема он та својства којим га ти описујеш! Тек су ту велике могућности паковања-има неколико приватних агенција које пружају услуге полиграфских испитивања као припрему за испитивање код полиције.
ТО ЈЕ АЛЕКСАНДРЕ-СВЕЗНАЈУЋИ, САМО ПОМОЋНО СРЕДСТВО и нема никакву процесну снагу као доказ!

Кажеш да си био добар студент права, јеси ли бар толико научио?!

*За коментаре(Кликни овде) 



Србија Драгољуб Татомировић
Виши Криминалистички инспектор у пензији
Заставник Команде-540

Постављено 26.11.7527/2018.г. у 22,45 ч,



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh