Magle od brašna!


Магле од брашна!
-Шта се све може брашном?-


Веза: Амбасада Америке је овлашћена….(Кликни овде)


Без брашна нема живота, људи ни домаћих животиња. Оно је основа исхране, али је оно погодно и за изазивање експлозија. Различитих, са различитим намерама. Некада се то догоди немаром људи или незнањем. Мени је то добро познато јер сам у младости пет година радио на монтажи млинова за пшеницу и кукуруз.
Био сам једно време додељен технологу за  брашно  као  његов помоћник за подешавање сита ради добијања онога што је пројектовано. 
Гледао сам и учио, па знам. 

Потом сам био на четворомесечној озбиљној Контрадиверзионој обуци, тамо су нас учили напредним облицима тероризма коришћењем материјала из свакодневне употребе и одбране од истог. Положио сам са оценом девет.

И ево га данас, опет брашно!

У новом облику државног тероризма, политике, обрачуна међу партнерима из бизниса и политике. Брашно као магла, као димна завеса, као средство маскирања!

Само…. Сада то не користи бивша СФРЈ, већ један њен мали отпали део који се труди да постане права држава, што је немогуће у својој суштини, али не и у форми. Тај мали отпали део је Косово и Метохија којег облаче у одоре праве државе, да би маскирани у исте, користећи државна органе као праве, и ту самопроглашену територију за државу, као праву државу-да би предузимали мере против остатка СФР Југославије, која је у своје време створена да се не створи Велика Србија, која је због Србије разбијена како би сама Србија била лакши залогај.

И смањена јој је цена разбијања на само 100 милиона свеже наштампаних долара, подељених тзв. политичарима који су удружено збацили С. Милошевића са власти у Србији. Јер је изневерио уговор са Америком, а они су га по том њиховом договору и уговору довели на власт, а ми, не знајући за њихов уговор,  радовали се до неба!

Необавештени и необразовани за разумевање онога шта нам се плете од стране Енглеза од времена устоличења Немањића да владају Србијом.
Сада се део назван државом Косово користи за исто оно за шта су коришћени Немањићи, Карађорђевићи, Обреновића и ови потоњи, закључно са Александром Вучићем-Засвенадлежним, склоном свакодневном драматичном обраћању нацији, са приватних телевизија, и склоном плакању пред телевизијским камерама, што је ништа друго до испуњење недавне молбе једне групе гађана Србије, да он и његови најближи сарадници са власти у Србији оду на ПОНИЖАВАЈУЋИ  начин!
Услишена је та њихова молба, по свему судећи.

У наслову „Амбасада Америке је овлашћена…“ као Криминалистички инспектор, са правим полицијским образовањем, објаснио сам шта се ваља иза Брда Брашна, због којег је АВ-Засвенадлежан пао на колена, и пустио горке сузе, све приказујући своју жалост због мука дела србског народа на Косову и Метохији, који ће од сада,  ако хоће да једе хлеб од србског брашна и користи друге производе из Србије, то морати да плаћа дупло скупље….. као да ти Срби не могу куповати хлеб од неког другог брашна, и као да се та шака Срба која је преостала на Косову не може, као што је некада цело Косово држано, ставити на списак трошкова за њихову храну на рачун Србије.

Па могло би, наравно, вешт је АВ-Засвенадлежни у томе, и не кука се и не моли се, и не плаче се због цена брашна за Србе на Косову. Србија има толико јефтиног брашна да им га може доставити бесплатно, као помоћ Црвеног Крста, али се ту ствар мало компликује јер би АВ-Засвенадлежан прво морао да прогласи поред фактичке и правну окупацију Косова и Метохије, када се та хуманитарна помоћ може испоручивати по неким другим одредбама, које спречавају да он одређује коме, када, колико, преко кога…..а то онда елиминише извесне могућности коју ти поступци стандардно и дуго омогућавају свакој власти Србије.

Ево га брашно!

Као магла, и као завеса!

Траже Шиптари изненада, одмах после два дана од целоноћног заседања Савета за Националну безбедност Србије, да власти Србије саслушају једног амерички настројеног политичара Србије који је недавно наговестио да има извесних сазнања о убиству косовског политичара, Оливера Ивановића, оног који је неком изгледа веома сметао, и чије убиство се као никако не може разјаснити.

A ja о убиству Оливера Ивановића посао 16.1.2018.г. и указао на специфичности и опасности од тог кривичног дела...није вредело.

Видети: (кликни овде)

А оно држано као џокер!

Амерички џокер!

Џокер њиховог Одељења ФБИ У Београду и Приштини.

Изненада косовско тужилаштво тражи саслушање Саше Јанковића….. тужилаштво из Београда без тог захтева није обраћало баш много пажње на то шта је Јанковић помињао, али сада у оквиру међународне сарадње којом се Косово признаје субјектом међународног правног поретка, хоће да саслуша Јанковића! Ко узме кајаће се-ко не узме кајаће се! Ако одбије Србија, зна се, а ако не одбије да саслуша Јанковића…опет се зна.

Јапанци су наши пријатељи, да није њих ми би се у Београду возили у старим неудобним аутобусима-они у једном давању поклонили 100 "МАН " аутобуса и два шлепера резервних делова, и сада од њих треба тражити разјашњење о условима када неки командант неке војске или председник нечега, испуњава услове да изврши ХАРИКИРИ-и да објасне детаље како се то обавља. Па да неким из власти Србије то буде понуђено-да не плачу пред камерама!

То око саслушања политичара Јанковића, је могућа Брашно-бомба!

Ја не знам чиме све Јанковић располаже, али они који су направили ову завесу од брашна могу да му дају много „сазнања“ и она могу да покваре многе дилове, политичке и пословне како на Косову тако и у централном  делу Србије и у околним државама.

Могуће је да је ово предходница оног Тешког Анткриминалног ваљка који је још пре две године покренут, од Американца, из Албаније-његово покретање треба да поваља Балкан!

Србија је циљ свих циљева.

Указивао сам на тај циљ (и потребу као за хлебом насушним) у више наслова на својим блоговима, али ко би обраћао пажњи на те моје блогове, на оне из Србије! Мада сам их ја писао због неких других који су све пажљиво читали…. И ја сам задовољан!

Важна је Србија и њен народ, нису важни неки уплакани Дачићи и Вучићи, ни без текста остао неки Ђурић.

Важно је да се у Србији заведе ред! А у њој се ред може завести само извођењем Стручне Криминалистичке револуције!

Захваљујем свима оним који су читали моје наслове и предлоге па то користе за ово што започиње. Саосећам са Русима којим је читање мојих наслова свакодневна радна обавеза, али је то њима без икакве користи. Јер, они само читају, читају...., анализирају и увек их неко претекне….баве се бескорисним послом, а све што је предлагано за Србију важи и за Русију.

Браво за бацаче Брашнавих бомби!
Кренуло је!

И завршиће се како је најбоље по нас, који се сами нисмо могли отрести крпеља који су наши само по крви, коју нам редовно и упорно пију.


Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано и запечаћено са РТ-МТ! 23.11.7527/2018.г. г у 06,06 ч.
Постављено 23.11.7527/2018.г. у 06,45 ч.
_____________________________________
Снимљено 23.11.2018.г. у 7,00 ч.-  Застава Русије

Ах, како су вредни браћа Руси, маскирани србијанском заставом!

16'32"  Београд
_______________________________________
Снимљено 23.11.2018.г. у 14,19 ч. - Застава Русије
Узбуна и мобилизацоја-Руса у Србији!

9'7 "  Суботица
9'13 "  Суботица
9'17 "  Суботица
9'21 "  Суботица
9'29 "  Суботица
13'43 "  Суботица

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh