Napad šakala!


Напад шакала*!
-Пашће лавови-


*Они из њиховог најближег окружења


Веза: Шакал План од 15.11.201.г. (Кликни овде)

Шакали напали, лавови ће попадати или ће се упустити у борбу после које неће бити на лавовски местима. А прошло само 11 дана! 
Чекани су од 2014.г. онај из Србије  и онај из Северно-источне Србије, назване Русијом!
О оном из Северно-источне Србије, нећу ни реч. Није обраћао пажњу на 
(Кликни овде) упозорења. 

Онај из Србије ће вечерас поново да се обрати нацији, јер је направио паузу од 24 часа, и уз уздисање са сузним очима, уз пуно глумачке позе и патоса, да нам саопшти да су га шакали притисли и да МИ-читај ОН, више не може да се опире, да ће попустити и реализовати један од оних одавно најављених БОЛНИХ, његових, лавовских, потеза. Или да се склони! 

Наш лав је начет брашном! Пшеничним. А оно може да буде и снажан експлозив!

Ни он није обратио пажњу на упозорења (Кликни овде) од пре четири године. Штета, по њега, али ми нећемо остати некажњени!

Заслужили смо ми то!

Јер смо очекивали да нам неко други почисти двориште, тог неког није било, ми чекали, па окаснили!

Године 2000. су они који су нас преузели носили рукавице, сада ће наступити без њих. Њихови саветници су у полицији, Министарству финансија, Народној банци, у војсци и ко зна где још.

На терену смо сада само  ми-они из масонерије и других сличних организација су онемогућени да утичу на исход наше одлуке.

Борба или предаја!

Слободан живи, а роб само постоји!

Шта коме одговара, на ту страну нека се сврста.

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 26.11.7527/2018.г. у 13,37 ч.
_____________________________________



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh