Nema odustajanja!


Нема одустајања, све се потврђује!
-Примљене и последње опомене-

Веза: Романа Кодекс, наслов од 2.12.2017.г.
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html


У наслову од пре 4,5 месеца мојим читаоцима је дат прецизан опис  обимних мера и задатака који се МОРАЈУ спровести, јер су  састанку на којем су те мере донете присуствовали сви они који су битни за владање оваквим светом.

Сви су предузимали мере из делокруга за који су били задужени-појединци и њихове државе, осим што су они којих су се тицале оне најнепријатније мере, удружено бацакали и опирали, у намери да купе време, да одложе до времена заборава. Али, у овим стварима нема игре и нема заборава!

У марту и априлу 2018.г. су и они којих се неке од мера тичу, били домаћини самозваним важним високим гостима из Америке, Британије и Русије, којом приликом су им, може се то и тако рећи, пренели последња упозорења и последње опомене уз указивање на пробијање рокова….
Та организација која је донела одлуке под Романа Кодекс, са своје стране је убрзала све процесе организовања како би се донете мере спровеле, а појединци из власти су опоменути. Па како ко хоће! И како ко одлучи, тако ће и проћи.

Што се нас из Србије тиче, без бриге, ми сами ништа не можемо и ништа и не треба да предузимамо – када се све скоцка како треба обнародоваће се и грађевина која се гради. Ми смо у стању хибернације до Петровдана, 12.7.2018.г., а дотле ће се ови опоменути или тргнути из сна или ће се разбити о тврди зид у који ударају главом.

Овај који се(бе) сматра главним више ништа и не може да предузме, још ће бити неких покушаја чињења штете, али он неће успети, а све досадашње штете ће бити анулиране поништавањем незаконитих одлука и незаконитих делатности поводим тих одлука.

То је усаглашено од оних који су донели задатке у оквиру Романа Кодекса. Чека се још на њих неколико, из Албаније, са Косова и Метохије, Србије, Македоније, Босне и Црне горе, потом иду и они остали предвиђени за чишћење у таласу који је започео покретањем тешког антикриминалног ваљка са Јадранског мора, из Албаније.

Предлагао сам оним којих се све ово тиче, а они су из Србије, да не лежу пред ваљак… не знам да ли су о томе размишљали, вероватно јесу али ме нису озбиљно схватили.

Пре неколико дана поверљиви човек Владимира Путина, Сергеј Наришкин, био је у Београду на разговору са оним којих се све ово са почетка децембра 2017.г. тиче, не знам детаље, али они нису ни важни-сигурно их је потсећао на одлуке Романа Кодекса! Наришкин је недавно истим поводом био и на консултацијама у Америци.

После Петровдана, ми из Србије, окупљени око Организације „Команда-540“, започињемо са реализацијом свог плана, који је у многим деловима подударан са планом Романа Кодекса, осим што ће за нас средства да обезбеди једна друга организација којој смо подређени, на начин како они којим смо се подредили знају да све искомбинују. Наш Командант и Начелник је Свети Арханђел Михаил.

Одлукама Романа Кодекса предвиђено је да ову рехабилитацију финансирају Руси, имамо одређене разлоге због чега смо то одбили, ми нисмо православни ни било какви други ЧЕКИСТИ (аналог србској ОЗНИ или УДБИ), одобрено је наше такво одбијање и средства која су нам неопходан стижу са места где су чувана за овакво време и овакав план.


Натпис на некој руској банци, ових дана:
Замена валуте се привремено не обавља!
Разумемо их: Нема новца  http://worldcrisis.ru/crisis/3028471
Наш члан је био учесник скупа на којем су донете одлуке Романа Кодекса, донео је одлуку, из неких својих или нечијих туђих разлога, да неке делове тих одлука везаних за Србију, реализује преко организације која је тек у идеји и у повоју… нећемо га ометати, али ни помагати, јер тако како је он то замислио не може ни да функционише ни да нам смета. То ћемо само игнорисати.

Од њега смо очекивали помоћ по основу његових добрих веза у државама које би се могле појавити као купци роба из реализације нашег агро-плана, али нам сада ни оне не требају, јер ћемо основати нову државну структуру која ће служити народу и држави, те ће она вишак пољопривредних производа пласирати преко службеника који иначе и примају државну плату да се тиме баве.

Ми ћемо, после ко зна колико векова, а сигурно први пут после смрти последњег Србског Деспота Стефана Лазаревића-Високог, окупити у једној организацији само оне вернике-Србе домаћине, који су свесни и сагласни са тим, „да сами ништа не могу“, чиме ступају у позицију да примају ненадану помоћ за своје планове, односно планове Организације „Команда-540“, који су овде јавно презентовани пре пет година у више детаљних наслова. (Наслови су на врху списка садржаја овог блога).

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 19.4.7527/2018.г. у 14,43 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh