Pukla su trpila!


Пукла су трпила!
-Срби одбијају!- 

Од времена када су на власт у Србији дошли преобраћеници из католичке у православну веру - обе су јудеохришћанство оформљено ради држања свих народа у покорности - Немањићи, Срби су терани насилно у својеврсну катарзу, кроз муке, крв и сузе! Уз помоћ војничке силе и силе цркве коју су тада формирали и на чије је чело постављен један од њих, Немањића.

Од њих до Александра Вучића-Засвенадлежног и патријарха Србске цркве, Мирослава Гавриловића, црквено име Иринеј,  Срби се терају у такву катарзу и свеколико духовно и морално прочишећње кроз трпљење!

Пукла су, коначно, трпила код Срба!

Србе притискају сви – замљске силе као Енглезери и Руси, али и небеске силе преко и због лоших информација и недостављања било каквих предлога, оних људи који су међу Србима, као изасланици Вишњих сила.

Вишње силе се ослањају на своје обавештајце и извиђаче, људе  са много овде непотребног знања, али БЕЗМУДИЋЕ, који не служе ничему јер се боје да не погреше, па не дају тим Вишњим силама одговарајуће пресеке стања ствари, нити било какве предлоге.
Али се сви слажу: Овако са Србима треба!

Због таквих изасланика Вишњих сила и због уверења да се владари Србије постављају по некој промисли њиховој, Срби су престали да верују и у самог Бога.

Оправдано!

Нека сада у Србији сам Александар Засвенадлежан све и планира и реализује…

Нека сада Вишње силе у Србији саме и непосредно раде оно што су Срби-чувари Божијег Ограђеног имања радили хиљадама година. Да, то су радили добри,  мирни, трпељиви и веома лаковерни и лакомислени Срби који су се уздали у Бога…

Пукла су Србска трпила!

Срби више неће своју катарзу кроз крв, сузе и зној. Доста им је било.
Натоварили их више него што могу да носе – Вишње силе и Александар Засвенадлежан!

Срби одбијају да и даље трпе… они се више неће бунити нити ће силом тражити своја права, нема више демонстрација, нема више ни четника ни партизана, ни оних који су за Американце или Русе…

Срби дезертирају!

Масовно. Иду у војску Ђаволову у западне државе, јер су уверени да их ни сам подли Ђаво лично овако не би товарио као што су хиљадама година товарени у Србији.

Ја им ништа не замерам.

Већ, дуго, колико сам могао и знао, указивао сам, понекада се и препирао, са оним који су овде некакви представници Вишњих сила - један је пчелар, други се склонио у Лондон па отуда брине о Србији, док се трећи определио да не ради ништа - да треба деловати или предлагати.
Нису ме послушали и ја их сматрам потпуно бескорисним, а нека их уважавају они за које они овде раде.

Када домаћин-будала на кола која вуку коњи натовари оно што они не могу да вуку – паметни коњи покушају само једном и потом од тога одустану, одбијајући и сваки други покушај.
Батине, псовке и љутња домаћина-будале остају без резултата све док терет не прилагоди могућностима коња!

Ја то знам, рођен сам у Мачви у којој је свака кућа гајила коње и гледао сам као мали дечак шта све раде домаћини-будале, али и шта раде паметни и глупи коњи.

Срби су вековима и хиљадама година били глупи коњи!

Хвала Америци која је измислила Интернет, па су и Срби прогледали! И увидели да трпе оно што од њих ни сам ђаво, лично, не би тражио.
Од пет радноспособних, школованих, или оних које Немачка у Србији оспособљава кроз кратке курсеве за просте послове, тројица се спремају на дезертерство, у иностранство у западне државе.

Браво, за Србе који тим гестом показују да нису глупи већ паметни коњи!

Нека од сада у Србији послује само Александар Засвенадлежан и изабраници Вишњих сила!

Ускоро ће и он и те Вишње силе ставити прст на чело, када у Србији више не буде Срба – које су они отерали товарећи их више него што могу и хоће да носе.

После Петровдана ове године у Србији ће се започети реализација само једног дела Плана „Гаврил“ који је у својој суштини Агро-план, али само у обиму да се организују и сачувају преостали Срби, после одласка оних многобројних, као чувара ватре и куће, за време када ће се овде завести ред и када ће се део тих дезертера вратити у Србију. 


Оечкивање мале руске помоћи кроз кредит који би ми вратили у пет годишњих рата је било илузија, као и све што се од њих очекује - кредит није добијен - рекли су да немају механизме за сарадњу са недржавним организацијама, па су наставили са сарадњом са државом и сада су на путу да одавде нестану, физички и из сећања. Заслужено!
Тај којег су пред сваке  изборе примали у Русији на највишем нивоу, помажући му и тако да побеђује, не третира их ни два посто, гледа да се не замери стварној сили-Енглезима. 

Очекујемо да нам се ускоро на располагање ставе неопходна новчана средства, па да се почне… изнова, из почетка, као у време пре злочинаца Немањића који су ради свог устоличења убили 260.000 Срба Правовераца или Богумила!

Исти број убистава од 260.000  Срба, остварили су и настављачи Немањића-комунисти који су после Другог Светског рата само у Србији убили толики број Срба, под изговором да су буржуји или да су народни непријатељи!

Александар Вучић-Засвенадлежан је створио повољне услове за масован одлив и исељење Срба из Србије. Он је последњи - он гаси светло, а захваљујући њему и оним од Немањића до Милошевића, пукла су србска трпила! Браво и за Александра!

Господе Боже наш, опрости им, знају шта раде! Срби који дезертирају. Трпео си или се саглашавао са оваквим царевима Срба, пушташ нам већ четири године суше, кише, поплаве или мразеве, не испитујеш шта чине Твоји обавештајци овде и све је то довело до пуцања Србских трпила!

Види шта ћеш сада са нама – а криви нисмо!

Слава нашем Живом Богу Србу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 26.4.7527/2018.г. у 13,42 ч
(Написано и запечаћено 26.4.2018.г. у времену од 10,22 до 11,00 ч.)


1 comments:

Unknown 27. април 2018. 19:51  

Браво за Истину о Немањићима.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh