Baci peškir u ring!



Баци пешкир у ринг!

-Задржи своју главу-

Повод:
*НАТО бомбардовање Сирије у којем вероватно има и руских жртава.
*Тишина у Србији од које се ништа не чује

Веза: Ето, стигло и то!
http://komanda-540.blogspot.rs/2018/04/eto-stiglo-i-to.html
 

Баци пешкир, тренеру, спаси боксера и извуци живу главу! Само не знам шта ће теби твоја глава!?

Србија је пре 19 година бомбардована 77 дана и цело време се бранила, колико је могла и чиме је имала. Од руских западних партнера!

И извукла Часни излазак са Косова и Метохије, које је било разлог бомбардовања. Руси су све пажљиво мерили са извиђачко-техничког брода усидреном негде у Средоземном мору… и бранили нас указујући, исто као и Кинези, да је то у супротности са међународним правом. Ето, Американци то тада нису знали и требали је да јој Руси и Кинези то кажу.

Ноћас је бомбардована Сир(б)ија, на исти начин као и Србија, пре 19 година, и опет Сирију бране познати борци за међународни поредак, Русија и Кина, иако када им је у интересу они тај поредак мало гурну у страну.

Ори се салама Савета Безбедности УН у Њујорку осуда неваспитаности Доналда Трампа, а портпаролка  МИП Русије, Марија Захарова, на брзину оматорила па сада изгледа као права прецветала дама средњих година, која је задужена да глас протеста, јединог оружја које Русија сме да употреби, добаци  до главе Доналда Трампа, који са Русијом ратује и преговара, са којом се зај.бава, преко свог твитер интернет налога. Јер му се  може!

Пустио Русе у клопку у Сирији, окружио их и сада следе преговори за Часно напуштање овог руског Косова у Сирији.

Следеће Косово,  следећа Србија и следећа Сир(б)ија је у Русији!


 Када?

 Пратите твитер Доналда Трампа!

Тренеру, види шта ћеш! Знаш ваљда да паметан и душеван тренер бацањем пешкира у ринг сачува главу свог пулена, док он сам као тренер губитника изгуби образ! Види хоћеш ли да спасаваш боксера или себе. Своју или његову главу?

Мада, шта ће глава тренеру који сваки бокс-меч решава бацањем пешкира?!

И који боксер ће убудуће хтети да га такав тренира?!

И ко ће се од ноћас више било где и било када, хватати на бајке о моћима руских С-300, 400 или 500!? Паметни су Индуси што су отказали разговоре о куповини тог мачка у џаку, а ви мачка не показујете, осим у парадама и дежурствима-чему вам они служе, осим за блефирања?

Чему вам служе и изјаве како ћете све што лети обарати, и не само то што лети већ и оно одакле лети?

Ех  ви у које се узда скоро цела Србија….

Нема у шта се нисте петљали, нема шта ви не би радили, нема тога кога ви не би имитирали, али нема користи од те ваше активности – одрекли сте се помоћи Помоћника који никада не издаје! А без Њега нико ништа не може!
Нема Његовог Заштитног Кишобрана изнад вас-ви знате и зашто.

Ратујете против Трампа којем је једини минус у животу то што је имао посла са неколико проститутки!
Ратујете против човека који не узима плату од своје државе, који не мора да има своје тајкуне ни у Америци ни било где, нити да за њих дрхти и плаћа из буџета.
Није то лако, наравно, али ту је пешкир!

Јесте, он је на челу државе силеџије, али се силеџија не може победити блефирањем!

Очекујте ли  можда сада неког из Србије, неког од ових задужених  да за вас овде блефира, да вас хвали и уздиже до неба, да почне окупљати Србе-добровољце, да вам крене у помоћ! Или да вам Србија прискочи у помоћ са свих шест авиона са вашег авио-отпада који сте јој недавно послали на дар.

Какав дар, такво и уздарје!

Јавите нам шта вам треба и ето их… тих на које овде рачунате. Они су тастатура ратници без мане и страха!

Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

Постављено 14.4.7527/2018.г. у 16,00 ч.
_________________________________
Снимљено 14.4.2018.г. у 16,40.ч. - Застава Русије

Наша браћа Руси пажљиво ослушкују!
10'42 "  -
10'52 "  -
11'9 "  Београд
11'49 "  -
14'22 "  -

15'37 "  Београ

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh