Strahinjići!


Страхињићи!
-Паника-


Овај текст се од 21.2.2018.г. налазио на мом затвореном сајту Златнибилтен.срб на http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=262, где су могли да га читају само они који смеју да се потпишу и пријаве као читаоци тог сајта-сада, будући да се време, због чега оволики страх у Београду, постаје све и брже и краће, омогућавам да га прочитају и сви други храбри Срби који не смеју да се потпишу да су то прочитали, разни тајни хероји, тастатура ратници, они који ће гласати за опозицију када она постане власт. На моју жалост, све се потврђује, Београд је прекривен страхом од могућности да ови који су власт то од недеље више не буду.  Истовремено, као неко ко прогнозира, томе се радујем.

Председник државе као носилац локалне листе на изборима отворено не говори истину: Лаже када је рекао како га је Бошко Обрадовић из Покрета Двери чекао са бандитима са капуљачама који су побегли..... "тај побегли" је све снимио и као филм од 13 минута пустио на инетернету....

У страху су велике очи, а фантазија ради брзином муње!
ДВЕРИ су једине покренуле питање разјашњавања пљачке!

Коме то нешто значи, нека то има у недељу у виду. Или да ћутимо до самог нашег свеукупног краја, под Александром ЗАСВЕЗАДУЖЕНОМ!  
Драгољуб
______________________


Корисно је наравно видети и овај прилог-упозорења, које ће у току дана имати још један наставак, па сугеришем да нађете времена да то погледате јер говори о збивањима планираним за Београд и Србију за време од наредних 5-10 дана.

https://www.youtube.com/watch?v=H16PfjTW_-g
 (Драгољуб, Постављено 4.3.2018.г. у 07,20 ч)
___________________
   01.03.2018, Danas
___________________

Чега се плаше они који тврде како су храбри?:


Добар пуковник пажљиво осматра положаје свог противника, али је његова пажња усмерена на његову војску, па је распоређује како треба и где треба.

У Србији, и у Русији наравно, изборна кампања се води на истоветан начин-показивањем мана противника уместо својих добрих особина, јер се противник сматра и непријатељем, па се борба за власт одвија на живот и смрт! Због опасности да грађани-бирачи, по својој вољи могу да изаберу њиховог непријатеља!

Паника владајућих странака настаје баш због тога-због те могућности да грађани изаберу неког другог, и због тога они на власти, наступају без икакве части, морала, достојанства, без реда, уосталом како поступа сваки онај који је паници. И грешке су неминовне, а за грешке следе казне!

У Србији непрекидно траје изборна кампања од 2011.г., у низу налета из којих су се рађали локални или превремени парламентарни и председнички избори…. Као што се у Београду не скидају новогодишњи украси-лампиони, јер се она појављује на брзину, на сваких 12 месеци, тако се и изборне кампање воде непрекидно. Из разлога што сви  који су изабрани за неку власт не знају шта ће са њом! Они не владају, они се боре да дођу у ту позицију, иако им је она неспорна. А онда се одлуче да тај свој недавни избор грађани опет потврде-новим изборима. Довели до замора!

Више нико неће ни приметити да је стигла Нова година, јер се ништа визуелно не мења, тако прети опасност да се најновији избори не примете, ил да се из за сада непредвидљивих разлога у вези њих догоди нешто што ће ипак разбити ово стање шестогодишње кампање, добро или лоше, то више неће бити  важно, важно је да се нешто промени!

У Србији је створена атмосфера референдума за и против Александра Вучића, иако су у питању локални градски избори у Београду, али се он као председник државе наместио да буде носилац листе! Председник државе носилац локалне листе! Воли да гледа себе на бандерама!
То само велики страх може да намонтира, а страха код њега не недостаје.

Врше с припреме за реализацију договора великих сила којим руководи Британија, а све по одлуци са почетка децембра 2017.г. овде ближе описаним  у наслову „Романа Кодекс“
Ко и како помаже да се ова три истовремено текућа сегмента обједине у ДОГАЂАЈ у Србији?

*Био шеф британске тајне службе у Србији, али не код свог колеге, већ код Александра Вучића-пренео му нешто о чему Вучић не сме  да прича;

*Био немачки министар иностраних послова у Србији, али не код свог колеге већ код Александра Вучића - огласио се Александар како је тада чуо нешто много лоше, нешто што га спречава да и даље држи Србе у стању дубоких илузија;

*Данас, 21.2.2018.г. и сутра, у Србији гостује руски министар иностраних послове – и он иде код Александра Свемогућег и Засвенадлежног, да му нешто каже;

*Ове недеље је ту политичар из Русије, извесни Савин, друг Александра Гељевича Дугина, којем за идућу недељу припрема више предавања у Београду. Дугин је нека врста неформалног руског гласника, он сме да каже више од министра Лаврова, а биће то оно што нам се спремају у договору Русије, Америке и Британије, али је то само оно из „Романа Кодекса“ то је обавезујуће за све, укључив и Британију, која управља и Америком и Русијом;

*Велики и драги сарадник Александра Свемогућег и Засвенадлежног, терористички шиптарски командант на месту председника Косова, најављује да је истрага недавног убиства Оливера Ивановића у Косовској Митровици, при самом крају – да мотив убиства није етнички ни политички, а резултат ће неки врло болно прихватити. Он ће по налогу Британаца, јер му је омча већ набачена на врат, саопштити ове резултате, то што ће неким бити врло болно, и биће то крај конца од којег је изаткана стварност у Србији  у последњих 28 година, тако ће бити могуће то изаткано и исплетено опарати;

Када се поређа само ово најновије, јасно је због чега су сви из власти и око ње променили своје презиме у Страхињић!

Велике силе су се трудиле целе пошле године и оне пре ње, да се стање у Србији уведе у редовно. Да  би се избегло насиље. Али, они којима је то предлагано, одбијали. Из различитих разлога или побуда.

Времена за наговарање Вучића да поступа рационално више нема! 

Од њега (ће) се тражи(ти) да се врати у оквире законских овлашћења, да престане са неизмирењем државних обавеза према страним државама, да затвори све криминалне активности које сметају великим силама, ма ко се њима бавио. А то за Страхињић Александра значи исто оно од 9.5.1945.г. за Немачку, која је тада потписала Безусловну капитулацију, тада је окупирана и још је под окупацијом. Руска војска се привремено повукла из Немачке, али ће с вратити на позив Немаца, када тамо избију велики нереди, не могу Американци све сами. Када крену Руси у Немачку, кренуће и на обале Јадранског мора, а пут је преко Србије, никако се не  може заобићи. То је наравно договорено, свако у свом домену!

Идућих дана ће 27 активних Команданата Батаљона „Команде-540“ која је од Александра неформално преузела власт још 2013.г. учинити шта додатно буде требало, ненасиљем, лансирањем наших Србских Ракета-ПГ, ка појединцима, групама и државама. 

Овим се жели стављање у изглед коришћења права грађана Србије   из одредби о Крајњој  нужди и  Нужној одбрани, јер грађани на то имају право, ма ко их напао - Ако је то држава, онда се води борба не за рушење државе већ за промену  власти! То право се народу не може одузети. Не руши државу-мењај власт!

Било је много покушаја да се Александар Вучић наговори на сарадњу, одбијао је упорно, што је штета, јер је било прилика за договоре и бирање.

Александре, Ваљак за поравнавање Балкана, и Србије у њему, је покренут, не лежи пред њега, глупо је, нико га не може и неће заустављати због тебе и твојих жеља.
Врати се у оквир своје функције! То је савет који можеш, а не мораш послушати. Али, питање да ли ћеш имати такву прилику још дуго

.
*Када су почели да сваког дана наваљују на врата добра "дечица" Александра Вучића да убележе за кога ћу гласати, сетио сам се како да их се ратосиљам-залепио сам на прекидач звона поред врата стана ову цедуљу - вредело је, више се нису појављивали!
 
Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Команде-540, Светом Архађелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф, 
Заставник Команде-540

Постављено 21.2. 7526/2018.г. у 16,40 ч. 
_________________________________

Постављено на овај блог 1.3.2018.г. у 21.20 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh