Don Kolonelo!



Дон Колонело!
-Сāм себи тумачи снове-

Веза: 
http://komanda-540.blogspot.rs/2018/02/tango-argentino.html


Александар Засвенадлежан, тренутни цар Србије, свакако је наш Дон Колонело-газда немачке колоније Србије, која је постала колонија од 2000.г. од када се на њеном челу смењују Дон Колонели, Ђинђић, Коштуница, Тадић, Николић и садашњи Александар Засвенадлежан.

Овај Засвенадлежан је ради ојачавања своје губитничке изборне позиције за локалне изборе у Београду, изнудио пријем код одлазећег председника владе Немачке, баба Ангеле, тако што јој је обећао да ће одлазак искористити да пречешљају модалитете како опет преварити Србе-сада око Косова!

Тако је радио и марксистички доктор Ђинђић којег су Дајчери тамо гајили и спремали да скочи на Србију…. Пут је познат, али и крај таквих путовања.

Тако је радио пре овога и једна други Александар, па онда Зоран и сада овај Александар.
Бежали са часова историје! Видети савет од пре пет година: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/03/jedan-zoran-i-dva-aleksandra.html.

Баба Ангела је ранг испод његовог, Немачка има председника државе који је ранг Александров, али и по овлашћењима су исти -Александру се то не свиђа, па је отишао да се са Хитлер наследницом изразговара, углавном око Косова!

Модалитета је много, и обећања шта се све добија губитком Косова

Сада Александар Засвенадлежан треба да нас убеди, као ономад пензионере, да смо губитком на добитку, јер ћемо избећи зид који више не можемо да пробијемо! О каквом зиду се ради, о томе не говори, и човек не уме да раздвоји себе и нас, себе и државу… он је постао Србија, он замењује сав народ Србије, са само ¼ гласова тог истог народа!

Он не уме, а смртни смо људи, да замисли опстајање државе, а да јој он не буде на челу из било којих разлога! Потрчао је у страху да се Срби не разбуде, да у једносатној тв емисији тумачи своје снове! Он сам себи тумачи снове, а то се не ради, то се препусти неком другом, неком ко није и лично заинтересован за резултате тог тумачења.
__________________________

*Што је био Лавров у Србији и Словенији?;
*Догађаји за од недеље у Србији;
*Дворска луда на челу Владе Србије?;
*Реконструкција Владе Србије;
*Ко сачињава списак будућих министара у влади Србије?;
*Савети и опомене;
*Романа Кодекс на делу.
_____________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=264

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540 која је неформално преузела власт у Србији још 2013.г., Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Команде-540

Постављено 28.2.7526/2018.г. у 14,20 ч.
(Написано и запечаћено 28.2.2018.г. од 10-20 до 11,10 ч.)


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh