Izgubio a pobednik!



Изгубио а победник!
-На њега рачунамо-


Ево нас дан после великог страха и великог славља Александра Засвенадлежног - скупио је половину свих гласова изашлих бирача из Београда, поливали се шампањецем како и доликује. 
Један од којег је бежао и о којем је отворено лагао Александар Засвенадлежан, Бошко Обрадовић, наизглед губитник је у суштини ПОБЕДНИК!

Учинио је оно што се од њега и очекивало пред почетак праве ненасилне борбе за ослобођење Србије од прикривене и од све мање прикривене окупације, која се спроводи преко садашње власти….
Почистио је са политичке сцене бахатог политичара из далеког Времеплова који је настојао - и због тога је сам себи помагао на путу у заборав - да у Београду установи нову династију владара – Шешеља, прво кандидујући своју жену за председника Србије, а сада распоређујући своје синове у власт, а склонио је и спустио до скоро самог дна коалицију око политичке странке Жељка Ражнатовића, фаворита УДБЕ из времена 1990.г. и даље, коју од дана његове смрти успешно, чак необично успешно, води његов саборац са многих фронтова, из Јагодине, познат по надимку „Палма“, са којим се из многих разлога непрекидно дружи онај који предводи рестлове комуниста у Србији, Ивица Дачић, којег ја називам Дворском лудом, због његовог свеукупног понашања.

Прави комунисти су склоњени, ови прикривени у странци Александра Засвенадлежног су добро дошли јер нам одговарају да су на окупу, лакше је онда са њима разговарати о различитим темама на различите начине – добро смо их упознали, има их много  који су у контакту са нама па ће у датом тренутку они опет бити спремни да обуку други дрес. Али, за њих нема бројева и нема нових дресова, остају са овим скинутим, у рукама, и скоро голи, јер их нико неће хтети!
На овај начин је послата јасна и гласна порука ЧЕКА комунистима из Русије који би да сачувају Расадник Комуниста у Србији, одликујући Дворску луду и шаљући одговарајуће поруке Србији. Учињено је да све њихове поруке на даљину или поруке настале њиховим боравком у Србији, не буду нигде забележене, јер би да опет Србију искористе у некој својој картарошкој игри, за случај да они тамо буду склоњени, а ради се на томе!
Датаљно на „Црвени бог се љути!“:
Ова власт у Србији, и јуче великом већином потврђена и у Београду, не влада Србијом – она извршава поједине делове страног плана, трудећи се да нас завара како су то делови који су за нас посебно повољни, Србијом влада једна друга и много веће сила, којој Александар, Дворска луда и Арканов друг Палма, уопште не сметају.
Њима ће бити дозвољено да и даље имитирају да владају, а ево их већ се спремају за нову кампању припрема за Референдум о Косову и Метохији, односно и за парламентарне изборе јер из владе Србије треба избацити Аркан-коалицију и зато ће ова власт наставити са непрекидним кампањама уместо да влада!
У питању је Полигон Србија на којем се одмеравају преостале физичке силе и отпори великих држава да НЕ поступају по одлукама које су донете почетком децембра 2017.г. у Румунији, овде у наслову „Романа Кодекс“, па се они овим играма у Србији око избора и постављања власти надмудрују и продужавају своју илузију како је могуће не поступити по том Кодексу!
Наш члан (Команде-540) је једини из Србије, учесник скупа на којем су донете одлуке овде објашњене у наслову „Романа Кодекс“, он би да их и примени и некако омекша, али то тако не иде, схвата он то, па се дао у војнички рад, онако како се од једног војника и очекује.


Ево линкова за његове поруке:

Данашња, дата телефоном јер је послом у иностранству:
https://youtu.be/ieMt1Ej3-Uk

Други део изјаве од прошлог петка са упозорењима на догађаје:
https://www.youtube.com/watch?v=KDRvzdPvzeU&feature=youtu.be

Русија би да оживи изворни ЧЕКА комунизам, Немачка да врати славу из времена Хитлер Рајха, Америка се буни што неко уместо ње одлучује, Кина би да постане царевина, са председником који би био озакоњен као доживотни, са предузимањем низа мера да се од Кине направи највећи Дигитални Концлогор…. Али су то само покушаји отпора, који ометају динамику која је постављена приликом доношења одлука из Романа Кодекса….
Оне су одлуке земаљских сила које се морају реализовати! Будући да се у многим својим деловима поклапају са нашим Агро-планом „Гаврил“ ми ништа не спречавамо, ништа не помажемо – чекамо повољан тренутак да тај наш Агро-план започнемо реализовати.
Решено је основно питање везано за нуђење могућности коришћења прљавог новца – одбијена је таква понуда, ако би на то пристали било би то као да хоћемо да Србију окупамо прљавом водом. Била би то и издаја нашег Команданта и Начелника Светог Арханђела Михаила којег смо умолили да пристане да нам буде на челу! А ми на такве издаје не пристајемо ни под којим условима.

Онај који брине о свему зна и за нашу Србијанску потребу у новцу и то ће бити решено! Вероватно је то чак и завршено, али ми о томе нисмо обавештени, јер још није време.
Док чекамо то обавештење, у Србији ће се створити услови и за физичко и званично преузимање власти преко Свенародне Уставотворне Скупштине и свега осталог што нам је неопходно за започињање зидања Србије изнова. Више се не ради ни о каквим годинама, већ о месецима, највише неколико месеци.
Ако се Бошко Обрадовић челник Покрета „Двери“  не преда, он ће бити тај кога ћемо гурати као већ вештог и већ и искусног политичара, да заседне на власт Србије…. Јер је испунио критеријуме које смо поставили 2013.г. када смо бирали оне који нам требају. Ако поклекне, имамо резерву.
__________________________________

Изјава Бошка Обрадовића од 5.3.2018,
дан после губитка избора у Београду:


„Београд је добио и власт и опозицију какву је желео. То је њихов избор. Изабрали су да Београдом и даље владају Мали и Весић, а да им опозиција буду Ђилас и Шапић, иако нико није умео да ми наведе нити једну изјаву Ђиласа и Шапића против Вучићеве власти у претходне четири године.

Хвала свим бирачима у БГ који су гласали за алтернативу и садашњој и бившој власти. Поштено смо наступили, понудили наду да не мора да се бира између истих политичара који се врте на власти већ 28 година.

Није зрело за ову политичку поруку. Грађани желе да их и даље воде исти - каже Обрадовић. Он је Александру Вучићу и СНС поручио да ће наставити борбу против криминала и корупције у врху власти.- Што се Двери и мене лично тиче - нема повлачења и нема предаје: посвећујемо се скупштинском раду у Народној Скупштини РС од сутра, борби за очување КИМ у саставу Србије и представљању породичне и економске политике Двери, али и започетој борби против криминала и корупције у врху Вучићеве власти - закључује он“.
 Дневне новине Правда Београд, 5.3.2018.г.
_________________________________

Не руши државу-мењај власт!

Грађани Београда су јуче изабрали власт какву желе, ускоро ће ту власт потврдити и на новим ванредним парламентарним изборима који се спремају. Грађани Србије ће ускоро бити питани да ли опет продају веру за вечеру, хоће ли да продају наше Косово и Метохију, нико им неће бранити да то учине, бивало је то стално међу нама, и због тога смо пали на испод 10 милиона, а били смо најбројнији народ на свету са државом од Атлантика до Јапана, све отишло за вечере…. И за злато, чинове, положаје.
Ако то Неко не спречи! А спречиће…јер је супротно од одобреног Плана за Србе и Србију!

Пазимо браћо Срби шта радимо! Не рушимо наш град, не палимо, не уништавајмо, оловка пише срцем!
Јуче сте рекли шта желите, потврђена је ваша жеља, ако нисте задовољни, опет мењајте власт, али не силом – оловком!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Команде-540


Постављено 5.3.7526/2018.г. у 13,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh