Milovan mekog srca!


Милован меког срца!
-Жао Миловану-


У Београду се већ дуго издаје магазин „Таблоид“ – Главни уредник је од самог почетка Милован Бркић, грађевински радник који се разуме у скоро све послове безбедности, сликао се и у униформи руског пуковника, претио, молио се да му се оствари жеља да он командује стрељачким водом када се у Србији буде заводила правда, био је хапшен од мафијаша из Сурчина, он је и човек против којег се водио највећи број судских поступака за повреде части и угледа, о њему се више пута изјашњавао и наш неприкосновени Александар Засвенадлежан, али га никада нису кривично гонили за оно што је писао у свом „Таблоиду“!

Никада му није пружена шанса да докаже истинитост онога о чему пише… и ја сам на својим блоговима констатовао да су двојица, он и Александар Засвенадлежан, истовремено на слободи сувишни – један је требао да одговара.

То се није десило, и у најновијем броју „Таблоида“, Милован се показао у својој добродушности, кажу да је он меког срца, да је сажаљив и да се само буса у прса како је крволочан и како би он убијао!

У броју од 22.3.2018.г. Милован у Уводнику ламентира над судбином Александра Засвенадлежног и судбином његове породице - више не заговара ни вешала, ни стрељања, исказује наду да ће они који треба да почисте иза Александра имати довољно механизама да све држе под контролом, да народ не узме власт и правду у своје руке…. Он сада упућује на правична суђења у којим би се сви Вучићи и њихови сарадници могли бранити на уобичајен и цивилизован начин.

У другом наслову у истом броју, после текста Милован, вероватно са сузама у очима изговара за Александра „Спокој му душе!“. Милован то на основу вероватно лоших информација о лошем здравственом стању Александра Засвенадлежног, који, то је свима познато, ради по цео дан и за добро Србије уме и да спава на поду канцеларије у Бриселу када се потпише неки добар споразум о предаји Косова Шиптарима, по основу реалности на терену и његове велике жеље да он дефинитивно реши питање проблема Косова...

Таблоид важи за врло информисан лист, њему достављају податке сви они који немају поверење у правосудни систем или у полицију, њему информације дају полицајци и обавештајци…. Та редакција је као неки параобавештајни пункт и без обзира што они некада искачу из оквира лепог васпитања, на њихове информације треба обраћати пажњу. То је моје мишљење, али овај наслов пишем искључиво да укажем на нека сигурна и брза значајна догађања у Србији, нешто  што је Милована уплашило и ражалостило!

Ућутала се Србија, било би добро да се одмах изврше многобројна попуштања, да не пукне, да не пукну трпила у Срба! А када се и ако се то дозволи, показаће се да је оправдан страх и туга Милована Бркића, али ће бити касно!

Александра Засвенадлежног
напуштају они које је поставио на грудобране око себе, не реагују полиција и тужилаштва на негативна писања било које врсте у вези Александра, службеници БИА-е напуштају службу и то треба да буде најочигледнији сигнал да се нешто гадно иза брда ваља – јер: Они никада не губе! Они се само измакну корак уназад да би искорачили два корака унапред!

Они знају да ће лако уновчити своје отказе на месец дана пре најављеног краха, неће бити на губитку, са оним што су понели са собом одмах ће се вратити на места са којих су отишли, сада овенчани ореолом правде и поштења, а то су они који су све ово на шта је добри Милован указивао од 1990.г. толерисали за добре плате и привилегије које ужива политичка полиција Јосипа Броза! 

Они су то, и они су само испред имена своје службе додавали име неког актуелног Броза! Тренутно су они Вучићева политичка полиција.

Не знам како је ово мајстор Миловану, грађевинцу, промакло, па о онима који су јуче дали отказе да би се поново вратили за месец дана, пише као о онима који више не могу да трпе зулум над њима….. могу они брате Миловане, немају они доњи праг понижавања, они имају само добар њух и предосећај.

Мајсторе, армирачу или тесару, или чак и грађевински техничару, ипак је за сваки конкретан посао потребна и нека одговарајућа школа!

Не бој се, Миловане, ништа се неће променити у Србији, само се врши припрема за мале корекције власништва капитала у Србији. Што ће бити и треба да буде! А добро ти је предосећање, као и овим из УДБЕ који су ових дана дали отказ!

Све је добро осим што си ти тако добре и меке душе - али то је особина људи из краја из којег потичеш. Нема теби пензије, имаш и даље да уређујеш новине на које власти не обраћају пажњу, рачунајући да народ не би трпео било кога да чини онако како то ти описујеш – и народ не верује да би неко као цар Србије могао мрзети ту Србију.

Ни ја не верујем, мислим да он то покушава да забуни наше непријатеље, па час је на нашој, а час на њиховој страни, као и да је пристао да прави пут преко Косова спремајући се за повратак наше војске на границу са Албанијом, а како је вешт испословаће да тај део преко Косова исфинансирају његови другови Немци…. Лукав је и паметан наш цар!

Знаш брате Миловане, он је, кажу, завршио Правни факултет у Београду као најбољи студент, ово што он нуди туђе, мислим на Косово и Метохију, из статуса који му не омогућава да он води спољну политику, зна он да је ништаван сваки уговор којим се продаје нешто забрањено или нешто туђе, па он намерно заводи за Голеш планину своје другове Немце и Американце, да им узме неке паре за нешто што се не продаје-јер то не важи!

Хашим Тачи, косовски челник, није правник, па му верује…. Браво за Правни факултет у Београду који је школовао оваквог студента! Свезнајућег!

И не треба заборавити да је недавно наш Патријарх Иринеј јавно захвалио Богу што нам је послао Александра на чело државе…. Зна се колико је побожан Иринеј и зна се да се тако побожним јављају различита Вишња бића са различитим добром вестима.

Зна Иринеј и због чега само мења име своје фирме, али не жели да се усели у зграду Патријаршије у Пећи, лакше му је одавде, ту му је све на дохват руке.

Све се зна мој добри Миловане, осим овог због чега си забринут: Не зна се да ли ће тй који хоће да чисте после Александра бити у могућности да држе све под контролом и да све обаве правним средствима…. То зна само Бог, Он о свему и одлучује, али Он се изгледа јавља само Иринеју, па нама остаје да чекамо и верујемо да ће испасти на добро!

Слава Команданту Небеске војске и Команданту и Начелнику Организације Команда-540, Светом Арханђелу Михаилу!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 23.3.7526/2018.г. у 13,15 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh