Njemu i njegovim ne pomagati!


Њему и његовим не помагати!
-Наљутио је људе сензоре-

 -Овај наслов је намењен само за читаоце вернике својих религија-

У више наслова на мојим блоговима и на сајту на који се улази уз испуњење извесних услова, објашњено је како функционише награђивање или кажњавање оних који поједине, малобројне, људе-сензоре обрадују или учине тужним…. Све иде по основу непрекидног праћења њиховог расположења. Добро њихово расположење-награда оним који су томе допринели; Лоше њихово расположење-казна оним који су до тога довели. Увек, по аутоматизму, без могућности да на то било ко утиче, осим тих људи, ако они хоће да уђу у процедуру опозива.

Ови људи-сензори поред њиховог дејства на аутоматском нивоу, могу да награђују или кажњавају и посредно-својим  молбама које се увек испуњавају.

Најпаметнији део Срба су Срби-сељаци, који када у свом окружењу уоче неког таквог човека-сензора, региструју то и гледају свакако да се понашају према њима у складу са знањем о ономе шта се догоди када их неко учини задовољним а шта са оним који их љуте. И не љуте их!

Ја сам се томе, док сам био млад, помало и чудио, и сāм сам запажао извесне видљиве физичке манифестације и обележја на таквим људима, слушао шта о њима причају и прихватао као исправне њихове ставове према таквим људима.

Једном  приликом ме је један такав човек-сензор водио на сунчану ливаду да ми покаже великог „Шарана“-мужјака змије-шарке. Био је огроман, прави Змијски цар, никада тако нешто нисам видео ни пре ни после тога…. Питао сам га да ли ће да га убије? Рекао је да је то греота, да је он безопасан само треба пазити да се не нагази и да се не уплаши нашим изненадним појављивањем.

Поучио ме је да када идем кроз траву увек носим лесков штап и да са њим ударам по трави-он ће чути на далеко те вибрације и склониће се.

У току 2013.г. иницирао сам формирање Организације за ненасилно преузимање власти у Србији „Команда-540“, на чијем је челу у својству Команданта и Начелника, Свети Арханђел Михаило, који је позитивно одговорио на наше молбе да нас предводи.

На ово сам се одлучио после више искуства и разговора са страначким активистима у Србији, који су заговарали и друге облике освајања власти.
У чланство се пријавио у прво време врло велики број људи, они су на првим филтерима отпадали, да би се после пет година тај број усталио на 27 чланова у активи и око 30 у резерви у коју су преведени после оцене да су неспремни за послове којим се Команда-540 бави.

У почетку ми се чинило да нас је мало, а онда нам је показано да нас је сасвим довољно и показан нам је начин на који се наша снага може повећавати без повећања броја чланова, кренуло се са појединцима сврстаним у водове и чете, а сада су то снага батаљона-сваки Командант Самосталног батаљона је уједно и тај Батаљон! 
Нисмо сумњали, веровали смо и показано нам је тако што уз сваког од њих увек када делују стане и наш Командант! 

Ми Њега третирамо као свог живог и увек присутног члана, са свим манифестацијама уважавања Његове функције… увек!

Са њим је сваки члан склопио Заветни савез, од Њега, из Његове десне руке, са мачем у њој, узима Заветну легитимацију и Он и члан тада буду као један, када се предузимају неке мере. Војска је то!


Међу нама има и неколико људи – сензора, ја не знам да ли су као сензори ушли у Команду-540 или су то постали за ових пет година вршећи Службу по прописаним Правилима Службе – али су они ту!

Ставили смо ту околност наших чланова под контролу, учећи их да своје емоције држе под контролом како се и неутврђене жеље не би претварале у догађања…. 

Успели смо у томе, па сада када се повремено негде састанемо пажљиво и прилично дуго, 20-30 минута, бирамо своје циљеве, а потом само извршимо лансирање јединствених Србских Ракета-ПГ, сви ми волимо да то чинимо колективно, ја посебно, јер нам некако и досади самостални рад, а ја мислим да је у питању већа сигурност да смо сви скупа донели добру одлуку-за сваку одлуку за лансирање одговара сваки појединац, односно сви  ми ако се испаљивање врши колективно.

Aleksandar Vucic
У Америки сам.... само не знам да ли службено или приватно.....
Фото са "Вебтрибуне.рс"

Александар Засвенадлежан дуго није био предмет било каквог нашег интересовања, ја сам на томе не неприметан начин инсистирао и то је трајало све до пред крај 2017.г. када је више чланова исказало своју љутњу његовим поступцима, посебно непрекидном изборном рекламом и кампањом, кажу да се од њега не могу читати новине ни гледати телевизија, као да је он за нас тај од којег нам зависи све.

Нисмо то кварили, дали смо  му само мали замах уз жељу да ради оно што највише воли - да буде у непрекидној изборној кампањи за нешто. И то се и догађа, он не влада, нема мира, не може да буде председник државе, хоће да буде и све и за све надлежан-сложили смо се тим, али смо и све орочили са 31.3.2018.г., рекли смо „до пролећа“, а пролеће је наступило јуче!

Јуче нас је лагао како је у приватној посети Америци, а већ данас он разговара о Косову тамо са некима….

После тога ће он, Александар Засвенадлежан морати да се преиспита, својом или нечијом туђом вољом!

Знамо за догађања која само што нису почела и донели смо одлуку да се у исте ни на који начин не мешамо, али смо и тражили да нам се од Петровдана (12.7.2018.г.) створе повољни услови да започнемо са реализацијом свог Агро-плана „Гаврил“ који је конципиран онако како би сваки план требало осмислити, ако то раде људи који воле своју отаџбину.

Знамо и шта ће се све догодити за ових наредних неколико месеци, знамо да се спрема терен за такмичење на територији Србије, један од наших чланова ће предводити један тим, без учешћа Команде-540, јер то није наш план, један млади политичар са којим имамо извесне контакте, који нам је прећутао свој завет са неким људима из иностранства, предводиће други тим - гледаћемо ту утакмицу и прихватити резултат уколико судија не буде помагао неког  од њих, а прихватићемо победника само уз услов да омогући да се наш План „Гаврил“ реализује! Без тога, нема помагање таквом победнику.

Александру и овим његовим, који поступају тако да нас нервирају и љуте, нећемо помагати на било који начин, пустићемо да падну и разбију се.

Ми у Србији не желимо човека-Бога, ми желимо да сви који живе у Србији прихвате Србију као своју отаџбину, и да поступају у складу са жељама свог бога, а нема више богова, Бог је један за све људе на Земљи.

Ово што раде радикали окупљени око Александра није оно што би ми подржали! Склонићемо са њих Заштитни Кишобран, са његове странке и са сваког од њих, нека се сами боре за своје циљеве.

Склањамо Заштитни Кишобран са комуниста и правих радикала и са оних других који се појављују, јер немају никакав план и спремни су на договоре са странцима, једни са једним други са неким другим.

Овај на кога смо типовали је под надзором-ако изда, бришемо га са списка оних које подржавамо.

Нећемо подржати ни политичке активности нашег члана ако то не буду оне које су у складу са принципима на којим функционише „Команда-540“, посебно ако то буду нама неприхватљиви и планови и начини реализације.

Наш план, овде на блогу Команда-540 детаљно је изнет-реализација демократије одоздо, од Уставотворне скупштине и даље како је све то овде објашњено.

Нећемо подржати ни идеје старих комунистичких економиста јер се њихова економија показала неефикасном, а они нису показали да воле Србију већ власт, ни оне са више факултета и доктората, јер су пречитали, ни верске екстремисте, ни оне који су за краља чије је порекло спорно, посебно овог који би да нам буде краљ.

Нисмо се још определили за подршку будућој Балканији која се планира… стрпљиво ћемо гледати и саслушати сваког који има неку идеју на том плану. Ако ми  будемо за Балканију, ње ће бити, а ако не будемо-неће, ми ћемо се преко својих људи-сензора стално изјашњавати, ти сигнали  се хватају и по њима се поступа.

Не осећамо се одговорним за неминовно разбијање Александра и ових око њега, имали су прилику, њему смо када и Путину нудили учлањење у Команду-540, нису реаговали, сада обојица имају проблем иако су победили, јер треба владати људима, Божијим створењима, што није никако једноставно, они не умеју или не желе да то своје владање ускладе са Божијим жељама….

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Команде-540, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 21.3.7526/2018.г. 14,30 .

(Написано и запечаћено 21.3.7526/2018.г. у 14,15 ч.)
________________________________
Снимљено 21.3.2018.г. у 14,41 ч. - Застава Русије
Велика гужва у Сарајеву, неколико служби у исто време!
6'35 "  Београд
7'22 "  Београд
9'1 "  Београд
9'48 "  Београд
14'44 "  Српска
______________________________
Снимљено 22.3.2018.г. у 13,41 ч. -
16'14 "  -

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh