Tango argentino


Танго аргентино

-Бизмарков Рецепт-

Да нема издаје, не би било ни окупације!
– Општеприхваћено-
__________________________________

*Мали црв обори највеће дрво!
*Сумња је највећи црв и она обара највеће државе, без рата!
*Држава чији народ не сматра да је штета да она пропадне, неће бити брањена и пропашће!
*Држава у чији се морал сумња, биће распарчана и нико је неће помоћи нити је жалити јер се неморалом не придобијају савезници!
(Драгољуб)
__________________________________

Мајка Ота Бизмарка (1815-1898.г.), немачког државника,  била је Србкиња из дела србског племена, Лужичких Срба. Он је учинио и одређена добра за Србе, али је он велики издајник Срба, објаснио је својим Дајчерима, Германима или Немцима, начин поробљавања Срба! Он им је оставио свој БИЗМАРКОВ РЕЦЕПТ за покоравање Руса и Русије, значи, Срба названих Русима и Србије назване Русијом! 
Рецепт је једноставан: Нападати их само изнутра, преко Пете колоне и тада су све остале нападачке  колоне излишне! Тако тада, тако сада!

Тако је разбијена СФР Југославија, потом скраћена Југославија састављена од Србије и Црне горе, а онда свака подвојено је постала плен окупатора-Немаца првенствено, од којих се из Србије непрекидно моли заштита!

Говорим о Србији!
Она је у току 2000. године окупирана посредством тзв. саветника у војсци, полицији и финансијама – ономе што једну државу и чини државом. Квислинзи после Милошевића су се низали као на траци. А као њихов предводник је фигурирао доктор марксизма Зоран Ђинђић, за ту улогу припреман и негован у Немачкој!

_____________________

*О кокаину у руској амбасади у Аргентини;
*О посети Лаврова и једног из руске цркве, Србији;
*О лобирању Руса за Дворску луду, да
  замени Александра Засвезадуженог;
*О сумњи као црву;
*О Србији у скором будућем времену.
_________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=263


Слава Команданту Небеске војске и Команданту 


и Начелнику Команде-540, Светом Арханђелу 

Михаилу!


Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Постављено 27.2.7526/2018.г. у 19,50.ч.
(Написано и запечаћено 27.2.2018г. од 10,20 до 11,25 ч.)

___________________________________________
Снимљено 27.2.2018.г. у 20,37 ч. - Застава Русије

-Жестоко ово занима Хрватску (коју су као независну
државу прво признали њихови другови Руси,
по к
омунистичкој линији) и наравно Русију-


5'17 "  Београд


1 comments:

Unknown 28. фебруар 2018. 17:00  

Poštovani brate Dragoljube,
Htela bih samo kratko da prokemntarišem tvoju objavu „Tango argentino“
Link vezan za pronalazenje kokaina u ambasadi Rusije u Argentini zaista je važan (šokirajući).Stidim se ,da jedna zemlja koju veliki broj ljudi u Srbiji voli i poštuje (ukljucujuci i mene) čini tako nešto.Moramo, da se otreznimo i počnemo da mislimo više o svojoj kući (jer kao narod zaista nemamo saveznike u svetu).
Tvoje konstatacije su potpuno odgovarajuće.
*Мали црв обори највеће дрво!
*Сумња је највећи црв и она обара највеће државе, без рата!
*Држава чији народ не сматра да је штета да она пропадне, неће бити брањена и пропашће!
*Држава у чији се морал сумња, биће распарчана и нико је неће помоћи нити је жалити јер се неморалом не придобијају савезници!
(Драгољуб)
Moje razmišljanje vezano za kokain :Mi imamo svoju „koku“,a to je MALINA(zdrava organska hrana kao lek)
Na malini u svetu zaradjuje se i više desetina puta veći novac, nego što mafija zaradjuje na kokainu.Poznato je da 95% malina ide Nemačkoj farmaceutskoj industriji.Lekovi(cena), koji kao sirovinu imaju malinu je veoma visoka.Lekovi i kozmetika vrlo su vezani za supstance iz maline.
Citostatičko dejstvo maline, pokazala su istraživanja sedmoro naučnika iz Instituta za onkologiju i radiologiju, Instituta za medicinska istraživanja biljaka u Beogradu i Instituta za voćarstvo iz Cacka. Prva istraživanja o malinama je vodila Zorica Juranić, naučni savetnik u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije . Naučni rad srpskih istraživača je objavljen u britanskom časopisu 'Hemija hrane' čiji je izdavač Univerzitet u Ridingu.
Ova voćka sa puno razloga izborila za interesovanje onkologa. U Americi,vec se prodaju zaledjeni i osušeni uzorci malina u vidu tableta.
Ovaj moj komentar vezano za malinu je samo jedan od pokazatelja šta mi u Srbiji treba da činimo jer imamo i sredstva i pameti.Da ne govorim o razvoju klinika i primeni naših lekova i terapija.Nikako ne smemo da dozvolimo da nas drugi gori od nas eksploatišu.I dalje stojim da vaša objava „ Kukuruz valuta“ je izvanredna i pokazuje kako i u kom pravcu treba dalje raditi.
Svako dobro Srbija Slavica Rogulja

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh