Opredeljenje ili smrt!


Опредељење или смрт!

-Ко би изабрао смрт?-

Веза:
„Касно“ од 23.2.2013.г.
*http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/02/blog-post.html

„Не превијај, опериши!“ од 22.5.2014.г.
*
http://komanda-540.blogspot.rs/2014/05/ne-previjaj-operisi.html

Као аналитичар чије се прогнозе у врло високом проценту остварују, у ово време метежа и у самој Србији, и на много ширем плану, узимам себи за право да кажем, да је све ово што се од онога на шта сам указивао, остварило у протеклих пет година у Србији и Русији, догодило масовним вршењем кривичних дела оних који управаљају овим државама – нечињењем!

Нису се определили, и воде своје економије и своје државе у праву смрт! Њих двојица! Путин и Вучић! Обојица су имали последњу прилику да се покрсте и дезертирају на дан 20.12.2017.г. када је Вучић био гост Путина, нуђено им, нису се освртали. Нису ни врући ни хладни, избљуваће их Господ и допустиће да им се догоди што је тамо наведено!
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/12/deezertiranje-i-pokrstavanje.html

У другим насловима су дате и друге прогнозе, које ће се, то је сасвим сигурно, закључено по методи аналогије у истим условима, остварити. Тиче се то и нас!

*Узалуд је Сергеј Глазјев, саветник Путина за економске питања, предлагао, сада је морао да призна да се целокупни економски систем Русије мора срушити и почети све изнова то је само признање једног званичника на моју прогнозу од пре пет година.

*Узалуд се у Србији покушавало са реализацијом мог Агро-плана „Гаврил“ који је предвидео све што је неопходно за спашавање Србије – није било разумевања, воље, или дозвола оних од којих се оне траже. Узалуд се пет година млатила празна слама, све у очекивању неке реинкарнације већ виђеног пропалог модела, узалуд се јурило погрешним путем, циљ је увек погрешан.

За једног мог познаника за којег сам мислио да има извесних важних контаката са људима који би ту минорну суму у новцу за наведени Агро-пројект могли лако да обезбеде, будући да и сам најзад уочава да је залутао, спремио сам Последњу линије одбране, спремио сам му Инфо-бомбу, која би могла да покрене све што је потребно, траже се бомбаши! А њих нема, на видику, ни било где одакле могу да се огласе! Ја то чиним на овај начин, други начини су ми недоступни. Ако буде неко смео да баци те бомбе, ето нас опет  заједно – нас без резервних домовина и резервних пасоша!

У славу Богојављења, сутрашњег дана, посвећеног дану  када се и нама обичним људима јавио Господ.

Јавио се Он и нама, грешним Србима, кроз песму од 19.1.2011.г.
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/01/obavestenje-srbiji-na-bogojavljenje.html


Србија Драгољуб Татомировић

Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

Постављено на Крстовдан 7526/2018.г. у 12,24 ч.
_______________________________

Снимљено 18.1.2018.г. у 12,31 ч. - Застава Русије
Браћо Руси, касно, сасвим касно!
Кликнути поред заставе у списку наслова да изађе наслов

који их занима-
3'7 "  Београд
3'11 "  Београд
3'45 "  Београд
6'2 "  Београд

6'59 "  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh