Pokrenut valjak sa juga!


Покренут ваљак са југа!

-Штета од агилности-

Веза: Романа Кодекс, од 2.12.2017.г.
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html


Предраг Кораксић-Коракс, 1.11.2016.г.
(Председник Србије са сарадницима води 
полицијске истраге)

Србија је једина комунистичка држава ван бившег СССР-а, у којој нису отворени тајни досијеи Службе државне безбедности. Повремено се неко преигра па то затражи и одмах буде охлађен од оних којих се то изворно и тиче, оних који су те досијее користили и злоупотребљавали свих протеклих 73 године, саветом-упозорењем: „Спустите лопту, не тражите то, има тамо много што-шта због чега ћете се кајати због свог захтева!“. И одустајало се увек од захтева и остало све као и раније!

Пре неколико дана је у Косовској Митровици, дању, под камерама, у центру, убијен политичар Оливер Ивановић.

Био је то у Србији знак за експлозију патриотизма, жаљење, претњи, бусања у јуначке груди, тражење од оних који држе под окупацијом Косово и Метохију да нам омогући истрагу…. Као да они не знају да би та дозвола фактички означила враћање Косова и Метохије под суверенитет Србије! Али, мајстори за све, тражили, не да би то добили, већ да се чује како захтевају, како су упорни и храбри.  

Потом је  најстручнији и најхрабрији, отишао да положи венац на место где је пао Оливер Ивановић-обезбеђивала га, као сваког страног државника, полиција домаће државе! Да му се каже оно што он врло добро зна, али некако не признаје, бар јавно, да је Косово сада под нечијом туђом влашћу.

У мом наслову од 2.12.2017.г.  Романа Кодекс, Коритом Реке Фисон, указао сам на одлуке које су дан раније, или баш и тог дана, донете у једном старосрбском  дворцу у Румунији 
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html.

Те одлуке се спроводе!

Ваљак који равна терен је покренут са југа, из Албаније, нешто је изгубио на убрзању на К и М, на путу ка свом главном циљу, да равна Корито Реке Фисон (Велике Мораве у Србији)  и потом очисти приобаље око тог корита, од Средоземног и Јадранског, до Северног и Црног мора!
Поруџбина за достојанство
Лого Дигнити ложе
Корисно је преслушати овај интервју:
https://www.youtube.com/watch?v=z8ABIZndgiI


Пре два дана сам случајно у једном београдском кафићу за суседним столом видео човека у друштву са још двојицом, на чијем је левом реверу сакоа стајао знак Дигнити ложекоја је тих дана (почетак децембра 2017.г.) узела у своје руке много што-шта што нас се већ тиче и што ће нас се ускоро тек тицати. То се ретко виђа, јер их је мало, оних који чине ту ложу, а овај је то јавно носио као својеврсну легитимацију за оне који знају. Говорио је нашим језиком и верујем да је наш, као што верујем и да овде није без неке важне улоге.

Убиство политичара Оливера Ивановића,  догодило се на подручју обележеног као подручје на којем се прелама неколико власти - остаци србске, нова косовска, и  тзв. међународна, а када  је много бабица буду килава деца.  

Овај злочин је искоришћен за легално ангажовање америчке полиције ФБИ која има своје одељење у Београду и оно ће уместо експерата Вучића, Вулина и Стефановића пружити потребну помоћ косовској полицији, мада сам ја мишљења да њој никаква помоћ није потребна, али је ова понуда Американаца понуда која не сме да се одбије. Препустиће истрагу Американцима, а онда ће се неко уједати за језик због онакве агилности и галаме око захтева да то раде србски полицајци. 

Ухватиће се тамо, невезано за овај злочин, који је криминалистички гледано прилично једноставан, већ ће се ухватити за општепозната збивања на том малом окупираном делу Србије, ухватиће крај и опараће се оно што је плетено од 1999.г. а посебно у последњих 5-6 година. Јер је у питању ваљак и одлука да он поравна…. Само много нервозан и велика незналица би реаговао овако како се реаговало. Намештају се Америма не волеј, па ко би то иначе пропустио и када би смео, а не сме, ово је наређено одлукама из Румуније?!
__________________________

Извод из текста наслова „Романа Кодекс“:

4. Затварају се сви паралелни и сви алтернативни правци транспорта којим је избегавана контрола на рути Индија и Кина до Европе, преко Приобаља Реке Фисон.
http://komanda-540.blogspot.rs/2017/12/romana-kodeks.html
_____________________________

Ваљак је тешка грађевинска машина, треба пазити да се не буде на његовом путу, ко може, наравно.

У славу Светог Јована Крститеља, којем је посвећен данашњи дан!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 20.1.7526/2018.г. у 13,45 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh