Pritvor za cara Judajskog!


Притвор за цара Јудајског!


-Инвазија патриотских покрета 
у организацији Кожних Мантила*-

* Тајне службе Србије

Ништа у Србији не успева тако добро као преваре!
Јер људи желе да чују оно о чему маштају – на делу су матори професионалци који држе ову власт од 1945.г., преко ОЗНЕ, УДБЕ, БИА-е, Социјалистичког савеза, Тита, Титових синова и унука и на хиљаде његових верних слугу.

Али, сада прети права опасност да се ово невелико подручје названо Србијом, преда неком другом на старање или само на надзор. Смена! Избацују се комунисти из Србије, са свим својим дериватима. Избацују се социјалисти, избацују се радикали као алтернативни комунисти и лажни радикали, који су као нешто друго.

Америка обраћа озбиљну пажњу на Србију!
Направила план, динамику и наредила да се на пар сати укључе машине у штампарији која производи доларе. Они су људи бизнисмени, они знају да и лажи коштају, а тек нешто истинито и озбиљно, па у све улажу само лажне доларе за којим је помама у целом свету који непрекидно прориче да само што није пао.

Ови други:
Ови што су нам донели комунизам и комунисте, заразу које никако да се отребимо, не дају ником ни динар пре него што се увере да су Срби спремни да постану њихове слуге. За после, обећавају на десетине и стотине милијарди…. Ако им шта преостане после блокада рачуна са новцем без порекла, депонованим у америчке банке.
Дотле, кажу, да се Срби сами снађу.

Ова власт више никоме није интересантна. Ни народу ни страним силама, али је најопасније по њу што она више није интересантна ни онима који су је служили, ти који су је служили опет као 2000.г. процењују да је по њих корисније да Вучића пусте низ воду, али тако да онога који ће га заменити они доведу на власт, уз његов пристанак на покорност старој УДБИ.

Стари превејани УДБАШИ ових дана не спавају, не смирују се, загазили у све генерације и све социјалне структуре - пензионисани УДБАШИ и војни официри, директори, омладинци који би да их имитирају, јуришају по трибинама и у селима, по Интернет телевизијама, дају изјаве блогерима и сајтовима… општа узбуна! 

Опет они који су довели Вучића на власт, у сарадњи са њим, раде на помоћи њему лично кроз одвајање дела бирача опозиције, кроз стварање многобројних, политичких (и обавезно назначити и патриотских) покрета, који ничу свакодневно, то су они који су за Вучића угасили студентске немире у пролеће 2017.г, они који су Стаматовића из Чајетине пацификовали и свели на општинског лидера, сада се обрађују велика јавна предузећа, полиција и војска, они који воле и чекају Русе, а Руси, ето их само што нису стигли. Пошто су у својој држави завршили сва посла, па доспели да се опет баве нама.

Опет се ангажују синови старих масона, сада су они угледници у друштву, не зазире се ни од бизнисмена-криминалаца, ни од бивших вођа паравојних јединица у протеклим ратовима - сви на окуп, у питању је спашавања континуитета владања у Србији, без обзира како ће ново име носити, који је врӗдно за ових сто последњих година осмишљавала тајна полиција.

Основни циљ, усаглашен са оним са којим се УДБА одвајкада консултује, да се сачува СЛУЖБА!

За договоре се гарантује депозитима у крви – школују им се деца у Холандији, Америци, Британији и другим страним државама, да они са којим су им се очеви договарали буду сигурни да очеви неће променити одлуку у смислу извршења преузетих обавеза.

Америка чисти, својим правним средствима и средствима „Меке моћи“, иза које иду авиони и ракете, кренула од Средоземног па ће избити на Северно  и Црно море. Платила је и платиће коме буде требало и колико буде требало! 
Остали имају друге методе - они ће ангажовати многе из Србије по основу преузетих обавеза, да то америчко правно, подрже и физичким чишћењем.

Али, овог пута неће се спискови правити само у Београду од стране Срба. У Београду већ неколико година постоји и вредно ради цело Одељење ФБИ Америке! Овог пута прети опасност да се комунизам уклони из корена из Србије - у њој се најбоље размножавао…. А док год је тог корова, нема места за корисне биљке.

Кордон оних који бране корене власти - марке ЧЕКА/ОЗНА, је густ, вишеструк и разноврстан, а ако се неко у одбрани ове власти, речима, не снађе најбоље онда наступају они иза њих, а у истом су вишеструком кордону, који објашњавају шта је тај невешти заправо хтео да нам каже!

Затвор и губитак имовине и привилегија је опасан и врло ефикасан алат, нарочито за „тастатура ратнике и патриоте“, лепо неговане и добро подгојене, којим су они који их држе у шакама и фиокама направили каријере, углед, па изнебуха постали познати, образовани, патриоте, којим се бришу незгодни периоди из каријере и живота… Принцип је прост: Дођеш ми, или Дугујеш ми!
________________
Али: Дајем реч мом повременом и врло драгом посетиоцу који ме информише и охрабри, а потом оде својим обичним домаћинским пословима, којег сам ја назвао „Монахом без манстира“

Србин Ристо, брат близанац Томин, назван потом Исусом Христом, притворен је и потом обешен, заправо прикован на бандеру са даском за ноге и летвом на које су заковане руке, по основу издаје Његовог друга и ученика, Јуде, који је добио за ту поуздану информацију 30 сребрењака. Обесио се после тога Јуда, али Земља није хтела да прими његово издајничко тело… Испод Бандере-крста на којем је висио Ристо покривен круном од трња, писало је „Цар Јудејски“.
Ово је опште познато и нема потребе о томе у детаље. 

У овом нашем времену и посебно на овом нашем простору, догађа се на очиглед свих нас, обичних људи који то и не примећујемо, ток притвора на неодређено време за „Цара Јудајског“ који је притворен са још своја два помоћника, од којих је један Мозак Операције Преваре, а други је спона између тог мозга и самог цара Јудајског!

Они су притворени тако што су стављени у буре из којег не могу да изађу, буре се повремено споро окреће и све се догађа као када се запрашује семе пшенице или кукуруза против глодара, биљних болести или и птица, ниједно зрно не остане, а да није запрашено.

Буре у којем су у притвору није физичко буре: Они се осећају као семе у бурету, осећају да се окрећу у њему и да се тумбају, не умеју да то објасне речима, тужни су и уплашени, губе снагу, губе елан за било који посао, а не знају коме да се жале…. Нема стражара ни управника затвора, нема истражних судија ни тужилаца, којим се могу писати жалбе на третман – а све то постоји, али је њима недоступно!

Преваром се хтело овладати Србијом - да ови који фактички владају Србијом од пропасти Отоманског царства наставе да њоме  владају под неким другим именом, а то су ти тајне полиције - а да то личи да је по вољи нас Срба, који би тиме запечатили за трајно издају Бога који је Србију оставио за себе и коју је посебно и означио и оградио. 

За освајање Србије се боре све велике силе, свака својим средствима, користећи политичаре, богаташе, уцењене криминалце који су се ваздигли на завидне висине у друштву, глупане различитих сорти и све друго што би им омогућило освајање Србије.

Притвор је одобрен на молбу нас из Србске Духовне војске сврстаних у Групу „Србих-888“ и под тим именом радимо више од 10 година. Причао сам ти о томе и написао си више наслова на ту тему (http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/04/treca-prica-krstolikog.html - више наслова под "Поруке Монаха без манастира, при врху списка наслова у садржају на блогу Златни билтен). 

Овако нешто се по први пут догађа, по први пут смо молили за овакву казну, они који су притвору знају због чега су притворени, знамо ми који смо тражили притварање и наравно знају и они који су то одобрили. 

Јуда је издао за сребрењаке, ови за папирни новац и друге привилегије!

Без бриге! Удесиће се да издајници и борци за превласт у Србији, под притиском оних који би да у име неких страних држава овладају Србијом, сами себе почисте, нама обичним остаје да после тога почнемо све из почетка!
Имаћемо са ким и са чим – оно што је сакривено, за те дане, биће откривено, у Србији ће се открити цело брдо од самог злата!

И узалуд су све молбе и свака помоћ која се пружа садашњим властима - њихово се не прихвата!

Будимо пажљиви при доношењу одлука да помогнемо неким од новостворених покрета за ослобођење, напредак, благостање…. препород, прво проверимо ко то све оснива, а после ће бити лако донети нашу личну одлуку.

За чланове Команде-540: Не чините ништа због чега би се касније кајали! Питајте ако нисте сигурни. Не организујте ништа мимо нашег Команданта! Амин!

Свима честитам Нашу Нову - Срећна Србска Нова година! 
Свима вам желим свако добро!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Постављено 13.1.7526/2018. г. у 16,56 ч.
(Написано и запечаћено 13.1.2018.г. 
у времену од 11.35 до12,27 ч.)
_____________________________________
Снимљено 13.1.2018.г. у 17,24 ч. Застава Русије

Застав Енглеске, а иза ње се сакрила Америка
Браво за три векике силе, зовите и ону четврту,
и ње се чак и посебно тиче!
2'40 "  Нови Сад
6'43 "  Београд

7'34 "  Београд
__________________________
Снимљено 16.1.2018.г. у 17,18 ч. -Застава Русије
Застава Енглеске иза које се сакрила Америка
Важно вам је ово, види се то! Шта предузимате?

8'30"  Београд
12'20"  Београд
15'3"  Нови Сад

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh