Žurba iz straha!


Журба из страха!

-Двојица тужних-

Данас је наш србски цар АВ-6 (Александар Вучић) тужног лика и још тужнијег гласа говорио о тзв. унутрашњем дијалогу који покреће у вези отетог Косова и Метохије, како би народу предложио „Одважан предлог“. Напомене да не треба са том ствари журити није узео у обзир. Он зна прави разлог, ми обични само наслућујемо.

На две хиљаде км удаљености, у Анкари у Турској, његов гост од пре два дана, Тајип Реџеп Ердоган је обавестио Америку, да је он у име Турске више не третира као савезника, као и да му Америка више и није потребна!
То је изјавио тужни човек са поквареним мисаоним и језичким кочницама, којег је дворска луда србијанског двора пробала да одобровољи, глумећи певачицу пред њим.

План Америке у вези 20 милиона турских Шиптара који се зову Курдима, Ердоган није узео у обзир - платиће то не само територијама на којим живе ти турски Шиптари, већ и распадом Турске, онако како је он удешавао да се распадне СФР Југославија, односно Југославија, односно садашња Србија. Зарађено-Исплаћено!

Они који имају власт да уређују овај свет благовремено су опрали руке од оваквих тврдоглавости тужних царева које сам навео. Сви цареви  овог света примају наредбе и инструкције по линији тајних организација према којим имају одређене обавезе, утврђене њиховим потписом приликом учлањења, и када им се догоди нешто лоше то је само оно на шта су пристали! Кога занима нека погледа текст заклетве најобичнијих чланова масонске организације. А оне нису једине према којим се имају обавезе.

По тужном гласу и изгледу као да су Ердоган и АВ-6 већ обавештени, али 
морају даље, иако знају шта их чека ако не стану!


Даље-за читање или регистрацију-клик на:


У славу Команданта Небеске војске, Светог Арханђела Михаила!


Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 14.1.7526/2017.г. у 00,10 ч.
_____________________________
Снимљено 14.10.2017.г. у 00,20 ч.-Застава Русије
,
али и Британије  и више њих скривених
иза канадске у Торонту. Србија је предмет 
пажње целог света!
2'5 "  Београд
2'9 "  Београд
3'34 "  Београд
9'27 "  Торонто
14'19 "  Подгорица

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh