Štete od poklona!


Штете од поклона!

-Шта се све поклоном говори?-
-Каквих све клопки има?-
 

Пре неколико дана, прва србијанска дворска луда узела микрофон и на званичној дипломатској вечери приређеној у част Делегације Турске на челу са неосултаном у покушају, Тајипом Реџепом Ердоганом, певао – добио част или бакшиш, од исламског свештеника у Београду, поклоном га понизио, сврстао га јавно у певача којем се даје онолико колико ко хоће…. А дворска луда-министар!

Потпуковник Техничке службе КГБ,  В. Путин, на брзину, а после низа обећања, послао у Београд шест оклопа старих авиона МИГ-29, без мотора, навигације, електронике, јесте авион само за гледање.

Руси, понижавања ради, уприличили за АВ-6 у Москви, да седне на пилотско седиште, а он тада развукао уста од ува до ува и изјавио „како би цео дан седео у њему“. Поклонили нам потом шест неупотребљивих авио-оклопа а да се у њих уложи 250 милиона долара  (вредност око 15.000 хектара обрадиве и плодне земље, толико то кошта по руским прорачунима) да би постали стварно авиони, понизили нас, дали нам оно што у редовним процедурама иде на отпад, у секундарне сировине, пошто се бакрене жице поваде из њега… дали АВ-6 подршку понижавањем! Шта ли би дали Србији да им она није највернији савезник?!

У Лондону на суђењу између два руска бизнисмена-милијардера, Абрамовича и Березовског које је у својој суштини организовано како би се на суду донела одлука о клопци Березовског за Абрамовича - у којој ни један ни други уопште нису важни - којом приликом је суд констатовао у званичнонј форми „Да је у Русији од 1991.г. све незаконито!“.

После овог, суђење је прекинуто, сви су постали слободни, слободу су платили својим улозима-признањима, да се судски констатује само ова једна чињеница – „Да је у Русији од 1991.г. све незаконито!“.


*Објашњење клопке у коју је Русија упала, цена клопке је две хиљаде милијарди америчких долара!


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=230

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“, Светог Арханђела Михаила!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“


Постављено 16.10.7526/2017.г. у 15,15 ч.
____________________
Снимљено 16.10.2017.г. у 15,37 ч. - Застава Русије
 
1'19 "  Београд
2'9 "  Београд
2'56 "  Београд
5'38 "  Београд
9'5 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh