Šta dalje majstori?


Шта даље мајстори?

-Којом прашином  сада засути-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/03/zlatna-valuta-kukuruz.html

У марту 2011.г. поставио сам наслов „Златна валута кукуруз“ – експертима типа Бајец и Драгаш је то тада сигурно изгледало као прича лаика, као нешто о чему не треба размишљати. Али, цео свет је попуњен економским експертима типа Бајец и Драгаш, сви они само бацају прашину у очи становника целог света. После седам, како тако, дебелих крава, дошло време за седам (година) мршавих крава.

Кина се спрема на врло озбиљну девалвацију своје валуте којом се само пре два месеца хтела такмичити са такође лажном валутом америчког долара – овом девалвацијом ће као некадашњи наш банкарски експерт Слободан Милошевић одложити свој слом за извесно време, али не за више од годину дана, јер је Кина огромна  држава са више од 1,3 милијарди становника. Та величина ће диктирати краћи пут ка њеној пропасти.

Русија у којој има више од 20 милиона гладних, земља која је највећи извозник жита, нафте и гаса, дотерана је уза зид и у паници блиског времена светског финансијског слома донела одлуку да све расположиво баци на куповину злата за Фонд златних резерви, за случај „да криза дође“, све не видећи да је она на самим вратима. Размишљају да садашњи лажни новац који се може и физички опипати и ставити у новчаник, касу или сеф, замене виртуелном (непостојећом) крипто валутом названом Биткоин, која има истоветну улогу коју је имала и мање сложена операција коју је Милошевић извео преко преваранта Дафине Милановић и њене преварантске „Дафимент банке“ – да се по основу вере у добре и часне намере власника те банке у исту уложе конкретна новчана средства за које се очекује велика зарада кроз велике камате. Трајало око годину дана и тада је терет распоређен на све грађане државе, терет враћања улога за које је држава гарантовала.
Биткоин је нека врста гаранција за трговину робама и услугама између појединаца или фирми, заснована на поверењу и поштењу!!

(Три месеца после мене о Биткоину као о превари говоре многи - у међувремену је требао да буде валута у великим државама.... Хвалили га економисти и сада га куде! А само треба имати здрав разум и неговати сумњу. Три месеца после:
http://www.021.rs/story/Info/Biznis-i-ekonomija/177021/Nobelovci-o-bitkoinu-Tako-divna-prica-jos-kad-bi-bila-istinita.html)


Колико је поштења међу људима толика јој је и вредност. Нова превара на софистицирани начин, на глобалном нивоу-па ко се упеца! А сомови иду на бућкало! На ово бућкало се пеца и сама Русија, јер више не зна шта би ни куда би са собом и моделом који функционише тако да се сва државна богатства извозе за новац који не улази у Русију већ се задржава у оф-шор компанијама од чега Русија нема никакву корист.

Замисао потпуковника Техничке службе КГБ, Владимира Путина да се те фирме и новац врате у Русију, на чему је добио изборе 2012.г., сада је суспендована кроз одлуке Руске Думе (парламент) и надлежних одбора да је то немогуће, бескорисно, значи и непотребно!

Резервни фонд и Фонд благостања су исцрпљени, новац од жита је потрошен на рат у Сирији, а од нафте из Русије, Сирије и Либије опет неће бити користи јер ће новац завршавати у Оф-шор компанијама неких Руса. Зато су све карте бачене на куповину злата. И чему ће оно користити дан после скорог слома светског монетарног система? Ко ће га куповати, због чега и чиме ће га плаћати?

Турска је јутрос са 10 тенкова и много више борних кола, као извидница, ушла у Сирију, због сиријских Курда, оних којим је Америка обећала државу од туђих територија - Сирије, Ирака, Ирана и Турске…. Ето, био забринути Ердоган у Београду, била му је то Лабудова песма, певао му кловн и пеливан из власти Србије- дворска луда, дуго му махали док је одлазио, махали му све док није стигао до Ниша, а онда се Турска опучила низа страну. Пред Београдом, раније се говорило - пред Бечом, је Бурак посрнуо!

Немачка одлаже причу о формирању нове владе по основу недавних избора, Ангела Меркел влада у својству председника Техничке владе, чека се грађански рат у њој. Јер ће тзв. фашисти затражити свој део освојене власти.

Америка
стеже кесу са новцем којег штампа према својим потребама, смањује улагања у међународне организације које ће без њене подршке нестати, после чега ће и она таква каква је нестати и постати регион каквих ће бити неколико, а граничиће се са Србијом на граници Трст-Хамбург!
Они су са војском и граничарима већ у Немачкој, само да се лоцирају на погодна места, што ће учинити и Руси са ове источне стране.

Кукуруз је валута о којој треба бринути – ове година смо га имали упола мање због суше, треба добро пазити, не продавати жито и кукуруз за лажни новац, ни за злато, мењати за нешто конкретно, не пристајати на уцењивачке цене Руса за гас и њихове старе олупине од авиона који коштају на хиљаде хектара земље на којој се успешно гаји кукуруз…

Започео
је званични део поступка обавештавања околних држава о будућим границама Србије, и њиховим позицијама поводом тога. И Шиптари су о свему обавештени-обавештен је и АВ-6 (Александар Вучић) али се њему нешто жури и не свиђа му се будуће време у којем ће неко други бити владар Србије. Али, то ове који иду од државе до државе да упознају шта се спрема уопште не обавезује. Они  не моле они само информишу!

Србија,
Божије Ограђено Имање или Лептирова раван има своју војску којој не требају ни стари ни нови руски авиони, ни тенкови ни било шта, сутра ће она са једног од својих полигона, којих је на десетине по целој Србији, испалити још једну Србску Ракету-ПГ, којом ће погодити власти Србије, саму Русију, Турску, Кину, Немачку и Америку, што буде требало поништиће се, што буде требало успориће се, а што буде требало убрзати убрзаће се!


Сутра ћемо и наздравити организацији која идуће недеље почиње да објашњава шта је планирано са Србијом, у њеној околини!


Наздравићемо и за добро здравље нашег будућег цара који ће за почетак царовати на територији некадашњег
Србског-Душановог царства! 

Одбијали 600 година да нам га врате, али сада морају, и све о свом трошку, без рата, јер Србија више неће ратовати, осим рата који води ова војска какву нема нико на овом свету – овакву ни оволику!

У славу Богородице чијем Покрову је посвећен сутрашњи дан!

У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“, Светог Арханђела Михаила!


http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/03/zlatna-valuta-kukuruz.html

 Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 13.10.7526/2017.г. у 14,15 ч.
________________________________
Снимљено 13.10.2017.г.у 14,38 ч.- Застава Русије
5'40 "  Београд
6'39 "  Београд
10'41 "  Београд
11'34 "  Београд
13'29 "  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh