Jasno je!


Јасно је!-

-Лако видљиво и лако читљиво-

Јасно је да је негде, где се то уобичајено чини, донета одлука да се са Балкана отерају Русија и Немачка. Русија, јер није умела да се овде базира на дуже време, на начин који би био прихватљив за балканске народе, а Немачка - да јој поново не падну идеје неког њеног пута на исток. То је за њу трајно забрањено! Пробала је да то учини заобилазно, преко Украјине, али је и са тог пута отерана.

Све државе којих се то непосредно тиче, затим оне којих се то тиче из неких разлога, као и државе које имају задатак обезбеђења спровођења одлука са места где се све важне одлуке, уобичајено, доносе, обавештене су!

Налажење артефаката у Саудијској Арабији (Ковчег Анђела Габријела/Гаврила) због којих су на Антарктик, путовали папа, руски патријарх, Путин и Медведев, државни секретар Америке и још неки битни људи, била је прекретница и преливна кап за доношење одлуке о преуређењу оваквог света – противно томе је догађање које је објашњено овим који су били на Арктику, на шта нису смели да пристану.

Две велике војне силе – Русија и Америка су у стању чекања на задатак који ће добити. Остале су небитне поводом тих задатака, али су и оне обавештене.

Суштина Одлуке, са места на којем доносе све важне одлуке, је да се владарска пирамида овог света заврши, тако што ће добити поклопац, у виду онога који ће бити на врху сада незавршене пирамиде власти.

Србија:
*О стварању Балканске Православне уније, ко у њу улази, које припреме се
врше, о Русији, о Србији....



Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=231


Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 17.10.7526/2017.г. у 14,00 ч.
___________________________________
Снимљено 17.10.2017.г. у 14,35 ч. - 
 Застава Русије
4'23 "  Београд
5'46 "  Београд

2 comments:

Unknown 17. октобар 2017. 15:26  

Поштовани господине Татомировићу,
Све се некако надамо правди за Србију. Да ли је баш потребно правити Балканску православну унију? И шта у том случају чека Косово?

Zlatni bilten 20. октобар 2017. 16:22  

Драгољуб Татомировић, одговор на Славица Јовановић: Поштована, ја ане одлучујем већ само понешто дознам па то пделим са мојим читаоцима. Православна Балаканска унија је пут ка стварању Велике Србије у њеним некадашњим границама, о томе је писано бар у 7-8 наслова, па Вас молим да ако желите да видите како је то планорано, да прочитате и остале наслове. Не знам имате ли приступ затвореном сајту Зкатнибилтен.Срб, неки наслови су само тамо. Свако добро од Д. Татомировића.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh