Presuda za cara Srbije!


Пресуда за цара Србије!

-Без права на жалбу- 


Како је он судио другима, тако и њему пресудили!
У мачванским селима поред Дрине кажу за неког ко је застранио лошим путем: Ја га на пут, он под пут, ја га на пут, он под пут - па гурни га нек иде у Дрину!
Тако Мачвани пресуђују међу собом, туђим, али и својима. А ја сам Мачванин!

Такав став имају и остали Срби, као овај мачвански – наш млади цар АВ-6 се у све разумевао, у све се мешао, у свему давао последњу реч….судио строго и сада, пред свима нама доживео да буде понижен од чиновника неколико рангова испод њега, али америчког, нижег стасом од њега најмање 50 см, који је дошао непозван, који се сам позвао тако што је обавестио када стиже…. А онда овде сирене, затварање Београда за саобраћај и непрекидни уздаси и кукњава - активиран посланик Ђукановић, иначе Црногорац, и оснивач „угледног“-то се обавезно истакне-портала, сарадник ове и сваке власти, Ж.Ц. који настоји да сам себе промовише у мудраца, пророка и врхунског аналитичара, мада му се до сада ништа од било које прогнозе није остварило, и бољег познаваоца Србије од оних који ту живе више генерација - који су почели (уздаси и кукњава) у тренутку када је АВ-6 пристао да буде понижен, када се спустио испод свог службеног нивоа! Свезнајући и свестижући омутавио пред малим безобразним Корејанцем Хојтом, који је неки шраф у америчкој злочиначкој државној машини.

Како си судио, тако ти и суде Александре!

Све ти је постало јасно у периоду од 2-17. августа 2017.г. - то је онај период када нико у Србији није смео да изда дозволу која се иначе подразумевала, да на приватном интернет порталу „Балкан-инфо“ буде емитован интервју др Душана Дунђера, то је оно време када је једини важан и силан у Србији показивао сву своју силу преко аутоцензуре, силе полиција које су се растрчале за њим и свима који су имали ма какав контакт са њим. Чак и за мном, на Равној Гори, јер сам ја Заставник Организације „Команда-540“ која се припрема за ненасилно преузимање власти у Србији, а то си ти резервисао за себе за вечна времена, и у тој Команди је и др Дунђер члан, са одговарајућим задужењима, али нас је таквих пуно, сада нас у активи има више од 12 батаљона и свакодневно нам се својом вољом нуде нови чланови - јер на челу те организације „Команда-540“ није човек!

Србима је досадио човек за команданта, да си то схватио лакше би ти било.

Знаш шта ти се догађало у то време твоје највеће показане силе, то од 2-17.8.2017.г. Знаш зашто си одједном постао тако добар и толерантан, зашто је одобрено да такав интервју иде, знаш и зашто сам и ја апсолутно неважан после тога био две недеље на Равној Гори, а без обавезе УДБЕ из Ваљева да ме свако вече обилази и држи на оку… неко ти је тада царе нешто рекао!
И чему сада ова фрка око малог Корејанца - па он је само службеник неког свог цара…. Дошао да види како се посао одвија. Ти у том послу имаш улогу, јер си тренутно цар Србије: Можеш да поведеш Србију у чишћење сваке врсте, или да не чиниш ништа, а тада ће мали Корејанац удесити догађања које ће и тебе почистити.

Одлучи се!

Фото преузета са КМ.РУ од 28.10.2017.г.


*Шта се нуди АВ-6 од пролећа ове године?
*Савет за поступање.

*Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=233


*У славу Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“ у којој је основано Братство „Срб и ја“, Светог Арханђела Михаила!

*У славу Свете Петке, светица рода нашег, којој је посвећен сутрашњи дан!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Организације „Команда-540“

Постављено 26.10.2017.г. у 14,25 ч.


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh