Boks mečevi sa Bogom!


Бокс мечеви са Богом!

-Ринг Србија- 

Уобичајено је да се људи организују да путују на важне утакмице, свако на ону која га занима… ми из Србије не морамо нигде да идемо, сви важни рингови су овде код нас, наши домаћи се ту боксују међусобно и са Богом, наравно, док се странци замућених очију и свести овде сучељавају са нама, само због тога што је ринг за борбу на нашем плацу, а то нема никакве везе са нама, на ту борбу мислим, јер се многи боксују међусобно на овом рингу „Србија“, све то покушавајући да представе као бокс меч са нама, а он то није, то су мечеви се самим Богом!:

*Кина,
једна од највећих и најмногољуднијих држава у стању је велике прикривене економске кризе, која ће се сасвим сигурно завршити по испробаном моделу Слободана Милошевића, када је у Србији забележена висина инфлације коју нико ни у машти није могао да прихвати као могућу.

Кина је представила свог председника као некога који је када се Кина сагледава, далеко испред сваког Бога, а будући да је то строго атеистичка држава, која се клања само Богу Новца-Мамону, они су свог председника устоличили на месту свог Бога, а одмах затим су обавестили да ће они бити ти који ће све своје становнике непрестано и у целости контролисати-да ће све људе подредити државним интересима и наравно најситнијим, али врло важним интересима сваког Кинеза за опстанак.

Више се у Кини неће пред судовима утврђивати нечија грешка, ни поред другим органима, ни пред њиховим чувеним партијским комисијама, све ће бити дигитално, сва дела ће се преко низа нумера претварати у неку бројчану вредност која ће сваког појединца у складу са програмом по којем се вреднују свачији поступци, сваког дана или сваког сата померати на лествици Кинеза, на горе или на доле, па ће у складу са том дигиталном политиком надзора успоставити контролу резервисану од Постања за самог Антихриста.
Кинези, атеисти, присвајају Антихриста или Ђавола, и устоличују га за свог бога којег ће у видљивом облику замењивати нови кинески председник са правима над 1,5 милијарди људи каква не постоје описана ни у најстрашнијим описима Ђаволових жеља.

*Русија завиди Кини, и њихов председник говори о неопходности дигитализације, превасходно мислећи на систем контроле људи, јер се руски цар само у то разуме, он је  по професији потпуковник Техничке службе КГБ, само би сада да од својих другова Кинеза добију неопходну опрему и програме, па да се удружено крене.

*Дигитализација у Русији, Немачкој и Србији-циљеви;
*Савети властима Србије;
*Охрабрење за становнике Србије.


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=234


У славу Светог Луке, доктора и Апостола, којем је посвећен сваки 31.октобар!


Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 29.10.7526/2017.г. у 13,30 ч.
___________________________________
Снимљено 29.10.2017.г. у 14,15 ч. - 

25 "  Београд
8'45 "  Крањ
11'35 "  -
13'19 "  Крањ

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh