Šaptač!


Шаптач!
-Да се заборавни сете-

Веза:
*http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/08/okupacija-srbije-je-pocetak-kraja-rusije.html
*http://komanda-540.blogspot.rs/2017/04/rusijo-spasi-se.html
- Књига: „Заштити силом читану реч“ која се може преузети у Ворд програму:
*http://zlatnibilten.blogspot.rs/2010/12/zastiti-silom-pisanu-rec.html

Наш нови цар, АВ-6, не само својом заслугом, које му нико не може у целости оспорити, стицајем различитих околности, у овом времену и треба да имитира друга Тита! Планира 7000 званица за своје устоличење-мало је цифра прејака, али нека!

Догађа се оно што су сви остали негирали, посебно Американци, Немци и Руси, ови последњи су умилно сво ово време хтели да буду партнери западним државама које су им радиле о глави и на све могуће начине их понижавали – сви они су негирали да је Србија Центар света!  

Ја сам један од малобројних који је у последњих 7-8 година упорно доказивао и аргументовао оно што се ових дана од тих свих који с негирали, потврђује.

Кажу:
Србија је важна у региону, Европи, не хтејући да кажу пуну истину, да је она најважнија држава света, те је наш нови цар АВ-6 први цар, потом иде амерички, па руски, а ови из Немачке су под трајном окупацојом и они и немају цара, већ некога ко пре ступања на дужност Канцелара (Државни секретар) иде у Америку да поново прочита Канцеларска документа о трајној окупацији Немачке и то упознавање овери својим потписом. 

Два играча су већ села за сто - Америка и окупирана Немачка, по обичају из далека и из прикрајка чека лукава трговачка држава Кина, али да би партија покера почела потребно је да за сто седне и Русија.
Наш цар држи пикслу!

Он треба да одреди висину „пиксле“ коју сви учесницо треба да плате да би учествовали у партији око наше куће.

Наш цар АВ-6 је послао мудру и једино могућу поруку да је он нови Тито, поставља за председника  владе Србије две личности које би у дејству требало да буду једна.
Поставља америчког пулена извесну Ану и руског пулена извесног Ивицу, они су врло слични и подобни за калемљење какво се не памти, јер: Колико је Ана женско, толико је и Ивица мушко, па ће од њих испасти један који ће, ваљда бити свима по вољи.

АВ-6
је послао поруку да нема ништа против да своје интересе овде остварују и  Исток и Запад, само треба да испуне услове. Треба подићи улог, због:

*Америку Срби не воле;


*Немачку Срби баш не воле;


*Русију Срби још увек воле, не знају због чега, али је то тако;
 
*Кину Срби доживљавају као и све ситне кинеске трговце којих је пуна Србија, које не сматрају неким бизнисменима већ оним који су одмах поред познатих нам трговаца из народа који се у целом свету назива Циганима, а само у Србији, незнано зашто, Ромима!

*Америка:

Платите Србији за сва своја недела, од Другог Светског рата, преко отимања Косова и Метохије, до злочина геноцидом који сте извршили бомбардовањем уранијумским бомбама, али од нас не тражите да вас волимо нити тражите да мењамо молбе које смо упутили тамо где треба за вашу коначну пропаст - клекните пред својом жртвом и молите за опроштај!
Ми знамо зашто нас се плашите: Ми се вас не бојимо, ваш  злочиначки војни савез НАТО је само против нас ратовао и није победио – ми вас се не плашимо, док цео свет дрхти од вас, укључив и оне који вам се нуде за партнере, на Русе се мисли!

*Немци:

Ми знамо ко сте ви, знамо да вековима покушавате да се закућите на нашој земљи, ми знамо да сте ви омање и безначајно црно персијско племе Дајчера, које је над нама извршило страшне злочине – колико пута треба да будете кажњени због нас? Ево, окупирани сте више од 70 година и као окупирана држава основана на отетој србској територији идете у пропаст!
Клекните и молите, платите и ућутите.
Ми нашу молбу за вашу пропаст нећемо мењати, а распитајте се шта смо све тражили. А наше молбе се услишавају!;

*Кина:
Речено напред, под „Кина“.

*Русија:  
Шта рећи глувом, слепом и глупом брату, прави ти проблеме али знаш да ти је брат, па не знаш којом казном би га требало казнити.
Горе испод наслова овог текста су линкови ка насловима у којим вам је све речено – читајте, требаће вам као припрема за седање за покерашки сто око Србије!

Шаптач:

Ова покер-партија је велика позоришна представа у којој учесници деле оно што није њихово, у којој заслепљени својом силом, на коју Срби пућкају, мисле да могу да деле Божије Имање…. Да ће укључити на по два сата штампарије лажног новца па купити Србију!
Али, не бива то тако.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:


http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=205

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 16.6.7526/2017.г. у 13,00 ч.
_________________________________
Снимљено 18.6.2017.г. у 16,52 ч. - Застава Русије
Ја и браћа Руси који у Београду зарађују своју шпијунску плату, 
лепо комуницирамо преко америчког проналаска-Интернета.
Добро је: Сада скрените десно па право а
потом опет десно и ту сте. Шифра: Вучић је цар!
10"  Београд
1'40"  Београд
3'27"  Београд
3'27"  Београд
5'1"  београд

7'21"  Београд


1 comments:

Zlatni bilten 19. јун 2017. 06:04  

За читаоца Милоша Милошевића: Ваш коментар нисам објавио из разлога што сам тек сада, после више Ваших објављених коментара на различите теме, уочио да их шаљете преко обрасца на који се не може одговорити, тако да ја не знам ко ми те коментаре шаље, што није у реду, јер Ви мени можете да се обраћате, али не и ја Вама. Исправите то, шаљите са свог мејла и неће бити никаквих проблема. Свако добро од Драгољуба Татомировића.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh