Bolničar odbija....!


Болничар одбија да напусти
Операциону салу!

-Уместо операције, мораће да се одсече нога-

Ако посматрамо Србију као једну запуштену Операциону салу у којој се од 1990.г., а посебно од 2000.г. као на покретној траци мењају неспособни управници болнице, нестручни Главни хирург, односно ако је сада већ сваком јасно да је Главни хирург био само приучени болничар, који је у екипу хирурга уврстио себи сличне, сасвим је јасно да је Србијина нога уместо да је благовремено оперисана дошла у стање да се мора одсећи!

Лажни Главни хирург је упропастио ногу, а будући да он одбија да напусти Операциону салу, да и даље намерава да непосредно формира екипе лажних хирурга, није сигурно да пацијент неће умрети.

Пацијенту-Србији је неопходна права дијагноза и потом одговарајуће мере, углавном оне морају бити хируршке, радикалне, под анестезијом, а операцијом морају да руководе и да је изведу они који то знају.

Главни хирург је учинио све да би спречио ту радикалну хируршку операцију – поред нестручног министра полиције, који је по занимању и искуству продавац компјутерских компоненти, сада је на чело Тајне полиције-УДБЕ поставио свог друга познатог као некадашњег трговца кафом, као керамичара, као ктитора сопствене цркве у којој су он и његов брат осликани као свеци, који је спреман за сваки посао који му Главни хирург-болничар повери, та операција се може искомпликовати!

Она се мора обавити, било од стране наших или страних хирурга, који могу бити позвани, али се могу и самопозвати, јер су услови погодни и за такав њихов потез.

Некадашњи помоћници Главног хирурга-болничара као да су почели да се трезне од опијености моћима које им је предао - неки протестују због његовог одбијања да напусти Операциону салу, јер виде да ће пацијент умрети, али има и оних који би да своје аплаудирање за сваки потез Главног хирурга-болничара буду награђени, као и да им се на тај начин гарантује да још извесно време буду ван Падинске скеле (Затвор у Београду).

Србија ће утонути у мрак у којем се неопходне операције неће моћи прецизно извести, у складу са законима, а да се то не би догодило неопходно је пре започињања било којег плана упалити светло у њој – разјаснити криминал!

Онај од 1990.г., онај од 1944. и наравно, и посебно онај од 2000.г.!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=207


Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Организације Команда-540

Постављено 20.6.7526/2017.г. у 19, 45 ч.

_______________________________

Снимљено 20.6.2017.г. у 20,13 ч. - Застава Русије

Само пажљиво и ажурно браћо Руси!
Да не буде како опет нисте знали.

6'23"  Београд
7'19"  Београд
13'56"  Београд
15'21"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh