Potvrdjeno!


Потврђено!
-Други човек у истом телу-

Веза: http://komanda-540.blogspot.rs/2017/06/dokle-li-cu-i-nije-li-ovo-kraj.html


Очи су прозори душе, то је несумњива чињеница, док је изглед тела слика збивања у срцу у којем станује душа човека  – наш нови србски цар, недавно устоличен на трон  цара Душана, одмах по окончању представе полагања заклетве на Уставу и Јеванђељу, мимо своје воље и могућности контроле, јер је то човеку немогуће, наставио је да своју душу слика у новом, сталном, изгледу свога тела, које је само одело душе.

Наш нови цар је стално тужан, његова прича, гестови и положај тела немају никаквих додирних тачака са приликама у којима се појављује. Када прима поклон од најмоћније државе света, Америке, он само што не плаче, када покушава да од Горњег Милановца, историјске варошице у Србији,  направи важну туристичку дестинацају оних које би можда још увек могла да занима и наша новија историја, он је отсутан, тужан, забринут, у ишчекивању нечег чега се плаши и зна да неминовно долази, тачно на време.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Др Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и графолог профилиста

Постављено 12.6.7526/2017.г. у 14,45 ч. - Застава Русије 
Овај блог је редовно штиво за шпијуне многих држава
-много брину о нашем цару Вучићу!
________________________
Снимљено 12.6.2017.г. у 14,58 ч. -

8'34"  Београд
10'35"  Ниш
10'53"  Београд
11'38"  хамилтон
13'55"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh