Laži o nepobedivosti vlasti u Srbiji


Лажи о непобедивости власти у Србији
-Пепелом у очи народа-

Веза: http://zlatnibilten.blogspot.rs/2017/06/plasljivi-bombasi.html

Србија се пролама од кукања како је у њој на власти неко ко је непобедив, он лично и странка коју је устројио и постројио да буде власт. Кукају они који су пре неколико година чинили све да и они буду непобедиви - али су пали, на речи, као на картеч у артиљерији, којим ју је тада (2012.г.) засуо Томислав Николић и Александар Вучић, то су ова двојица који се неки дан склонише са својих функција, један се спусти, други се подиже… А победили су на картеч-речи: Како су финансије у очајним стању, као ће завести ред и владавину права и закона, како ће похапсити тадашње криминалце који су вршили власт… и беше довољно!
Да падну они који су оборили на истим таквим причама легендарног Слободана Милошевића.  А и сам Милошевић је победио хулећи на своје претходнике, мада није говорио како су лопови, већ да много једу јагњетину, назвавши свој рат ратом против Јагњећих бригада!

Када се устоличио, чинио оно што нама се сада свима лупа о главу-демонтирао државу, разлабавио везе, то дочекао Ђинђић па изделио фабрике својим из странке, и растакали државу и скоро је расточили, док тадашњи опозиционар Александар Вучић није закукао због пропасти државе и док није Млађану Динкићу (задуженом за финансије у Србији, који је сада Вучићев саветник) показивао затвореничко одело које га чека чим Вучић постане власт.

И превара број 3 је успела: Дођоше на власт пресвучени комунисти, а заправо пресвучени радикали који променише име и наравно, научени како треба унеше страх код свих који су већ изгубили да су они који су их заменили на власти у Србији непобедиви!

Превара број 1
 је превара Милошевића, превара број 2 је превара Ђинђића и превара број 3 је превара пресвучених радикала којим су се сада прикључили сви из редова оних који су учествовали у преварама 1 и 2!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=208

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник „Команде-540“

Постављено 3.7.7526/2017.г. у 13,40 ч.
___________________________________
Снимљено 3.7.2017.г. у 13,52 ч. - Застава Русије

3'49"  Београд
4'24"  Београд
5'12"  Београд
8'5"  Београд
9'45"  Београд

10'0"  хамилтон

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh