Voajeri!


Воајери!

-Смеју само да гледају- 

Велике државе – Турска, Кина, Русија, Европска унија, Америка и Енглеска, подсечене су и  остављене, да падну или се спашавају, свака на начин који одабере.
Да падну или прихвате весло које  је пружено са Нове Нојеве барке – Србије.

Срби су у својој доброти и наивности, годинама живећи у заблуди, очекивали да ће им се на Барку, уз весло, попети Русија. И поред тога што су је добро знали као агресивног воајера, који, ипак, децу не прави, као и озбиљне и упорне коцкаре-кибицере који се вековима врте око Главног Коцкарског стола-Србије.
Уз пружено весло се пењу други! Коцкари, они који ризикују. Пењу се они који се упуштају и у прави секс, и поред свих ризика које он носи, они који нису само воајери – Кинези и Американци.

Србима то није право – али су избацили весло и чекали ко ће на Барку.


Даље: Ко ће се спасити пењањем на Нову Нојеву барку, како, какве разговоре ће наш будући цар са њима водити, ми не дугујемо ником ништа, нама дугују све, морају нам вратити дугове. Промене у Србији, опасност за Србију од Вучићевог пута у Кину. Како је Русија изгубила позиције у Србији.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Бог са нама –Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 13.5.7526/2017.г. у 14,19 ч.
(Написано 13.5.2017.г. у вфремену од 11,03, до 11,43 ч.)


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh