Naum će - ko je Naum?!


Наум ће - ко је Наум?!

-Који Наум прети Александру Вучићу?-

 В е з а:
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/08/dusane-vuce-sta-se-ceka.html

Када је Карађорђе засметао Турцима, бунећи Србе против тада успостављеног турског државног поретка у Србији, активирани су тајни уговори између великих сила, тада између Русије и Турске, па су тадашњи КГБ и МИТ (тајне службе тадашње царске Русије и Турске) – извели оперативну комбинацију „неутралисања“ Карађорђа.

Док је Карађорђе у пратњи свог посилног (слуге) Грка, Наума, после слома Првог Србског устанка против Турака,  чекао месец дана у Москви да га прими тадашњи руски цар, извршене су оперативне обраде тог посилног, Грка Наума, као и кнеза Милоша Обреновића у Србији,  који је делио власт са Карађорђем и био му кум, да Милош преузме власт у Србији, уз услов да Турцима донесе препарирану главу онога који је засметао – Карађорђа.
Тај Карађорђе је Ђорђе, Георгије, Георгију и још са неким именима и никада му није утврђен родослов, нити одакле и како се појавио, нити како је дошао на власт у Србији где је подбуњивао Србе на отпор Турској, као окупатору.

Наравно, у Србији је све записано, па и ово о чему говорим, али се из неких разлога то и даље држи сакривено, вероватно због планираних садашњих и будућих комбинација везаних за постављање владара Србије.

Када је Србија у питању, велике силе увек добро сарађују. Да се она не придигне и не дође к себи, јер када се Србија придигне и дође к себи, сви остали падају јер је њихово постојање засновано на лажи о Србији и њима самим!

Наш садашњи Карађорђе смета!
Штрчи! Чак и својом телесном висином, па су они остали као патуљци када стану поред њега.

Ако би наставио да смета онда би био уклоњен, односно како се то сада каже, био би неутралисан. Као онај Александар пре њега, као Милошевић и као Ђинђић, који су засметали, а на опомене нису благовремено и исправно реаговали! Па је морао да буде ангажован Наум.

Наш садашњи Карађорђе је пристао да буде склоњен мислећи да ће својом памећу и плановима наставити да буде Карађорђе, а да не буде уклоњен.

Направио наш Карађорђе своју комбинацију да напусти оперативну власт и постане делилац одликовања и затворских помиловања, а да настави да влада преко Наума, свог посилног на месту председника владе Србије!
Они који одобравају, пристали на његову овакву комбинацију, знајући да не постоје законски услови да он настави да буде Карађорђе. Што се њему много свидело.

Док је садашњи Карађорђе скоро два месеца изиграва цара побуњене Србије, која се листом изјаснила да он буде председник и цар Србије – велике силе су обрадиле чак његова четири потенцијална Наума!

Он у једног од Наума мора веровати, јер је то услов свих услова његове комбинације. Карађорђу треба Наум, и он је сада главни човек нашег Карађорђа!
foto: sava radovanović / tanjug
Овај мали са главом на срцу  Карађорђа не може бити Наум!
Фото: Недљник "Време" Београд
Сасвим је свеједно који ће Наум од те четворице бити на челу владе Србије – сваки од њих ће извршити добијени задатак (од великих сила), исти онакав какав је извршио Грк Наум приликом повратка Карађорђа из Русије.

Тај задатак је тада извршен грубо-азијатски, турски – одсецањем главе опијеног или отрованог Карађорђа.

Сада су обе велике силе које су припремиле четири потенцијална Наума, постале финије – не секу главе, већ то, у суштини исто, учине изношењем одређених тајних информација о деловању Карађорђа, од младићких дана до данас, и то ефикасно замењује опијање ракијом или тровање, после чега се одсече глава.

У овом времену  глава Карађорђа остане на раменима, а као да је одсечена!

Наука у служби политике је узнапредовала!

Сваки од четири Наума је већ снабдевен оружјем којим ће убити Вучића – то је одбијање да ради по његовим наређењима, већ по наређењима оних који су их припремили да буду Науми.

Ја сам у својству графолога-профилисте сагледао личности свих потенцијалних Наума – сваки од њих је способан за дела Грка Наума!

Наш садашњи Карађорђе, верујем да ће бити довољно опрезан и пристати да буде само склоњен, а не и уклоњен или неутралисан, да са новог свог места, председника Србије, неће наставити да смета и да неће бити активиран други део „Наум-плана“, да Карађорђе буде неутралисан. Можда!

Судбина нашег садашњег Карађорђа је опет у његовим рукама. Али, свако има право да са собом чини што му је воља – нико од нас не  мора да слуша било чије савете, али Наум зна када, шта и како треба да учини! Ово, да би он, Наум, постао Карађорђе па и он добио свог Наума, и опет исто тако - од србских царева Дрванића или Дрвенаровића, преко Немањића, до Александра Карађорђевића, Милошевића, Ђинђића, па сада до Вучића!

Велике силе знају шта морају да учине када је Србија у питању! Морају да упразне Трон Србског цара на који мора да заседне онај Србин којем тај трон припада по крви.

Србија мора, и хоће - не добром вољом великих сила, већ присилом која се на њих врши од стране Вишњих сила – добити новог Цара Душана! Оног који ће обновити Србско Душаново царство, чији је континуитет, договором тадашњих царских империја, прекинут падом Смедерева и целе Србије, 1459.г. под власт Отоманске Империје којој је дато у задатак да учини што је потребно да Срби нестану  као народ и Срба као и њихова држава.

И било би тако, да о томе одлучују, Русија, Турска, Енглеска, Немачка…, али оне су мале и јадне, све су се распале због Србије, и ево им опет то следује!

Када се наврши 600
(а то је 2019.г.) година од године када је прекинут царски континуитет Србије, Србија ће опет бити царевина и њом ће опет владати наш нови цар Душан.  

Он, нови наш цар Душан, је власт преузео 21.11.2015.г., али се не појављује као њен владар – предузима, некада и невољно,  потребне припремне мере, не само он већ и они којих се то тиче - велике силе!

Случајно сам га видео и уочио, са сигурношћу, да је престао да пише, почео је као сваки прави Вук-Предводник, да завија и окупља чопор. Напред, Душане!

Они који су се удружили да нам сруше царство, сада удружено, и они невољно, чине што је потребно да се оно опет успостави.

Ово ће е догодити без да у Србији било ко шта предузима на том плану.

Великим су издале наређење Вишње силе!

Много је Наума у Србији, у приправности, да изврше добијене задатке.

Када би неко од оних којих се све ово тиче могао да атерира из својих умишљених висина, па прочитао овај текст малог и безначајног Србина, избегли би можда многе опасности, чак и оне које им сваком од њих спрема њихов лични Наум – али неће они то ни прочитати ни прихватити да се то и њих тиче – а онда Наум делује.

На дан пре председничких избора у Србији, одржаних 2.4.2017.г. са Полигона „Сава-2“ у Новом Београду, испаљена је једна Специјална Србска Ракета-ПГ – она је учинила да Александар Вучић престане да влада Србијом, а престао је у тренутку када је изабран за делиоца одликовања и затворских помиловања. Остало је не Науму!

Како је то Ракета-ПГ учинила, ракеташи не знају, али су још док су били на Полигону добили несумњиву потврду успешног лансирања и поготка циља.

У славу Светог Арханђела  Михаила, Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Комада-540“ из чијих редова су и ракеташи који су испалили овде наведену ракету.

Србија Драгољуб Татомировић
Заставник Организације „Команда-540“

Постављено 15.5.7526/2017.г. у 12,40 ч.

_________________________________
Снимљено 15.5.2017.г. у 12,59 ч. - Застава Русије

Ех, браћо Руси, па што крадом, курвински, ово читате, читајте
под својом заставом, знамо ми да нас волите! 
7'47"  Београд
8'17"  Београд
8'35"  Београд
8'50"  Београд
11'20"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh