Oblaganje Svilenog gajtana!


Облагање Свиленог гајтана!
-Информер против Америке-


Владари малих, вазалних држава, каква је Србија још увек, пре заседања на владарски трон добију у руке Свилен гајтан, одређен за њих, са прецизним упутством за коришћење.

Могућ исход најаве Информера да ће тужити америчког амбасадора у Србији:


Ових дана је отворен спектакуларан судски процес у Америци, назван Предмет: Информер, Србија, против Америке!
Ударац чекићем о сто - оно уобичајено!

Шта пише у списима на судијином столу?

*Информер је незванични билтен Владе Републике Србије, у којој  сада влада Александар Вучић, којем помажу Ивица Дачић, Александар Вулин, Марко Ђурић и остали наведени у списку.

Тужба: Информер, читај влада Србије, је увређена изјавама америчког амбасадора Кајла Скота у Србији, који је оценио да је Информер - читај Влада Србије, олош!

Захтев од окривљене Америке: Да се Амбасадор Америке, Скот, извини Информеру.

Пресуда: Ово је предмет који по америчким законима решава судија појединац, без учешћа пороте - тужба се одбија, суд сматра да је амерички амбасадор у Србији, Скот дао праву оцену Информера - Владе Србије.

У оквиру накнаде трошкова и на име обештећења за исказану дрскост једног Информера, вазда вазалног, да неоправдано и ничим утемељено, тужи Америку, суд доноси додатак пресуди, која има за циљ да  у наредном времену спречи овакве ексцесе - да се са власти у Србији, уклоне Александар Вучић, Александар Вулин, Ивица Дачић, Марко Ђурић и сва са њима интересно или идеолошки повезана лица.
Foto: Tanjug/Sava Radovanović
-AV- 6 - Александар Вучић се као мало забринуо, као да и
он има онформације о судском поступку у Америци-
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Рок: До Петровдана по Православно календару, милом или силом! 

Одређује се један од проверених Срба да прати извршење ове пресуде, чије име се не објављује из објективно оправданих разлога. 

Потпис судије.

Их, има до Петровдана скоро шест недеља! 
Да сутра употребе Свилен гајтан има времена да их ожалимо.

Када у Мачви - област у Србији - хоће да опишу неког као великог баксуза, они кажу! „да   тај неће ни како он хоће!“ - Њега се сви клоне, нико не жели непријатности и тај остане сам, а нико га и не жали због тога.

Обичај је код Срба да ћудљивог коња (онај који постане бунтовник па одбије послушност, уједа, удара ногама, постане опасан) јефтино продају Циганима, да га они њиховим методама уведу у ред, а ако то ни њима не пође за руком – Кланица!;

Светом се управља из једног центра - ово што се представља супарништвом, различитим идеологијама и интересима, само је маскирање како би се циљ управљача што лакше постигао. Један је командант свим земаљским војскама и њиховим командантима.

Систем управљања се деформисао, у наредне две године ће се предузети низ мера за његову хармонизацију - то је један велики хор са Диригентом који има права да уклања из хора сваког оног који дистонира…. Диригент увек нађе неко питко оправдање, а у суштини је: Дистонира, смета, тера по своме… и он буде замењен, јер тај пева у име једног народа и његове државе.

Свилен гајтан: То је свилени конопац довољно јак да издржи терет једног људског тела, а додељује се као гаранција да ће онај којем је уручен бити послушан и увек мио. Срби врше самоубиства на различите начине – Срби из Баната – област у Србији, добри и мирни, названи Лалама, свој конопац, од жице или лана, обавезно облажу (тапацирају) нечим меким, „Да их не боле!“ и то је њихов Лалошки патент.

Наш садашњи цар врда и одлаже предају власти и прелазак на Трон части. Успут, облаже већ мек Свилен гајтан, тражи помоћ од Америке да му у томе помогне, преко својих некритичких улизица, који такође имају своје Свилене гајтане….

Наш цар би требао да је већ одабрао свог посилног, свог Наума, на месту председника Владе са којег би он требао да се склони, а он то не жели, који би му као што је посилни свом газди Карађорђу, секиром, одсекао главу.
Одабрао их је наш цар неколико и сви су спремни да употребе секиру.
Он, цар наш уплашени, то наслућује, па одлаже!

Али, одлагања нема: Наум се мора одабрати, ако не сада онда после два-три месеца колико треба да се обаве још једни Ванредни Парламентарни избори, али опет на ред долази избор Наума!
Царе наш, ти си себи ставио Свилен гајтан око врата када си пристао да се кандидујеш за председнички Трон части – залуд труд.

Отишао си!

Суд у Америки, како би рекао стари Тито, којег би ти као Нови Тито да замениш, је одлучио!

И није важно ко ће то што је он одлучио да изврши – њихове пресуде важе за све вазалне државе, а све су вазалне осим Америке и Британије!
Можда ће ти Кинези или Руси изгледати нежније, можда Французи, можда твоји другови Шиптари, можда неки Македонац, можда неки Хрват, можда неки из твоје Босне…. Сасвим је свеједно. Не облажи Свилен гајтан, склони се сам са власти. Ударио си, мраву, на слона!   

Беше једном један цар и тако редом.

Наш цар АВ-6 који се китио са милион шестица као спирала неколико недеља у време кампање за председничке изборе, мора да оде, увукле га те ђавоље шестице!

*Наш цар неће ни како он хоће!;
*Наш цар је као ћудљив коњ;
*Наш цар дистонира и Диригент има своју обавезу!

Господе помилуј твоје грешне Србе!


Србија Драгољуб Татомировић
Постављено 21.5.7526/2017.г. у 17,40 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh