Ne samo Hirurg-svi!


Не само „Хирург“- сви!

-Дератизација и дезинфекција-


Извесни популарни руски доктор-хирург, Александар Залдастанов, звани „Хирург“ вођа удружења мотоциклиста у Русији, био је подржаван од државе и са њима, мотоциклистима, постао нека врста силе, филтера за патриотизам, за исправно мишљење, па почео да умишља како је важан.

Прошле, 2016.г., изазвао је низ озбиљних инцидената у околним државама у које је са великим групама мотоциклиста за дан Победе над фашизмом (9.5.1945.г.) ишао да пали свеће на споменицима погинулим руским војницима у Другом Светском рату – постао је руски Хирург нека врста њиховог Аркана (Србијански вођа навијача уз чију помоћ се подгревала атмосфера за распад СФР Југославије и ратове поводом тога), па почео отворено да се меша у политику, умислио да је моћан јер се више пута поздравио са Владимиром Путином.

Споречкао се и са председником скоро независне државе у оквиру Русије, Чеченије, предлагао измене руског грба, заставе и химне, хтео да врати и нека царска обележје. Пробудио вазда будне чуваре руске комунистичке ватре, који су учинили да руски Хирург постане невидљив-склоњен је! Тиме су ти Чувари ватре послали и поруку В. Путину, да и он тако може бити заборављен.
Мотоциклисти више не уносе страх међу Русе ни у околне државе.

Наш, србијански, Хирург који је годинама вршио припреме за операције над болесном Србијом, а никада није обавио ни једну, само је мењао завоје и стављао хладне облоге, јер је он само приучени болничар, и он би у уторак-среду-четвртак (или једног наредног дана), требало да положи Председничку заклетву (Цитирам вест државне телевизије) и да пошто положи ту заклетву преда скалпел новом хирургу и изађе из Операционе сале!

Када,  и ако, то наш Хирург уради, одахнуће намучени пацијент-Србија, који на операцију чека целих 17 година, у нади да  нови хирург неће бити болничар, или да ће њене болесничке муке бити прекраћене на неки други начин.
Садашњи Хирург је пацијента-Србију довео до стања свести да је и смрт боља од његовог мрцварења и сталних припрема за операцију.

Зашто би Хирург требало да сиђе са власти, а  он неће?!

Наш хирурго-болничар се двоуми!

Око полагања заклетве. Због тога се о том свечаном чину тако стидљиво и шкрто говори – и напомиње се да би он, Његова Ексцеленција,
AV-6 „требало да положи заклетву, 30.или 31.маја или 1. јуна! , а ја кажем или касније, неког дана у неком времену, и сви као да га молимо: Требало би, био би ред, ваљало би, тако је по уставу и законима….“ - све се надајући да ће он то учинити и све страхујући да он то одбије и уведе нас у стање у којем нико од нас опет не жели да буде – да садашњи Председник Србије, или, ако протекне рок и њему, Председник Скупштине уведе Ванредно стање – са свим оним што такво стање доноси.

Умирући пацијент-Србија стрепи хоће ли Хирург напустити Операциону салу!

*Требало би;

*Ако буде хтео;

*Ако буде смео;

*Ако се нешто „непредвиђено“ не деси као учестале експлозије у Београду и другим градовима, снажне, увек без повређених-то је наш МОС (Модус операнди систем,  нисмо ми луди да па да стварно убијамо, код нас је довољна и претња), као да се експлозив у Србији купује у трафикама и слободно вози и детонира и као да наша полиција баш ништа не ради, те не може да дозна ко су ти што детонирају експлозиве!;

*Ако се не открију припреме за државни удара;

*Ако се не открију припреме за атентат на А
V-6;

*Ако не буде припрема за дем
oнстрације и славље поводом одласка Хирурга са власти;

*Ако Хирурга не буде мучила тврда столица;

*Ако Хирург процени да нема подобне сподобе која би га заменила.

Србија за наредно време, посебно у наредна три дана, оправдано, испред свог имена ставља префикс „Ако“ и то ће стајати за неколико наредних недеља-месеци-година, док се Александар Вучић, званично AV-6, лажни Хирург, не привикне на околност да је изгубио власт!

У Русији је склоњен вођа мотоциклиста, звани Хирург, тако што о њему више није писано и није сликан у друштву В. Путина.

Нашег Хирурга, лажног, нико не треба да склања. Он се сам пријавио на конкурс за Председника Србије, победио и изабран на то радно место делиоца одликовања и помиловања.

Али:
Има једна мала зачкољица – требао би да сиђе са власти!

*Хоће ли 
лажни Хирург,  сићи са власти?:

*Хоће ли изаћи из Операционе сале?

*Шта чека пацијента-Србију?

Ако сиђе, следи нам детаљна дератизација и дезинфекција, како Операционе сале тако и целе Србије.
Ако то урадимо сами, биће добро.

Ако то буду радиле стране фирме неће ваљати, прети опасност да нам се уруши држава и потом постанемо отворено вазална држава - свеједно чија, руска, америчка, немачка, енглеска, роб је увек само роб!

Сви ви који пазите да Србија буде сачувана, одмах пређите на коришћење црног чаја и лишћа чуваркуће - да не заспите, организујте се сви заједно и чувајте је!
Свим правним и неправним средствима! 
Објасните му, наговарајте, шаљите оне којим верује....

Ако Хирург исценира било шта што би искористио као разлог несиласка са власти, тумачимо то његовом јавном ОСТАВКОМ! 

Тада нека они који су надлежни уведу Ванредно стање – па да приступимо дератизацији и дезинфекцији…. како би пацијент-Србија био спашен.

Да и ми после 73 године поново продишемо пуним плућима. Толико година смо под комунистима и „Хирурзима“ да већ, уобичајено, дишемо на шкрге – постали смо рибе, оне ситне пљуцкавице!

А ви из Операционе сале који се сада масовно нудите да баш ви дератизујете и дезинфикујете, склоните се, заударате већ, нисте потребни пацијенту-Србији!
Идите са својим вођом, Хиругом, али сви!

Било је, јесте и биће! Амин!

Бог са нама-Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић

Постављено 28.5.7526/2017.г. у 12,50.ч.
______________________________
Снимљено 28.5.2017.г. у 13,04 ч. - Застава Русије

8'22"  Београд
10'14"  Београд
10'50"  Београд
11'34"  Београд

13'7"  Београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh