Trezorom u Haos!


Трезором у Хаос!
-Права вазалних држава-

*Трезор је онога који држи кључ од Трезора;
*Радио је онога који бира станицу и јачину звука;
*Ливада је онога чије је овце пасу.

__________________

*Овај наслов је део моје подршке човеку који ће данас, 18.5.2017.г. у 18 часова по први пут изаћи у јавност на једној трибини грађана у једном граду у Србији и то је његов почетак преузимања Србије, без обзира на официјелну власт која не смета и која није мета ове трибине. Храбрим га, није у лако, одлагао је колико је могао, али је стигло жито да се коси, и у Србији!

*Наслов је и мој покушај објашњења мојим читаоцима, оним који смеју да се региструју као читаоци овог сајта и хоће да плате симболичну цену за то, под својим именом и презименом, осталим ово и не може помоћи, они су у свом страху и са својим виђењима и решењима, те им ја нисам ни од какве помоћи – објашњења видљивог дела у урањање у Општи Хаос, који се у целости одвија по мојим прогнозама од 1990.г. и даље, нисам никакав пророк, ја само анализирам отворених очију и скоро без емоција. Кога занима, у садржају оба моја блога (Златни билтен и Команда-540) има довољно наслова о времену које долази, писаних од 2010.г. и раније
  
*Наравно, ово је и информација свим члановима Организације „Команда-540“, да знају и буду спремни и да и самостално делују сходно одредбама Правила службе у овој Команди.
_____________________________
  
Кључно:

*Хаос креће са Косова и Метохије;
*Казна за Немачку због изазивања Хаоса;
*Како свет улази у Хаос;
*Када је улазак у Хаос постао видљив;
*Улога великих сила у започињању Хаоса;
*Како и када се може зауставити Хаос;
*Србија у време надолазећег Хаоса;
*Србија као мирна оаза и Нова Нојева барка у време Хаоса;
*Кога ће Србија пустити на своју Нову Нојеву барку „Србија“;
*Ко ће, поред официјелне власти, владати Србијом;
*Срби који владају Србијом (то није официјелна власт) подржаће Шиптаре на њиховом војничком путу у Немачку;
*Срби који владају Србијом (не официјелна власт) подржаће Шиптаре у нападу на америчку војну базу „Бондстил“ у Урошевцу и на америчку и немачку војску на Косову и Метохији,  како би нам ту покрајину вратили у пређашњем стању, после чега ћемо се са Шиптарима лако договорити.

___________________


Извод из наслова:

"Мржња Немачке према Србији, довела је до разарања Југославије и Србије, као домовине највећег броја преосталих Срба, разбили су је да би власнике тапија на територију, на којој вековима покушавају да направе дајчерску државу, уништили и како би њихове тапије биле најстарије. Од Србије су одузете њене многе етничке и историјске територије - на Косову је направљена највећа америчка војна база, а заправо је цело Косово постало америчка војна база у којој се обучава војска Шиптара, која треба да крене на војни поход у Немачку!"

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=200

Било је, јесте, и биће! Амин!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф

Постављено 18.5.7526/2017.г. у 12,30 ч.
____________________________________
Снимљено 18.5.2017.г. у 13,17 ч. -

9'44"  београд

1 comments:

Анониман,  18. мај 2017. 13:43  

Нека је срећна косидба и да се зна "ко коси, а ко воду носи".
Драган Ж. Дивјак

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh