Debeli Asketa


Дебели Аскета
-Следбеници-

Веза: Снови, живот и револуције се не понављају
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=162


*Неко те превари једном-његова срамота.
*Тај неко те превари други пут-твоја срамота.

-Кинеска народна мудрост-ка народна мудрост-

*Пењасмо се ми уз ваше уже, умало се уже не претрже.
-Србска народна мудрост-


Био пре 100 година у једној великој и далекој земљи један човек који је заговарао аскетизам, објашњавао корист од њега како би касније сви могли да буду сити и дебели.

Умео је дивно да прича, путовао је у друге земље и држао предавања, писао о свом аскетизму књиге које су се шириле и преводиле на многе језике – Аскета је придобијао присталице-проповеднике, те се могао повући из јавности и постати невидљив и недодирљив, али су његове присталице наставиле са причама и он  је ускоро постао човек-легенда, иако невидљив!


Тако невидљив, преко прича присталице-проповедника, који га никада уживо нису видели, а причали о мирису његове коже, о његовој части, праведности, скромности, његовом једнаком односу према свим присталицама, и уопште о његовом аскетизму, милиони тада потлачених желели су да верују да је он-ОН

Желели су да верују да се вратио Исус Христ, јер је у светим књигама то најављивано од самог одласка Исуса са Земље, да су они  међу онима који су Га препознали – говорено је да ће бити мало оних који ће га препознати, а препознавало га је већ на стотине хиљада широм света.

Аскету којег више нико није могао да види, у причама тих стотина хиљада следбеника подвргавао се све већим и већим  подвизима – немогућим за човека, већим од подвига чувених монаха и светаца, чак и од самог Исуса Христа, за којег се веровало да се вратио да Земљу доведе у ред.

Невидљиви Аскета наговарао на преокрет, на преузимање власти, на побуну, на одбацивање старог Исуса и слављење новог-Њега, Аскете, јер је стари постао заостао, а нови Га је у свему надмашио.

Стари Исус је освајао речју, нови Исус-Аскета је организовао побуне, тероризам, разбојничке и паравојне групе које су се служиле геслом „Да циљ оправдава средства!“ – резултати о којим је говорио нови Исус-Аскета убрзо су постали врло видљиви.

Више се није говорило о подвизима Аскете, већ о Новом Добу у којем ће сви следбеници и проповедници Аскете имати власт у свакој држави уз услов да се створи снажна, централизована, дисциплинована и наоружана војска, којом ће командовати следбеници Аскете.

Тражило се да се заборави све оно што у памтиле и практиковале десетине људских генерација пре тога – да се прихвати све супротно од старе приче Исуса Христа, под изговором: Да се успе!
A за после?  
О том потом!

Победиле присталице и проповедници Аскете у пола света, дошли у прилику да реализују проповеди свога вође – створили никада пре тога виђен људски логор, назван лагером комунистичких држава!
Све по правилима Главног Аскете.




Аскету више нико није могао да види – њега су знали само их прича „Оних изнад“ – сумње није било, а ако је било ко посумњао, уклањан је као трула јабука из пуног џака јабука!

Виђали „Они доле“ извесна одступања „Оних изнад“ према  Новој Библији коју је написао Аскета лично, али су због исказаних сумњи убрзо сви од реда имали третман труле јабуке. После тога је нестало таквих сумњи и више није било никаквих сумњи у одступања нововераца!

Аскета је постао бог у којег се не сумња, који се слуша, којем се певају песме, исказују поштовања која су смишљали његови нижи проповедници како би их запазио па примакао ближе свом престолу. Направила се велика гужва око начина да буду запажени и да им буде дозвољено да буду бар за корак ближи Аскети, односно „Оним изнад“ који га понекада и лично виде!

Циљ је оправдавао средства!

Уклањани су си на које се сумњало да сумњају.

živa ograda, tito, foto printskrin
Заклетва Србске ОЗНЕ Главном Аскети
Југославије/Србије  на Бањици у Београду
Створене посебне јединице ЧЕКА и ОЗНИ које су откривале и уклањале све сумњиве! Само су потом они постали несумњиви – владари су постали смењиви, само су они вечни. И свака од тих ЧЕКИ и ОЗНИ слави континуитет од пре 100 година, истичући да су они потекли од првих и правих следбеника новог Христа-Аскете!


У Русији је живот изгубило на десетине милиона Руса, у малој Србији је Главни Џелат Аскете, који је  владао комунистичком Србијом у име оног који је владао Југославијом, убио 260.000 Срба-народних непријатеља, односно оних који су сумњали или за које се сумњало да би могли да (по)сумњају.

Када је Главни Џелат Аскете у Србији умро, на сахрану су му ишли присталице и проповедници аскетизма због којег је Џелат убио 260.000 Срба - било их је, кажу, преко 100.000!!

Многи од њих и сада уздишу за тим временима када су они који би могли да сумњају, ефикасно уклањани, када се међу Србима створила  изрека-израз страха од сваке надолазеће ноћи: „Омркао - није освануо“, преведено: У току ноћи је сумњиви незнано куда нестајао!
Истовремено је за несталог-сумњивог говорено: „Сигурно је негде нешто лануо!“ – сумњиви и нестали је третиран као пас који лаје и којег је свако од нововераца, на које лаје могао слободно убити!


Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=165

Резулатат 100 година владања Аскета у Србији, који увек траже само још један мандат:

Овако српски ђак пише писмени задатак: 

И све је истина

Писани састав из српског језика једног шеснаестогодишњака, ученика трећег разреда средње Угоститељске школе на тему „Стојим по страни и посматрам“ изазвао је бурне реакције на друштвеним мрежама. Ево зашто:
„Стојим по страни и посматрам…
Понекад ми дође да наглас заплачем кад погледам какво је стање у нашој држави. Свакога дана се надам да ће једном бити боље.
Будим се, сањао сам још један у низу неостварених снова. Сањам како је фрижидер пун намирница које нама обезбеђују живот. Сви смо сложни и на окупу. Мајка и отац ужурбано крећу на посао, водећи рачуна да не закасне ни минут.
Трзам се из тог сна и схватам да касним на доручак, а за доручак буквално ништа.Отац незапослен седи у фотељи и слуша лажи и бљувотине такозваних политичара који су купили дипломе. Свакога дана причају нове лажи које људима испирају мозак.
Брат, дипломирани физиотерапеут, конобарише у неком старом ресторану. Људи немају ни за хлеб док се они бахате. Мајка је једина која нас одржава у животу, прави је стуб породице.
Таква је држава да са дипломом неког факултета можеш само да обришеш прашину. Уопште нема посла јер су сва радна места попуњена преко везе, довољно је само да однесеш новац и боцу неког скупоценог пића и већ си од понедељка на радном месту.
Девојчице се угледају на спонзоруше и старлете а дечаци на криминалце. Све је више и више некултурних и безобразних људи, наравно и необразованих.
Када бих сутра пао на улици, нико не би пришао да ми помогне, само би ме прескочили. Образовне установе личе на естраду, голи стомаци, кратке сукње, пирсинзи, само им још микрофон фали.
У мојој кући не може ни дан да прође без свађе или расправе. Зајмимо се да вратимо зајам и тако у недоглед.
А ја… ја стојим по страни и посматрам.
Схватам да буквално не могу ништа да учиним, немоћан сам и мали. Нико не жели да ме саслуша…
Поред свега и даље остајем позитивац, млади бунтовник који верује у боље сутра.“
(Фото: Принтскрипт)
http://www.vaseljenska.com/vesti/ovako-srpski-djak-pise-pismeni-zadatak-sve-je-istina/
Живот пете генерације под влашћу Аскетиних присталица у Србији.
_______________________________________
Снимљено 19.10.2016.г. у 14,27 ч. - руска застава сакривена
иза заставе Србије, 
као да се сакрију, а занима их, веома!
Ако, тако и треба, вас се и тиче
.



11'14 "  Београд


14'48 "
 београд

18'1 "  Београд

1 comments:

Анониман,  19. октобар 2016. 22:39  

Овај Аскета у Србији није дебео. Више онако крупан - висок.
Има 130 килограма.
На све је спреман - за још један мандат.
Милош Милошевић.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh