Popara pa špijun!


Попара, па шпијун!

 -Може ли било ко из МУП бити шпијун запада?-

Веза: Рат мафији у Србији
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/10/srecna-nam-1990g.html

Каква таблоид-бомба!
Ухапшен шпијун из МУП Србије -
 господин Попара, па шпијун! 

________________

СИНДИКАТ ПОЛИЦИЈЕ:
 Реформа МУП поверена је Британцу др Амадеу Воткинсу  
5 јануара 2015

http://www.intermagazin.rs/sindikat-policije-reforma-mup-poverena-je-britancu-dr-amadeu-votkinsu/

Оно што је у овом тренутку извесно јесте да је за целокупну реорганизацију Министарства унутрашњих послова одговоран саветник министра Стефановића др Амадео Wаткинс (Амадео Воткинс), држављанин Велике Британије. Такође је извесно да се он на тој функцији не налази зато што је то министар тако желео, већ зато што је др Воткинс наметнуто решење као експонент НАТО-а, тако да његова улога надилази улогу министра, а вероватно и премијера. Др Воткинс је то јасно ставио до знања свим својим „сарадницима у Министарству.

___________________________


Ова 
квазишпијунска бомба је скоро прекрила оне бомбе које је „неки криминалац“ пре два дана држао код себе са повађеним осигурачима, пред зградом Владе Србије…. Тај са бомбама је већ заборављен, та фарса је окончана! 

Али…. ова одвратна американска шпијунчина, Попара, тај је опасан, мада га је ОЗНА само саслушала, сачинила службену белешку и, наравно, пустила. 

Може ли се у МУП Србије којим управља и којег преуређује, реорганизује и модификује, један британски држављанин, на месту саветника министра полиције, бити американски шпијун? Нису ли они једно те исто?

Није ли господин Попара само носио уобичајене копије докумената уместо курира МУП-а који иначе и разноси осталу службену пошту?

Није ли се преко г. Попаре само исказивала почаст нашим великим америчким пријатељима, тако што је документа копирана за њих носио лично помоћник начелника  једне службе, уместо униформисаног полицајца-курира?

Ја мислим да је само то у питању и да ту никакве шпијунаже није могло бити, јер се противи здравом разуму, зашто шпијунирати у суштини господина Воткинса – када је он тај преко којег све иде? И шта је то па могао да зна г. Попара а да то др Воткинсу није већ познато?

Господина Чедомира Јовановића под хитно треба вратити у Владу, он је дипломирани драматург, да се драматургијом не баве аматери, који су режирали многе афере, претње бомбама и државне ударе?

Закључак: Неке хвата паника, баш велика, неке ће господин Скот, који представља Америку у Србији и њоме лако кормилари, да почупа за уши, а неке ће и да истера из власти – ускоро!

Он  може шта год хоће – наши угледници и врли бизнисмени су сметнули са ума да су банке у које се они куну под америчком контролом. 

Амин, и спокој душе, за оне који ће ускоро бити кажњени за праве издаје, продаје и предаје, а хтели да се све сломи на г. Попари! Њихова смрт је заправо одлазак са власти.

Навијам за господина Скота! Господине, буди прави Скот.

Навијам за будале који су послали Дикића и компанију у Црну Гору, јер ће и они и он бити кажњени!

Навијам да се све оно што ће бити јесенас догоди вечерасдоста нам је и фарси и комедија!


Драгољуб

Постављено 16.10.7525/2016.г. у 15,25 ч.
________________________________
Снимљено 16.10.2016.г. у 15,58 ч. - Застава Русије
 

48"  подгорица
52"  подгорица
1'10"  подгорица
1'39"  Београд
3'54"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh