Usaglašeno!


Усаглашено!

-Директива-40“-

Веза: Рушење поретка
http://komanda-540.blogspot.rs/2016/10/rusenje-poretka.html


Само пре неколико дана се догодио пропуст организатора планетарне преваре ради пљачке и нове поделе света – у исто време изасланик руског цара, патријарх РПЦ Кирил, отишао код жене која управља светом, код британске краљице Елизабете, и амерички цар Барак Хусеин Обама  потписао обавезујућу тајну извршну „Директиву 40“ којом се налаже грађанима и надлежним  установама да се припреме „за нападе из Космоса“….

А неколико дана пре тога је чести посетилац Москве, високи функционер америчке власти, Кери, најавио како ће да приреде „нешто неочекивано за Русију“, због чега ће она бити покорена, побеђена, оборена и сличне најаве.

Стање које се описује свакодневно као „да рат између Америке и Русије само што није почео!“ има за циљ да одврати нашу пажњу од стварног плана Британије, која управља са обе ратоборне силе, Америком и Русијом, да цела планета буде опљачкана и доведена у стање описано у Апокалипси, после чега се мора све изнова!

Светом управљају езотеристи, они који све што предузимају чине на важне религијске дане хришћанске вере, јер су све њихове мере супротстављања самом Богу – најављује се предузимање мера ради заштите од напада из свемира у наредна четири месеца, свакако до половине или краја фебруара 2017.г.

Тада се навршава 100 година од када су езотеристи уз помоћ атеиста из Русије и света оборили последњег руског цара Николаја Романова, то се догађало у времену од 23-27.2.1917.г. по новом календару.

У то време треба очекивати резултате најаве леворуког америчког цара, Обаме, а сам почетак на 42 дана пре тога, узимајући у обзир да је познато да ће најављивана Апокалипса трајати 42 месеца који се смањују због заслуга неких људи на 42 дана, односно у дане од Божића, по православном календару, до Сретења по истом календару, а то је од 7.1. до 15.2.2017.г. 

То стање ће онемогућити примопредају власти старог ка новом изабраном председнику Америке, она ће се пролонгирати па тада Америка неће имати председника - једном је истекао мандат, други није устоличе, сви услови су ту за стање потпуног хаоса.

Америка ће напасти Земљу
тако што ће искључити Телекомуникационе сателите преко којих иде интернет и мобилна телефонија – то су алати који ће за само три дана изазвати потпуни хаос на Земљи, изузимајући извесна подручја на у којима су државе и народи који су остали независни од ова два средства којим се управља осталим народима и државама – Пада монетарни и банкарски систем – нестају подаци о дуговима, рачунима, штедним улозима, велики и богати постају у року од три дана сиромаси…

Стање новчаног и сваког другог хаоса се користи за запоседање договорених граница из 2013.г. у Британији (на блогу Златни билтен под „Јалта, а у Британији“).

Запоседнуте границе потом постају границе између источног и западног дела света којим би наставила да управља Британија преко намесника који би управљали овим деловима, а ови би те територије држали под контролом тако што би их изделила на мање територије и њима управљала преко поузданих људи….

Наравно, то је план езотериста, такав план је разрађиван до у детаље пре само неколико дана у време боравка патријарха Кирила код краљице Елизабете.

Са њима су ишле екипе стручњака, а ти договори су прекривани страхом од  „скорог атомског рата између Русије и Америке“.

Државе који су све евиденције устројиле у само електронској форми, укључив и управљање фабрика за производњу струје, рафинеријама, евиденције које се тичу здравства, личних документа и свега осталог што се води у свакој држави, упадају у велике проблеме, јер систем неће функционисати, неће бити могуће било какво плаћање, дистрибуција новца је спора и компликована, а мале државе које су задржале и документа на папиру, или ако и оне поседују само електронску евиденцију, у кратком року ће устројити евиденције по основу докумената које грађани поседују, дистрибуција новца ће се вратити на старо, на ручно, направиће се гужве у градовима, али је то све испробавано у Босни пре 15 година и у Србији у време НАТО бомбардовања…

У проблему ће бити велике државе које немају своје штампарије новца, па ће новац за њих да штампају оне које их имају.
Све постојеће валуте ће бити обезвређене потпуно, остаће само Швајцарски Франак као сигурна, ратна, валута са курсом из последњега дана пре урушавања монетарног система. Тај курс ће послужити и као оријентир у робној размени која ће морати да се примењује.

После тога ситуација се постепено сређује, успостављена граница дели народе, они се организују на најбољи начин, милиони избеглица из ратом погођених подручја тумарају светом, догађају се невиђене хуманитарне катастрофе због глади и болести, сваки припадник неког народа покушава да се врати у матичну земљу, они који су близу успевају у томе, али се на границама стварају велике гужве, јер се прешло само на ручну и визуелну контролу - електронски систем и база податка више нису у функцији.

Они који се затекну у далеким државама деле судбину народа тих држава јер неће моћи да се пребаце у своју постојбину из које су и отишли због новца - алата којим ће се свет увести у стање Апокалипсе.

Србија:

Година је била родна, хвала Господу - хране ће бити довољно, имамо струју, рафинерије, фабрике ђубрива, пијаце и поште…имамо искуство, власти ће морати да постојећу власт поделе са онима који су у могућности да организују помоћне војне и полицијске јединице, ове постојеће ће бити недовољне, како би се ситуација држала под контролом.

О судбини онога који би да се зацари, а није човек, овом приликом нећу понављати, само ћу истаћи да ће када се он покаже бити убијен Небеском Стрелом коју ће избацити Анђео-војник са Кошара, на граници Србије и Албаније, из рата против демона 1999.г.

Познато је да ће се борити и њих двојица за превласт, један је жив други одавно мртав, али му људи нису дали да се умири…. Стално му иду на поклоњење чиме га држе у животу, и један и други ће наступати у људским телима, једно је познато, друго ће се тек показати…. Анђео-војник ће убити онога који победи у њиховом сукобу.

После тога ће се све одвијати по опису датом у књизи „Ко врти Србе!“ из 1997.г. чије неке делове сам цитирао на блогу Златни билтен – Народна библиотека Србије је добила својих 10 примерака у своје време.

Одахнуће, Бог и Анђели његови, одахнуће и људи јер више међу њима неће бити команданта који је смишљао свако зло, свет ће се уредити онако како је описано у правим библијама сакривеним у Москви и Ватикану, Београд ће бити престоница источног дела света…. Ко буде стрпљив па све то дочека и ко буде имао среће да га заобиђу зла којим ће многи од нас бити погођени.

Слава Команданту Небеске војске, Светом Арханђелу Михајлу!

Драгољуб

Пoстављено 20.10.7525/2016.г. у 13,00 ч.
(Писано у ноћи 19/20.10.2016.г.  од 02,04 до 03,11 ч.)_____________________________
Снимљено 20.10.2016.г. у 12,50 ч. - Застава Русије
сакривена у Београду иза заставе Србије.
Носим се мишљу да овај блог почнем да издајем само
на руском језику, они су моји највернији тајни читаоци.
Хвала браћо Руси! Баш сам почашћен,  верујте ми.

6'31"  Београд
8'9"  Београд
8'54"  Београд
9'39"  Београд
18'43"  Београд


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh