Berberin cara Trajana


Берберин цара Трајана
-Како је преживео?-

Србин, рођен у Бубалији/Будалији, данашње сремско село Мартинци, на подручју Сремске Митровице, који је владао Источним Римским царством од 249. до 251.г. звао се Трајан Деције. У народу је познатији као цар са козјим ушима – овде ћу ту народну причу само мало прилагодити данашњим збивањима како бих допринео разумевању укупне ситуације, јер ме моји познаници зову телефоном и питају за мишљење.

Мој брат Богољуб има познаника који се заљубио у ружну конобарицу, на лошем гласу по свим питањима, и он је свом познанику скренуо пажњу на то, говорећи му „Шта си се у њу загледао, зар не видиш каква је?!“ и добио одговор: „Јесте, али немој ти њу да гледаш својим очима, када би гу њу гледао мојим очима, ти тако не би говорио:“

Мој брат се одмах са тим сложио, па ми у једном  разговору то пренео.

Цар Трајан Деције, цар са козјим ушима био је страх и трепет за своје бербере – сви који су га обријали само по једном, потом су нестајали.

Видели да он има козје уши и о томе причали, тадашња УДБА их проналазила и „елиминисала“ односно „неутралисала“.

Утваре или привиђења су детаљно описане у две супротстављене науке, од којих је једна другу не признају – једна је психологија и психијатрија а друга је  религија.

Иако супротстављене и једна и друга се слажу да постоје „Утваре“ и „Приказе“, које неки људи под одређеним условима виде – модерна наука то објашњава извесним психичким поремећајима, а религија мешетарењем ђавола.

Било како било, оне (приказе и утваре) постоје, неки људи који их под одређеним условима могу видети и боре се против њих на начин за који мисле да је најбољи.

Сви су обавезно у стању страха…. „Приказа“ није телесна, није материјална, кроз њих рука прође као кроз маглу и то појачава страх, јер се схвати да је она неуништива (Детаљно описано у Креманском пророчанству када се описује изглед мртвог стрица који се после много година јавио свом синовцу, како му је и обећао).

Приказа врши припреме – постепено уводи човека у стање великог страха, да би на крају такав човек све видео извитоперено, и невидљиво за било кога другог, баш као познаник мога брата који се заљубио у ружну конобарицу  -  бербери цара Трајана, будале у принципу, нису умели да ћуте и сви су били од тадашње УДБЕ неутралисани.

Један, тај последњи, његов берберин је преживео!

О ономе што је видео, није никоме причао, рекао црној земљи, из земље изникла зова, неко од зове направио свиралу која је обнародовала кроз свирку да цар Трајан има козје уши – хтело се рећи да се тајна не може сакрити, али и да онај који сазна неку тајно неког цара може да преживи, да напредује, да постане његов савезник и пријатељ, ако успе да гледа царевим очима!


Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh