Bolničari šta činite?!


НЕ ПРЕВИЈАЈ – ОПЕРИШИ!


-Инфицирано-


«На љуту рану – љута трава!» 
- Народна пословица-

«Ко на брду ал и мало стоји, више види 
но онај под брдом!» 
- Његош-

Наслов од 22.5.2014.г.
Ја немам шта да додам - а ви?


Веза: http://komanda-540.blogspot.rs/2015/01/zamena-hirurga.html 


Бог своје намере често спроводи и преко оних које не воли – Србија била полигон испробавања шта све може да чини људско тело које је уступљено ђаволу, заправо шта може човек који је своју душу продао ђаволу....

Добили смо резултат упорног комунистичког труда у трајању од 26 година којим се гради једна непотребна и у свему штетна грађевина-брана за воде у планинама изнад Ваљева, по пројекту који је усвојен првенствено са циљем да се на овај начин потопи стара црква, најстарија у Србији, посвећена Команданту Небеске војске, Арханђелу Михаилу.... и када су ту грађевину хтели да ставе у функцију, Командант је ударио ногом у њу, провалила се, потопило се Ваљево и успут на шта је вода наишла - Уб, Лајковац, Лазаревац и Обреновац!

Ударила вода кроз најбогатије три варошице у Србији, у којим је до тада царевао криминал исказан кроз пљачкање свега што се тиче угља и струје, на начине који су довољно познати и на Златном Билтену означени као леглима криминала. 

Синоћ сам имао прилику да једном, некадашњем генералном директору «Колубаре» обећам уместо правог притвора, кућни притвор, у замену за информације којим располаже, а показао је да их има – ово у убеђењу да ће полицајци, они тајни из УДБИ, који су и ових дана марљиво скупљали све у вези ових поплава то искористити за стављање у праве притворе свих других бивших директора РЕИК «Колубара» – добри Срби им се и сами јављају да дају информације, они, млади и неискусни и недовољно покварени, са неверицом слушају, бележе и снимају приче о пљачкама и злоупотребама које су у крајњем и довеле до оваквих последица од поплаве, о минирањима бране изнад Обреновца на погрешној страни, о висини таласа воде од којег су неки из Обреновца успели да побегну, а неки нису, о висини воденог удара на брани Стубо-Ровни код Ваљева, о мањкавости тог пројекта, о прању новца, о финансирању странака и њених челника, о весељу неких што се све ово овако догађа, о страху многих да им се сцена «добродошлице» министру правде у Крупњу, ускоро не понови у Београду и широм Србије, о кадровским решењима Александра Вучића, Томислава Николића, Ивице Дачића и осталих  у државним органима и јавним предузећима – о томе да је керамичар - министар одбране, да је власник печењаре директор РЕИК «Колубара», да је трговац компјутерским компоненатама министар полиције, да је адвокат начелник БИЕ... скупљају младићи из БИЕ све - знају све о сваком оном који чини било какву штету Србији, али се то на томе и завршава – могу једино да обавесте оне на које информације и указују, а они нису самоубице, па то што дознају филтрирају кроз филтере који ће им главу спасити и када то стигне до Томе Николића или Александра Вучића они покажу незадовољство, штурошћу тих информација, све мислећи како нико ништа и не зна – у себи су задовољни, рачунају да ни тајне полиције немају информације о ставу народа у односу на овакав њихов рад.

Србија је рањена још 1945.г. – лечили је они који су је и ранили, некако изгледало да су ране зацелиле, а онда се појавио онај кога су нам 1990.г. инсталирали Американци, преварио нас, ми носили његове слике на аутомобилима и аутобусима, качили их по канцеларијама уместо Титових слика – опет отворио ране Србије, оне се инфицирале, а потом се изређали лажни травари, Ђинђић, Коштуница, Тадић и сада и овај за којег моја мајка Радојка, стара 95 година, каже «онај што нам је као председник» - и сви су видели да је рана инфицирана, и сви су имали у рукама одговарајућу љуту травку, али нису одлучили да је ставе на рану, већ су такву загађену рану вазда умотавали у завоје офарбане у боје заставе њихове партије..... сада Србији под хитно треба прави травар, права травка, односно стигло се у фазу да је потребна операција! 

Операција, или смрт пацијента – а пацијент су цео народ на ово преостале територије Србије.

Треба одстранити све инфициране делове тела – треба уклонити све штеточинске државне органе, односно оне који су ту из неког другог разлога који нису оно што се од њих очекује. Али ко ће ту операцију да спроведе?

Очекује се то од легално изабране власти. 
Може ли да оперише онај који је керамичара поставио за министра војног? 
Треба ли му поверити скалпел?

Ко ће оперисати инфицирану рану?

Ако то не учинимо ми – власти и народ, због опасности од ширења заразе, учиниће то неко са стране. 
Као када домаћин не жели да угаси пожар на свом имању, па прискачу власници суседних имања и без питања, штитећи своје поседе, угасе такав пожар!

Нама то следује – буде ли онемогућавано да ту операцију изведу они који су задужени за такве послове, Србија ће ући у проблем нарушеног реда и мира у већем обиму, због укупне инфицираности – недостатка новца, хране и поштења, када ће се правда делити мимо било каквих закона, када ће се власт котрљати улицама и када ће је моћи каналистати само онај који буде имао организацију и ауторитет да њоме влада. 
Истичем: Који буде имао ауторитет да њоме влада!

Пацијент треба да верује хирургу, иначе не пристаје на операцију! 
Да ли ће Србија поверовати министрима-керамичарима, министрима-трговцима комјутерским компоненатама, директорима који су пре тога држали печењаре, кафиће, пржионице кафе.....?

Хоћемо ли да тражимо и прихватимо помоћ од оних који би желели да рана зацели или ћемо и даље чекати оне који и сада, као и 1999.г., 1991, 1941, 1914, и даље до доба њихових партнера, црних Агарјана, трљају руке од задовољства рачунајући да су нас овом поплавом коначно привели истребљењу?

Србија је инфицирана – напоштењем, похлепом, одрицањем од духа наших предака, али ће се она још једном купати, сада у организацији онога чију су цркву хтели да потопе градећи брану код Ваљева – Арханђела Михаила – па ће то купање значити оно што се годинама одбија да се учини око «Колубаре» и свих других србских колубара..... и да не буде да не опомињем благовремено и директно:

Александре Вучићупитај што пре, предухитри време када ћеш и сам бити питан! Ово што се догодило не може, не сме и неће остати тајна!
Мала је Србија да би се у њој нешто тајно чинило.

Дезинфикуј свој престо – сео си на инфициран, тако је урадио и Т. Николић – онај којег смо изабрали за председника, а он одмах у двор увео и своју жену и осталу родбину, као да смо и њих бирали и као да је то место приватни посед за збрињавање родбине и показивања како се успело.... све је то ништа ако се рана под хитно не оперише. 
Падне ли Србија - нема председника, министара, директора, и не умишљајте и не истражујете међу војним и полицијским генералима од којих од њих вам прети опасност, иста опасност прети и вама и њима – то ће бити народ, који ће прогледати, а одлаже то, зна народ да ће ако прогледа  видети свашта, па би да то одложи, али не може, не бива, порођај се не може одложити!

Нудио сам план чишћења ране, сређивање Србије, за време од  6-12 месеци, са само 300 чиновника и за само 20 милиона евра......, то је по око 2,5 евра по становнику Србије, нисте прихватили, нисте се ни интересовали, па ја више и немам никакву обавезу да то не уступим и неким другим траварима, ако увидим да су им намере часне. 

Мој план  је љута травка за љуту рану!
Ви сте службени травари који одбијате да је користите – народ ће знати ко сте ви, када тако поступате!

У славу Команданта Небеске војске,
Арханђела Михаила!

Драгољуб
Постављено 22.5.2014.г. у 16,30 ч.
Поновљено 6.11.7525/2016,г, у 12,52 ч.
______________________________________________

Снимљено 6.11.2016.г. у 13,05 ч.- Застава Русије 
6'32"  Београд
8'56"  Београд
10'16"  поглед са планине

16'13"  Београд

4 comments:

Анониман,  6. новембар 2016. 20:11  

Бог те благословио, добри Човече!

АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА
Укидање ванредне ситуације не важи за МАНАСТИР ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ, пошто се она и даље потапа од стране безбожне власти!
Због тога је у току стални протест испред зграде Владе Србијe ''3оо'' Антонијевих Срба!
АНТОНИЈЕВИХ „300” ПРАВОСЛАВНИХ СРБА!
„Антонијевих 300: Срби под једном шљивом“
Није ту било само “3оо” Срба, било је ту много више – ХИЉАДЕ И ХИЉАДЕ ПРАВОСЛАВНИХ СРБА, али је требало то сагледати ДУХОВНИМ ОКОМ!
Било је ту много, много симболике и порука које безбожници неће и не жели да виде! Преко пута зграде Владе /косо десно/, на разрушеној згради Генералштаба, а да се сакрије злодело НАТО-а и домаћих издајника, развучен је велики пано са сликама вoјникиња ВС, уз видно наведене речи ВОЈВОДЕ ЖИВОЈИНА МИШИЋА, СИНА ВАЉЕВСКОГА КРАЈА:
“КО СМЕ, ТАЈ МОЖЕ. КО НЕ ЗНА ЗА СТРАХ, ТАЈ ИДЕ НАПРЕД!“
А на место друге разрушене зграде Генералштаба /који се данас “реновира“/, половином 19. века, основана је Артиљеријска школа коју је похађао и завршио Војвода Живојин Мишић и остале србске војводе. Дакле, тај ВАЉЕВЉАЦ је својим РЕЧИМА – СВОЈИМ ДУХОМ – и ДУХОМ СВИХ РАТНИКА ПРВЕ АРМИЈЕ У КОЛУБАРСКОЈ БИЦИ – ЈЕСТ И БУДЕТ ПОДРШКА овим “3оо” СРБА, који су остали као борбено осигурање у претпољу ''НОВЕ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ“.
И као што је Војвода Мишић морао да повуче Прву армију са крајње западне границе Србије – ПРЕД ПОТОПОМ АУСТРО-УГРАСКЕ СИЛЕ – тако су се и ових “300” Срба повукли пред протестантским и екуменистичким потапањем ваљевске Грачанице, да би се и они – САМО “3ОО” СРБА - победоносно вратило у ваљевску Грачаницу и у прах и пепо сатрли протестантске и екуменистичке злотворе, и спасили Ваљево и целу Србију од те пошасти.
Али, симболика се не зауставља само на томе.
Тих “3оо” Срба стоји испред зграде Владе, на чијем врху /куполи зграде/ доминира висока биста ЛУЦИФЕРА!
Дакле, ово је директно, фронтално сучељавање ЛУЦИФЕРА са “3ОО”ПРАВОСЛАВНИХ СРБА. Овим Србима у помоћ пристиже и Стефан Немања, са својом војском , изражено симболиком назива улице у којој се налази зграда Владе – НЕМАЊИНА УЛИЦА – као лево крило које наступа према ЛУЦИФЕРУ.
Средину фронта држи ВОЈВОДА ЖИВОЈИН МИШИЋ СА СВОЈОМ ПРВОМ АРМИЈОМ ИЗ КОЛУБАРСКЕ БИТКЕ, А ДЕСНО КРИЛО ПОДРЖАВА КНЕЗ МИЛОШ ОБРЕНОВИЋ СА СВОЈИМ УСТАНИЦИМА ИЗ ДРУГОГ СРБСКОГ УСТАНКА, симболично, јер се зграда Владе налази и у Улици Кнеза Милоша“!
Други ешaлон, резерву, чини други, велики син Ваљевскога краја /Ваљевске нахије/ - ИЛИЈА
БИРЧАНИН, опет симболично, по називу улице – БИРЧАНИНОВЕ – где се налази Министарство ВС.
Симболика иде и даље.
На раскрсници улица Немањине и Кнеза Милоша, 27. марта 1941.г. биле су размештене снаге пучиста који су оборили издајничку Владу ЦВЕТКОВИЋ-МАЧЕК КРАЉЕВИНЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ.
А ту је и БОЖИЈА ПОМОЋ: ЈАСНО ИЗРАЖЕНА ГОСПОДЊОМ МОЛИТВОМ – ОЧЕ НАШ…!!!
И на крају: вапијаућа молба Светом Архангелу Михајилу, да са Својом Војском казни хулитеље /домаће и стране наредбодавце/ на име Господње, због ПОТАПАЊА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ – баш као што је и ЗА КАЗНУ ПОБИО 180000 ВОЈНИКА ЦАРА АСИРСКОГА СЕНАХИРИМА – ДА СЕ ВИШЕ НЕ ХУЛИ НА ИМЕ ГОСПОДЊЕ!!!
Овај текст има молебни, вапијући смисао и позив - упућен нашим прецима за помоћ!

Драган Славнић

Анониман,  6. новембар 2016. 22:35  

"Треба одстранити све инфициране делове тела – треба уклонити све штеточинске државне органе, односно оне који су ту из неког другог разлога који нису оно што се од њих очекује".
Апсолутно тачно.
Међутим имамо проблем.
Парадоксално очекивати да "они који нису оно што се од њих очекује" сами себе склоне.
Сувише су болесни. Инфицирани.
Направили су систем у коме имају буквално неограничене могућности за лично богаћење.
Често се сетим Срећка Шојића коме би било доста три месеца на власти да би се обогатио.
Међутим овима никад доста.
Шојић је за њих обичан дилетант.
У друштву влада таква анархија, да је то нама који видимо и умемо да мислимо главом, несхватљиво.
Погледајте само понашање у саобраћају - стајемо и паркирамо било где без обзира да ли је то забрањено, не обазиремо се на правила и закон.
Могу Вам рећи да то у мом месту НИКО не санкционише.
Тврдим.
Ако позовете полицију испадате смешни.
Да не помињем здравство, школство ...
Код председника општине је НЕМОГУЋЕ ући.
Он ваљда тамо седи и изиграва некаквог малог бога и ми треба да му будемо захвални што је тамо.
У службама седе неспособни, у то сам се уверио неограничено много пута.
Немају појма о послу који (треба да) раде и гледају вас као мајка мртво дете, ако се не дај Боже појавите код њих и терате их да се мешају у свој посао.
Примера има неограничено много.
УЖАС.
Ако се ОДМАХ не појави ХИРУРГ - одосмо бестрага.
Да ли смо ослепели ?
Што ћутиш ћутиш Србине брате ?
Србине брате тргни се, крени ...
Не одлажи више неодложно ...
ОПЕРИШИ !!!
Господе Исусе Христе и сви Свети смилујте се на нас грешне и спасите нас од сотоне.

Молитва за последња времена
Господе Исусе Христе, Сине Божји, Који долазиш да судиш живима и мртвима, помилуј нас грешне, опрости падања у грех свега живота нашег, и начином који сам знаш сакриј нас од лица антихристовог у скривеној пустињи спасења Твога.“
Боже, чувај Русију и Србију и све православне, и победи непријатеље Твоје и читавог рода људског!
АМИН.
Мирко Кривокапић

Анониман,  7. новембар 2016. 08:30  

Брате Драгољубе,
овај наслов је данас још актуелнији. Појачава се уништавање свега што је православно. Да додам на коментар Драгана да је до данас одржано 34 литија Београдом које се противе потапању цркве која је посвећена комаданту небеске војске Архангелу Михаилу. Да је главно оружје истина и смирење. Обраћање Монаха не Монаха је на три кључне тачке. Испред владе Србије, испред патријаршије где су сви њени чланови поклоници бога мамона и испред извора реке лажи Ртс-а. Статуа луцифера која је на врху зграде владе се налази и на личним картама свих грађана Србије. Позивам сву браћу и сестре заветнике да се придруже литијама Београдом и да се наоружају истином за заустављање даљег потапања целе Србије.
Србија Ненад Трајковић!

Анониман,  7. новембар 2016. 09:50  

Подршка наших предака - сликом, речју и музиком!

https://www.youtube.com/watch?v=HjJYpC62yWA
https://www.youtube.com/watch?v=JQYJnhf_de0

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh