Suze i čemu služe?


Сузе

-Чему служе?-


Aleksandar Vučić, foto printskrin
 Уплакани владар, скоро као цар, Србије и чувар његове и наше безбедности - Александар Вучић и Ненад Стефановић, министар полиције.


Сузе су вентил преко којег се кваси и пере срце у којем борави душа човека.

Оне  могу бити:
*Сузе среће;
*Сузе туге;
*Сузе страха;
*Сузе беса

Свака суза на одређен начин учини да се душа определи како даље у конкретној ситуацији – када човек плаче или је на самој гранци да сузе провале уставе које их држе у телу, он се двоуми, а када уставе попусте и сузе груну, страх, бес, туга или срећа овладају душом а тиме и телом човека.

Човек који никада не пусти сузу и није човек!

Ми, Срби, смо од Постања често довођени у стања због којих сузе проваљују уставе које их држе.

Без суза се ретко уочи молба било којег човека – када оне груну, напон енергија човека је на врхунцу и тада његова реч и мисао имају снагу ракете која их добаци до самог Неба, где се уочавају: Човек, разлог због којег су сузе провалиле уставе, његова жеља-одлука-молба.

Човек у сузама се у Небу сагледава као човек под алармом и по његовом случају се промптно доносе одлуке, реагује се одмах и доноси се одлука да се одобри/не одобри, оно што је човек у сузама молио, чешће се одобри оно што му треба, а да он то није ни знао да уобличи, јер ниједан човек који гледа са земље не може да види преко брда – они који одлучују, гледају одгоре и све и виде и све и знају!

Србијом влада већ више година човек који је често, и пред нама, у стању борбе да му сузе не провале уставе и не груну. То се посебно догађа у последње време, нарочито у последњих неколико недеља, али и пре тога.
Када се пореди изглед тела, посебно лица, изговорене речи, гестови руку, укупан амбијент у којем се речи изговарају, онда је могуће, са великом сигурношћу, закључити о каквим се сузама ради – среће, туге, страха, беса, или у неким њиховим комбинацијама.

О овим, виђеним код нашег цара у последње време, а увек на конференцијама за новинаре, после анализе која је неопходна, можемо говорити као о сузама стрепње и страха и о сузама беса и туге!

О стрепњи за резултат неких претходних одлука, о бесу што су резултати мимо очекиваних, о тузи због резултата који се сузама управо оплакује…..

У Србији треба свирати узбуну!
Узбуну свира војни трубач.
Србија је скоро укинула војску, осим парадних јединица.

У Србији нема ко да свира узбуну, од оних којима је то обавеза!

Зашто је потребно свирати узбуну?

Па када цар Србије плаче, онда је и Србија у опасности – а он плаче због страха, беса и туге!

*Чега се боји наш цар?;
*Зашто је бесан наш цар?;
*Зашто је тужан наш цар?:
*Зашто наш цар не плаче од среће?
 
Ми хоћемо да наш цар вазда плаче од среће, како би и ми били срећни.

Нама не треба бесан, тужан и уплашен цар, јер ће у сваком таквом стању донети погрешне одлуке и по Србију и по нас.
Наш цар, којем смо дали потпуну слободу у вођењу државе, плаче!

Зашто наш цар плаче и шта би било добро да учини?:

*Да нам каже због чега се једва суздржава да јавно не плаче;

*Да затражи помоћ од оних око себе, или и од других, да му помогну саветом;

*Да се склони са престола и то место части и власти препусти неком другом, који ће бити и рационалан и којем неће сузе мало-мало проваљивати бране.

Царе наш,

Бране твојих суза су давно напукле, крпиш их од пре више од 20 година – од времена када си тако (тада) млад постао  министар информисања испред странке, коју је основала странка на власти, да би сте се као такмичили….. па си ту брану крпио све до пре шест година када је тај неко, који вам је направио странку, донео одлуку да те распореди на другу дужност.

Из затвора је пуштен, за нас изненада, твој политички и духовни отац, ти постао цар у време када је чувар државног печата већ био из ваше радикалне странке, па сада Србијом управљате ви из те, као супарничке, и они из странке  која је владала када сте основани - ти, Шешељ, Николић и додатак Дачић.

Они који су пројектовали радикалну странку учинили су што је било потребно да владате Србијом. То сте одувек желели, за то сте се борили, за то сте као и затварани, од оних који су бринули о вашем што бољем утемељењу међу нама.

Утемељили сте се, па сада владајте!
Не плачите, владајте!

Шта вас спречава у томе?

Бес, страх, туга? Весеља нема, то је очигледно: Какав ти, царе, кикот чујеш? Знаш ли ко се то смеје теби и знаш ли зашто?

Царе наш,

Ђаволу се не можеш додворити – он тражи само извршење уговора, он је своје обавезе испунио – сада си ти на реду.

Не окривљуј Ђавола што добија све информације из Србије – ти си му то кроз уговоре омогућио.

Не окривљуј Ђавола за шпијунажу – ти си успоставио систем у којем  су Ђаволови помоћници они преко којих све иде, у војскама и полицијама.

Не окривљуј Ђавола што је бездушан – то је његово редовно стање, он само тражи извршење уговора.

Не бацај се каменом на Ђавола, велика је његова  моћ, строго ће те казнити.

Не пореди твог сауговорача  са људима – то се не пореди, не пореди Енглеску, Немачку и Америку са РУСИЈОМ! 

Србин из Србије не може бити руски шпијун! Овде ти је објашњење:
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2014/07/moze-li-srbin-biti-ruski-spijun.html

Русија је Србија!

Царе, то су требали да ти кажу они које си окупио око себе. Ако знају и ако смеју да ти кажу.

Лагао си, царе, Русе – а они су само Срби, мало друкчији јер живе 2.000 км.  даље од нас, мало су постали горди због величине државе и бројности народа, мало су постали циције јер су се измешали са Јеврејима, али, царе, они су Срби!

Царе, јеси ли ти Србин?

Ти знаш  да смо ми и плаховити, да хоћемо да се наљутимо, али и опростимо и потом се одљутимо.

Царе,

Шта код тебе претеже?

Бежи царе у свој народ!

Бежи царе нама Србима, ако си Србин, бежи  царе Русима…… јер су они Срби – а ако ниси Србин по крви и духу, онда, царе, учини оно о чему понекад размишљаш.
То је лоше решење, али је једно од решења!

Савет:

*Бежи међу Србе, ти владаш Србијом, државом у којој су Срби претежни народ, сви остали имају и своје матичне државе;

*Одреци се уговора са Ђаволом и његовим помоћницима – из Србије и из страних, западних и не само западних, држава;

*Заветује се нашем Живом Богу, окупи око себе Србе који знају, врати се у оквире закона – ти ниси ни наш цар ни наш владар, то си нелегално приграбио, ти си само први међу министрима, ти ниси министар за све, ти си министар-координатор и имаш почасно звање Првог министра или Премијера;

*Не плачи, не товари себи више него што можеш да носиш, направи Нови План – али брзо и радикално, онако како се  мора, јер времена више нема много.

Драгољуб


Постављено 26.10.7525/2016.г. у 13,00 часова.
______________________________

Снимљено 26.1.2016.г. у 13,13 ч. -  Застава Русије

5'54"  београд
6'10"  Београд

9'44"  београд

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh