Banksteri, Hristeri i Gangsteri!


Банкстери,  Христери  и  Гангстери!
-Нема издаје, само превара- 

Ако се пореде Банкстери, Христери и Гангстери – свој глас дајем за Гангстере!

Банкстери су своју власт засновали на причи о крвном сродству са лозом Исуса Христа, оном за коју Христери тврде да не постоји.

Али:
Сарађују међусобно!  Банкстери по основу крви Исусове , а Хистери по основу легитимације чувара Духа Исусовог!
И једни и други су издали и крв и Дух Исусов, па је у питању класична превара, криминалистички, правно и теолошки, лако доказива.

Копља се ломе око алата којим су Банкстери овладали светом, са расправама око висине камата, стварања виртуелне вредности новца као отелотворења преваре, док се о превари и њеној суштини заснованој на причи о крвном сродству са Исусом уопште не дискутује, те се прећутно Банкстерима признаје право порекла, а онда се некако подразумева да се Божија деца не смеју критиковати, јер би се тиме критиковао и њихов тата, лично!

 Христери су постали машине Банкстера – удружено су одустали од својих лажних принципа Правде и Истине и они не могу бити издајници!
Банкстери и Христери нису никога издали – они су преваранти!

Варали су по основу прича о свом светом пореклу, односно по  основу поседовања Легитимација Чувара Духа Исусовог.

Докази:
 Банкстери су својим каматним алатима преварили цео свет, увукли га у дужничко ропство како би тај исти свет увели у стање хаоса и тако припремљеног га предали свом савезнику, Христерима, који би га у таквом стању предали у власт Сатани, којем су се заклели, са циљем да се Сатана зацари….
Ово је суштина преваре, основа старог договора од времена пропасти Римског царства – ту нема издаје, јер они никада нису ни били прави настављачи свог родоначелника, Исуса, нити су  били стварни чувари Духа Исусовог.


Банкстери и Христери су преваранти, њима се бави криминалистичка полиција, тужилаштва и судови. Римски папа ово потврђује својим изјавама да рат траје - уплашени кривац више не може да крије своју превару.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=157

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh