Čekamo vas!Чекамо вас!

-Дођите-

 Веза:
Екуменски сабор у Јерусалиму 4-26.9.2016.г. 


Резултат слика за papa franja fotografije
Римски папа и Васељенски патријарх се заклињу 
да неће издати свога бога

Резултат слика за papa franja fotografije
Уплашени Римски папа због предстојеће битке којој
зна исход, али ......заклетва је заклетва


Резултат слика за papa franja fotografije
Кад је био весео.... па се одао

„Ево мене у пролазу – у суботу и ја идем у Јерусалим! Тамо су заказали свој сатански сабор ови из све три религије, Јевреји су домаћини, а били се баш уплашили да се тај важни Сабор не одржи негде другде, неће, јер је тако и записано да буде у Јеурусалиму, да ту изгину, да ту падну њихове старешине које се окупљају да Сатану прогласе Царем Земље!

Ово што ће бити видљиво у Јерусалиму од 4. до 26. септембра догодило се прошле године, 26 октобра када је извршен Десант на Србију.  Они су тада изгубили и битку и рат, али смо оставили да завршница буде снимљена како би је видео цео свет.

Ми тамо држимо непрекидне страже – ево за три дана им то почиње.

Врше прегледе, претресања, снимају рентген апаратима, и металдетекторима, довели псе за откривање експлозива, Јевреји би да се покажу…., али ништа од тога.
Римски папа то зна и зато је онако уплашен, јер непрекидно покушава да створи слику онога што ће се тамо дешавати.

А и јесте страшно! Ми држимо страже и заседе – пустићемо их да им припреме теку, да се загревају за Завршницу, саплитаћемо их тек толико да им повећамо страх до границе губљења разума, а онда ћемо их све гађати Невидљивим Божијим копљима, сви ће бити убијени, стампедо ће докрајчити многе друге, а преостали ће у целости изгубити разум и никоме више неће бити од користи, нити ће било коме моћи да нанесу штету.
А жури им се!

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=154

_____________________-
Снимљено 2.9.2016.г. у 14,22 ч. - Застава Русије 

4'43"  београд
6'44"  београд
9'33"  Београд

1 comments:

Unknown 2. септембар 2016. 10:52  

Je li to hoće papa i zvanično da proglasi Antihristovu crkvu,nešto se izgleda unervozio taj lažni namjesnik...Izgleda da gubi potpuno tlo pod nogama,pa se hvata i za govnivu slamku spasa,umjesto da prihvati realnost,pokaje se i bezuslovno prepusti volji Vaseljene...

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh