Lažna uspavanka!


Лажна успаванка!

-Пут магарца-


Веза: Наслов „Касно!“
          http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/02/blog-post.html


„Већи је учинак магарца са бисагама пуним злата од
многих пукова војске!“

– Општенародна пословица
„Проблем који се може решити новцем и није проблем!“

-Јеврејска пословица-


Већ годинама  уздишу Американци због немогућности да пробију безбедносни прстен око руског цара В. Путина – чула се лажна успаванка у пратњи руске балалајке. То америчко уздисање је преношено у целом свету посредством светских медијских агенција у америчком власништву и показало се да је успаванка била само део специјалног психолошког рата против Русије коју је од тога штитио РИСИ (Руска стратешка истраживачка агенција – прави мамут заостао из комунистичког СССР којег је основао сам цар Путин, који је непогрешиво давао прогнозе уназад).

Амерички магарац са натовареним бисагама је познат широм света, док руског нико никада није видео - ми у Србији и не знамо да они имају такву животињу, али знамо да нису спремни да напуне бисаге било које врсте које би им  служиле за специјално ратовање. Они су своје злато трпали у своје приватне бисаге! И чували их на западу где су пре тога сви важнији функционери Русије послали своју децу на школовање, одакле се нису враћала.

Прошла година је указивала да је могуће да је магарац натоварених бисага пробио безбедносни прстен око цара Путина – смењено је много генерала и адмирала, у војскама и полицијама, вршене су различите реорганизације полиција и повремено објављиване вести о криминалу међу онима на које се систем власти у Русији ослања, а ове, 2016.г. су смене међу важним личностима указивале да је неко негде уочио магарца натоварених бисага!

Безбедносни круг око цара се панично крпио и ремонтовао – смењивани су и губернатори а на њихова места постављани чекисти (КГБ-ФСБ), било је поприлично сумњивих смрти званичника или њихове деце, чак се те сумњиве смрти уочиле и у Србији, јер су неки од Срба у међувремену задобили важне улоге у Москви.

Неспретно магарац натоварених бисага рушио је поредак, остављајући крваве трагове за собом.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=158

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh