Partizani - Drugi put!


Партизани – Други пут!

-Лелујање Кожних Мантила-

Веза:
„Кожни Мантили“

http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/02/kozni-mantili_4444.html
„Опет Кожни Мантили“  
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2011/12/opet-kozni-mantili.html

„Ми смо бежали у запрежним колима натовареним покућством и децом,
пут Немачке, у борби за живот, без заустављања, а из даљине
се само чула песма руских војника…“

-Из сећања једног Фолксдојчера из Војводине-

Свет се опет дели, опет добија нове-старе границе! Започело 1991.г. распадом Југославије, како би се уништила Србија – на њој је испробаван најновији Антихристов модел разарања држава, осмислиле су га и спроводиле  Британија и Немачка, а као гола сила увек се појављивала геноцидна држава Америке. Три геноцидне државе, Британија, Немачка и Америка су геноцидом започеле са растурање једва успостављеног поретка заснованог на стању после завршетка Другог Светског рата.

Сви досадашњи велики ратови су ин иницирани од царства Палих Анђела, Атлантиста, који су се сместили на преостало омање острво данас названо Великом Британијом, у којем су се смишљали најмонструознији геноцидни планови, какве само Сатана може да осмисли, а потом су се у ратове увлачиле скоро све државе света. На челу Британије се од давнина налази породица-миљеник ПА, која нема своје уобичајено овоземаљско племенско презиме – њихово презиме је: Престолонаследник, принц, принцеза, краљ или краљица и томе се само додају дивна имена као нпр. Чарлс или  Камила….

 У одлучној битки одржаној крајем октобра 2015.г., која је била невидљива јер је то била битка  војски виших бића, Анђела и Палих Анђела, војска ПА је поражена и после седам месеци покушаја превара, тај пораз  постаје видљив.

Командант ПА је поражен, пре неколико месеци послао је свог изасланика и намесника, британског принца престолонаследника Чарлса, да се додворује Србији, да јој прети, да је превари како би му она дала Заветни Ковчег за којег је он имао информацију да се чува „негде“ у Србији….. није га добио, није га нашао из простог разлога што они којим се обраћао - председници владе и државе  и великодостојници србске цркве - нису знали где се он налази, иначе би га они са задовољством предали том намеснику Сатане - отишао је празних руку и тада се приступило реализацији „Часног пораза“ кроз испуњење наводне жеље британског народа, да се Британија повуче на острво на којем је оформљено царство ПА и она ће ту остати изолована до самог свог краја.

Пре две године је у наслову „Ти ниси ја“
  http://komanda-540.blogspot.rs/2016/01/ti-nisi-ja.html изнета хипотеза о одређивању судбине извесног броја држава, међу њима и Британије….. хипотеза се потврђује у случају Британије, али и осталих држава.

Повлачењем Атлантиста из Европе, та Европа и сви други континенти под контролом ПА (Кина, Индија, Аустралија, Америка и Канада) постају слободни – међу њима су и две велике силе, Кина која је и сада у својим неспорним границама и Русија  чије ће се границе
битно мењати, као и седиште садашњег руског престоног града.

Овај период је период у којем по други пут наступају партизани!

Први пут, пре 70 година,  поделили су свет силом свог оружја, сада се подела остварују ненасилно по основу пораза царства ПА и њега, Сатане, као креатора овог царства у којем живе ПА и многи обични људи који су пристали да му уступе своја тела како би ПА кроз њих деловали и спроводили своју вољу, јер су ПА бестелесни у материјалном смислу и као такви не ногу ништа ни људима ни њиховим материјалним добрима.

Пораз царства ПА је обнародован 23-24.6.2016.г. Руски цар је унапред обавештен о тој комбинацији „Часног пораза“ и пре тога је у Москву позвао све руске амбасадоре ради инструисања везаних за послове прерасподеле света…. Одмах потом је заказан и састанак најужег саветодавног тела руског цара које има право давања обавезујућих савета за руског цара – један од чланова тог најужег саветодавног тела руског цара је и један Србин, који ће по повратку у Србију преузети фактичку управу над њом, без обзира на форму која ће се користити, а потом и над околним државама са којим је остварио неопходне контакте и припреме. 

Када се уреди Србија, на њу ће с наслањати све србске територије без обзира ко је и како на тим територијама покушао да заснује своју државу, а те територије су од Атлантског океана до Кине и Јапана, односно од Северног до Средоземног мора!


Русија ће се само припојити матици Србији од које су је одвојили ови који се повлаче у виду „Часног пораза“… Било, јесте и биће!

Србија се од сада граничи са Кином и Јапаном на истоку и Британијом на западу. Руски цар постаје намесник србског цара за источне делова Србског царства и он ће имати улогу да успостави нове границе и потребном овоземаљском силом тај поредак чува.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=141

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh