Tajinstva


Тајинства

-Штете од њих-


*Члановима Организације „Команда-540“;
*Онима којих се тиче;
*Осталим читаоцима.

Многе делатности у људским животима су, због нечега, обавијене тајношћу - оправдано или неоправдано!

Тајанственост или тајинства чине таквог човека или организацију некако посебним - оправдано или неоправдано!

У Србији читаоци јавно објављених текстова желе да остану у тајности - у име нечега - оправдано или неоправдано!

У Србији гледаоци неког филма, који су други режирали и снимили, желе да се прогласе важнијим од оних чији филм гледају - јер су тај филм гледали на затвореној пројекцији за мали број људи.

Упоредиво са оним што је свима познато: Када би ученици Исуса Христа постали важнији од Њега, јер су гледали како је и шта је Он творио пред њима!
Али, они су о ономе што су видели јавно говорили, стално истичући првенство онога који је творио, говорећи о себи да су  недостојни таквог виђења.

Исус Христ је упозоравао своје ученике, али и нас све преко њих, као учеснике у догађајима који су се низали од тог времена као филм који је показивао шта је Он све створио својим молбама, мислима и жељама као молбама које су услишене „Да све што вам се шапће на уво, говорите са кровова!“ – ИХ својим ученицима. Ово значи да и оно што нам се саопшти тајно, из Вишњег света, говоримо јавно. То треба само тако и разумети.

То је сугестија, али и захтев и наредба. То је обавеза свих оних привилегованих којима се на различите начине саопштавају тајне Вишњих светова - да то без задршке, околишења и измена, пренесу свима – „Са кровова!“, на најпогоднији начин.

Сматра(ће) се недисциплином друкчије поступање – а недисциплина се кажњава!

До тајни се долази из два Вишња света, оба су невидљива, оба снажна, оба много знају, али су она два различита света која се раздељују на истој ивици жилета - са једне стране су тајне нашег Живог Бога, а са друге стране су тајне Његовог противника-Антихриста, Палог Анађела, који је истеран из неба. Тајне добијене од Живог Бога су тајне које нас информишу, усмеравају и које нам помажу да своје животе, животе целих народа и њихових држава уредимо тако да буду у Општој Небеској хармонији, а друге тајне, оне које нам преко својих поузданих сведока објављују војници Палог Анђела, команданти демонског света, који је присутан широм Земље, односе се на материјално, на ратове, освајање, пљачкање, богаћење, убиства, изазивање глади и свега онога што је сушта супротност  Правилима Небеске хармоније.

Све тајне, из оба Вишња света се објављују преко људи – њихових војника, добровољних или присилно мобилисаних, обучених да комуницирају са светом којем служе. Под посебним притиском и ударом на њих су привилеговани преносиоци вести из Вишњег света нашег Живог Бога, које ови други преотимају, покушавају да они сами промене барјак под којим се боре, нуди им се све уобичајено за људе – новац, успех, друштвени положаји, право да новодобијена знања и моћ користе по свом нахођењу, али увек у складу са Општим планом Палог Анђела.

То поступање у складу са Општим планом Палог Анђела, они подводе под интересе државе, народа, расе, религије…. показујући да је то оправдано, праведно, поштено, да је нормално да желимо да будемо јачи и да владамо неким другим људима и њиховим државама. У случају било каквих двоумљења војника које пробају да преведу на своју страну, атакује се на њихов мир, здравље, послове, безбедност, породицу, на личност – једном речју, још у време док таква пожељна лица преводе на своју страну они покажу своју суштини, суштину те своје стране!

Обично се прво успоставе односи у којима се човеку – увек још недовољно утврђеном војнику Белог Бога - покаже да се они заправо боре за Белог Бога, покажу му се извесне тајне, а потом се од њега затражи да оно чиме располаже као војник Белог Бога стави на тренутак у службу њиховог – Црног Бога! После прве злоупотребе знања добијених од Белог Бога, он та знања губи, постане уплашен јер не уме да живи без тих знања-привилегија, размишља о свом крају, а онда када је тако спреман, понуде му се знања која се користе за остварење циљева Црног Бога.
Дај шта даш, помисли онај који је остао без знања добијених од Белог Бога, постане добровољни пребег и војник Црног Бога, када бива снабдевен знањима, моћима и тајнама Црног Бога, а будући да он не уме да живи без привилегија, постане добар војник Црног Бога!

На моју жалост, ово се догађа, чак прилично често, Србима, који живећи уобичајен живот често намигују у погледују на оно што нуди Бог-Мамон!


Извод из текста:

"У Србији постоје различите категорије и рангови људи који поседују извесне привилегије које се тичу сагледавања догађања у неким нивоима Вишњег света - постоје тзв. Здухаћи, то су људи који се у невидљивој духовној равни боре са злим силама које би да своје зле задатке конкретизују на територији за коју је тај Здухаћ задужен;

Постоје пукови летача, који духом узлећу у духовну раван, колико дубоко и високо зависи од ранга, у којима дознају тајне, али где буду и пропитивани – који носе информације са Земље и примају задатке, као и информације о ономе што ће се догађати у неком блиском времену, они су тамо сврстани, као и сваки пук, у више формације и они су у саставу националних, верских или расних војски, свакако имају своје чинове, положаје и силу која проистиче из њиховог ранга у духовној равни;

Постоје и они  који не морају да одлазе било где, који само на тренутак уместо на физичке очи сагледају шта је потребно кроз своје отворено духовно око (треће око), па виде све оно што се догађа у Небу, а што ће се после тога пресликати на Земљу, где ће се материјализовати и бити видљиво као конкретан догађај, тада они виде времена догађања, динамику, последице, улоге појединаца, народа и држава…. они су они који су гледали филм чија се премијера, за нас обичне, тек најављује.
Зато су они привилеговани, јер су заслужили да буду одабрани и јер чине како треба да им се та привилегија стално обнавља;

Постоје и они, малобројни али постоје, који нигде не путују, ништа не гледају, они само једноставно знају, а знања добијају на људима недокучив начин и ти малобројни су они који имају право „да дреше и вежу“ на Земљи. То су они којим је Исус Христ пред одлазак са Земље то обећао кроз „И што свежете на Земљи биће свезано и у Небу, а што одрешите на Земљи биће одрешено и  у Небу!“ – То значи да су ти појединци, тада су  то били  они, а сада ови који сада живе у овом свету, са највишим  могућим  привилегијама предвиђеним за људе - да буду мали, самостални помоћници и креатори догађања на Земљи – јер је Креатор само један и једини!"

Даље-за читање или регистрацију-клик на:

http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=120
______________________________________
Снимљено 3.2.2016.г. у 15,12 ч - Застава Русије

6'58"  Београд
7'58"  Београд
9'51"  Београд
10'27"  Београд

1 comments:

Анониман,  7. фебруар 2016. 22:44  

Помаже Бог браћо мила,

Овим путем сам хтео да вас браћо из групе Србих 888 и из братства Србија, чије се молбе чују пред престолом Свевишњег, замолим да се помолите Богу да заустави катастрофално потапање велике светиње Ваљевске Грачанице која је посвећена Светом архангелу Михаилу и да заустави одржавање разбојничког сабора на ком ће бити издано наша Света Православна Вера.
Слава Богу и Kомаданту Његове Небеске војске Светом архангелу Михаилу. Миљан Оташевић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh