Aktivirana Kuran zamka za Rusiju!


Активирана Куран замка за Русију!


-Опасност по Србију-


Веза: *Куран замка за Русију
           
  http://zlatnibilten.blogspot.rs/2015/10/kuran-zamka-za-rusiju.html
           *Јалта а у Британији
            
http://zlatnibilten.blogspot.rs/2013/06/jalta-u-britaniji.html

Јасно је да је Британија проценила да прети опасност да Алепска Опијумска поља промене власника – Америка и Русија поделиле Сирију! Планетарна побуна! Две војске једног команданта отказале послушност – Генералштаб  мора да вуче радикалне и врло сложене потезе са циљем успостављања контроле над обе своје армије - америчком и руском. Обе војске, руска и америчка, изградиле своје авио-базе у Сирији на удаљености један од друге на само 50 км из којих ће контролисати Сирију, укључив и алепска опијумска поља.

За казну Русији, са којом је постојао британски договор да она снагом своје војне силе успостави стање у Сирији какво је било пре настанка тзв. Исламске државе, у чему Русија није успела јер није упала у постављену замку самоубиства у војној авантури у Сирији у којој би се у одређено тренутку сви окренули против Русије. Основа руског ангажовања је била у враћању под контролу алепских опијумских поља, за која од давнина Британија има одређен интерес.

Сада су та опијумска поља поделили Америка и Русија и истим Русија у обиму ½ може да настави коцкарску сеансу са Америком, тражећи на другим странама оно што јој је претежнији интерес. А ту се назиру Украјина, Балкан и нека друга подручја од посебног интереса за Русију.

Две велике силе ће се намиривати туђим у подели туђег! То су правила земаљске силе, до тренутка када се Вишње силе умешају па све такве грађевине од магле одувају лаким поветарцем.

Оваква ситуација у Сирији навела је Британију да из својих депоа у којима се чувају стратешки важне тајне, извуче на светло дана оне које се односе на смрт бившег руског обавештајца-пребега у Лондон, Литвињенка, као и информације о личним питањима руског цара, В. Путина – о В. Путину је направљен филм који га приказује у светлу пљачкаша своје државе, а у  вези обавештајца је донета пресуда британског суда да је вероватни наредбодавац да се уклони Литвињенко баш сам В. Путин.

Потегнута  је тешка артиљерија, за Британију су опијумска алепска поља важнија од нафтних и гасних поља, то је уходан посао, и право је чудо како им је у медицинске сврхе потребна толика количина сировог опијума, ово јер свака држава па и Британија најенергичније негирају своју било какву умешаност у производњу и дистрибуцију опојне дроге хероин, која је продукт опијумског мака.

Овим потезима Британија припрема амбијент у самој Русији да она буде нападнута унутрашњим насиљем које би резултирало променом В. Путина и стављања територије Русије под јаснији протекторски надзор, за време „После Сирије“ – а то време је у припреми преко текуће конференције Русије, Америке и сиријских власти у којима не учествује сиријска опозиција, коју у сваком тренутку Британија може произвести у војску која се супротставља и Русији и Америци, што Британију води за преговарачки сто. У последњих неколико стотина година, а и пре тога, колико Британије мешетари ниједна мировна конференција није могла да даје било какве резултате ако ту као учесник, и то претежног утицаја, није седела и Британија, без обзира на путеве којим она стиже на те конференције – сплетке и трговина утицајем, као и ангажовање по целом свету инсталиране обавештајне мреже, су алати којима она успева да седи  „очи у очи“ са силама којима би у одмеравању војне  снаге служила само као лаки тренинг! Тако некада, тако и данас! Једно мало безначајно острво би да управља Русијом, највећом државом света!

Русија и Америка су у Лондону пре неколико година поделиле свет на своје утицајне сфере, ова година је година избијања на договорене границе, ту Британије нема и она опструише тај њихов договор!

Британије је већ активирала резервни план за опијумске парцеле, уместо ових  које губи у Сирији тражи компензацију у Турској и Ираку и у том светлу треба сагледавати тренутни и привремени период политичке стабилизације турског неосултана Тајипа Ердогана, који се појављује као гарант обезбеђења сировинске опијумске базе када ће се и Турска третирати као опијумска база, а не само транзитни центар хероина! Као новостворена опијумска база Турска ће у неком погодном тренутку силом напасти руске војне снаге, у Сирији или у самој Русији-на Црном мору, уз претходне забране транзита руских бродова кроз Босфор. Политичка стабилизација ће бити плаћена.
И ово је та најављена Куран замка чије се активирање спрема.

Извод из даљег текста:

"Али: Опет Србија!

Александра Вучића је неко наговорио или присилио да размишља о расписивању ничим изазваних Ванредних Парламентарних избора у Србији, који Србији могу донети само штету, односно који је у време вакума власти (изборна кампања, избори, формирање власти) што траје неколико месеци, пажљивим страним или унутрашњим инвестирањем у интересе две-три интересне групације у Србији стање у њој доведу у стање нефункционалне државе и преузимање власти од оних који буду имали организацију, што би Србију могло да уведе у стање нереда као основне претпоставке за стварање одређених форми грађанског рата, у стање због којег би се умешале околне државе, што би тада у овом тренутку НЕОДЛУЧНУ И ШКРТУ Русију приморало да одреши кесу и у стварности, а не само у причи дугој више од 20 година!"
Даље-за читање или регистрацију-клик на:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh