Papo, papane!


Папо, папане!

-Не сме да сачека….

Веза:
http://komanda-540.blogspot.rs/2015/06/zasto-je-papa-nervozan.html

Када се ускоро уруши овако устројен поредак на Земљи, Римски Папа, и они којима полаже рачуне, сматраће да је то смак света, онај библијски, а није, то ће бити само крај Њиховог Сатанског света, устројеног тако да је он право оличење неправде.

Сатанина војска се постројава око Русије, турски, амерички, немачки и други фашисти роне горке сузе што Руси бомбардују побуњенике у Сирији, јер они, побуњеници, имају права да и оружјем освоје демократију и слободу, онакву каквом је фашисти виде и потпомажу – власти Сирије се игноришу….

Али је паника њихово опште и највидљивије стање. Римски папа се растрчао по свету, сазива на састанке све „због скоре пропасти света“…. па ће он да то предупреди, да спречи пропаст само да се ми сложимо да служимо њиховом Богу-Мамону!

*Рокфелер више не  може да чека – организује састанке у Србији, о стању у свету, за чије погоршање је крива Русија;

*Тзв. британски принц Чарлс се већ спремио за пут у Србију планиран за март, али он не може да сачека, могуће да се ускоро и пре марта појави овде;

*Русија се агилно припрема за дочек србског цара којем ће у Москви да се додворује 9.3.2016.г. приликом уручења одговарајуће награде;

*Отпадници од србског племена, названи Црногорцима, већ нису сигурни куда би даље…. Прете им, а сав њихов новац у страним банкама, и само да затраже потврду о пореклу тог новца, ето нам опет сеоба Црногораца у Србију, као пре 300-400 година и ових 70 последњих, када су нас оружано окупирали па никако да нам тај статус окупиране државе укину, а и не треба…. Сада ће да лију лажне сузе, а речити каквим их је Бог дао, измамиће наше сузе и уздахе, па ћемо им опет понудити све што имамо, као и до сада.
А они ће пристати да нам учине част да их носимо на леђима, на кркаче, као и до сада, да нам управљају, да нам соле памет, да нам дају пасоше и дозволе за оружје, да буду власт на сваком нивоу и да не могу од њих ни у Фотокопирници да будем миран од сипања информација о свом витешком пореклу, чојству и јунаштву, о везама којим смо свезани да се од њих искобељати никако не можемо;


*Ево нам опет „најугледнијих“ екавско-ијекавског изговора, према потреби и месту где говоре, тзв. Аналитичара и Геостратега у машти,  из Босне и Хрватске, који нам два пута недељно јављају да је баш та недеља последња мирна недеља у Србији… да нам следује Босна, хаос, рат, беда, глад, и да треба да их благосиљамо што нам то јављају – они чије се прогнозе никада и нигде нису оствариле;

*Ево нам опет Руса-појединаца који нас заводе за „Голеш планину“ причама како су баш они дошли због онога што дуго чекамо – да улажу у Србију и праве дугорочне уговоре о куповини пољопривредних производа, све на састанцима које организују Срби-сељаци, који, то је нормално када су Руси у питању, сносе и све успутне трошкове;

*Ето нам опет гомиле информација о наоружавању Хрватске, ос стању  Македонији, о избеглицама, о Турској и другом мртвацима, о Ангели Меркел, о успону немачке привреде…;
________________________________________

Постављен нови наслов на блог Златни Билтен:
http://www.zlatnibilten.blogspot.rs/2016/02/nespremnost-ali-opsta.html
________________________________________________

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=121

___________________
Снимљено 9.2.2016.г. у 12,19 ч. - Застава Русије

8'27"  Београд
9'0"  Београд
9'54"  Београд
12'0"  Београд
22'41"  Београд

24'3"  Београд

1 comments:

Анониман,  12. фебруар 2016. 17:30  

"Папа Франциско изјавио да је његов сусрет с руским патријархом припреман у тајности 2 године

Вести 12. фебруара 2016. 

Ватикан – Римски папа Фрањо изјавио је да је његов сусрет с патријархом Руске Православне Цркве припреман две године, саопштио је „Интерфакс“ 9. фебруара. „У току две године текли су тајни преговори“, – рекао је папа у интервјуу листу„Коријере дела сера“.

Папа се нада да ће предстојећи сусрет бити корак ка успостављању јаких веза између римокатолика и православних.

„Морамо постепено да градимо мостове, како бисмо на крају пружили руку онима који су на другој страни. Такви мостови су доготрајни и помажу да се сачува мир. Зидови то не могу: чини се да нас они штите, али у ствари само одвајају људе једне од других“, – рекао је он.

„Упрво из тог разлога зидове треба рушити, а не градити. Зидови су осуђени да се руше. Сетимо се Берлинског зида. Чинило се да је вечан, а на крају је нестао за један дан“, додао је Фрањо.

Вођа римокатоличанства је нагласио да је од самог почетка изражавао спремност да се сусретне с патријархом РПЦ Кирилом.

„Ја сам дао слободу деловања (свом окружењу – ред.). Рекао сам само да хоћу да се сретнем са мојом православном браћом и да их загрлим“, рекао је он."

По материјалу са „Портал-кредо.ру“ / Превод и приређивање: „Борба за веру“

Драган Славнић

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh