OPKOLI!


ОПКОЛИ!

-Јер време је-

Оно што је прогнозирано да ће се догодити онима који су упропастили цео свет – Америци и Немачкој Католичкој Европи-догађа се у целости како им је и одређено.

*Турска
не да неће повратити некадашње окупиране провинције, под бројем 81 (Балкан) и 82 (Сирија), већ ће се из оних истих разлога и по истом моделу распасти на низ безначајних провинција, како је учинила да се распадне бивша Југославија и садашња Србија, од које је одвојено 15% територије и дато на привремено коришћење народу који никада није имао своју државу – Шиптарима! Неосултана Таипа Ердогана ће убити његова војска.

*Немачка КЕУ
(Католичка ЕУ) се распала али их нико о томе озбиљно не обавештава, а они оглувели од звука  и марша њихове војничке парадне песме коју и сада користе „Сваки Србин клети мора умрети!“ – Задужили се штедљиви пљачкаши из последњих 100 година у износу од 200% свог националног Бруто Прихода – сада само умилно позајмљују сами од себе, штампајући непостојећу валуту Евро у потребним количинама!
Дојче банка, она која је сво ово протекло време хтела да купи Јужну Европу до Средоземног мора, сада откупљује сопствене кредите, сама откупљује ненаплативе кредите новоштампаним новчаницама како би се нешто догађало, не хтејући никако да се суочи са својом тужном судбином – а слика те судбине је она слика Србије из 1992-1994.г. када су нас држали у санитарном, економском, војном и политичком кордону - значи: Иде време када ће сви Немци бити милијардери у ДМ (Немачка марка) као што сам и сам у то доба био! Има ли им спаса? Нема, то је одобрено, то им се догађа!

*Америка
ће опет да се састане у Немачкој са руским војницима који ће дотле доћи тенковима!  А у њој самој ће се догодити оно што је плела и градила у последњих 100 година широм света.

*Балкански конвертити-љубимци Хитлера и Ангеле Меркел, Бугарска, Румунија, Албанија, Хрватска, Словенија, Маџарска… добиће заслужен третман одмах по извршењу команде „Опколи!“ коју ће извршити руске копнене снаге, којим ћемо ми овом приликом само на трасе кретања износити чај, сокове, воће и храну… ми више никада нећемо ратовати, јер смо своје одужили!

*Остали
-Кина, Индија, Аустралија и друге британске колоније деле судбину Британије… по први пут ће се рат водити на британској територији и по први пут ће и они упознати шта значи бити избеглица у својој или у туђој земљи.

*ОПКОЉАВАЊЕ У СРБИЈИ:
Иде по плану, ненасилно, сви актери србске пропасти од 1944.г., од доласка секте комуниста на власт у Србији, сами себи стављају омче на врат и моле нас остале да их обесимо, али се то неће догађати!
За све њих постоји план још из времена доласка Слободана Милошевића на власт – узеће им се оно што су присвојили, све осим што су појели, попили и дали госпођама певачицама и старлетама, оне су то зарадиле…. А затим сви иду на затворско имање Падинска Скеле код Београда… о њиховом даљем третману писано је овде у више наслова.

Опкољени су, иако је то најављивано, и јуче били изненађени: Јуче се скупило око 15.000 младих људи да им кажу како ће проћи, али њима се за сада нису прикључили батаљони оних који носе мајице са натписом „Не је..м живу силу!“ – они су резерва за случај, да некоме од ових опкољених који су се окружили милицијом и ОЗНОМ, падне на памет да користи силу против ових ненасилних који мирно и културно указују да су опојани загубили компас.. а ако се то догоди, ти са таквим мајицама, они који су ратовали против НАТО-а у три државе, они који се не стиде што су Срби, они који навијају за Србију и који из ње нису и неће да оду, јавиће се где буде потребно како би се дочек посадама руских тенкова учинио сношљивијим – треба да пређу 2000 км!

Тада ће бити и пољског и баштенског цвећа којим ће они дочекати те тенкове, затвориће се наравно границе за кратко време, и само ће се се на светло дана изнети спискови које поштени део полиције и ОЗНЕ располаже, а који нису познати овим који су опкољени, па ће се за неколико месеци стање довести у ред.

*Ови којим се јучерашња манифестација указивања опојаним да чине што не треба, не свиђа, имаће уобичајен третман Папиних Дивизија, увућиће се у мишје рупе из којих су их измамили Американци и Немци…. па ће се накнадно видети шта са њима, Падинска Скела би им била нека лепа награда.

Услишио Господ наше молитве да се све деси када буде топло
! И нико други и није ни бирао термин до ови који су опкољени-ничим изазвани планирају да одржавају изборе, да одложе све за 4-5 месеци, а то је опет јули-август, па до зиме.

*“Освета је моја!“,
стално нас опомиње Господ! Освете неће бити, али ни прескакања по списку…. Има их неколико који су се на време укључили у ланац којим се пљачкаши опкољавају и то ће утицати на право да изаберу павиљон у Падинској Скели, са погледом на пут за Зрењанин или на  неко од околних села…. А то у затвору није мала ствар, неке од њих ће распоредити да буду цвећари, повртлари, ах како ће министри да окопавају и грабуљају!

Слава нашем Живом Господу Србу!

Србија Драгољуб Татомировић
Постављено и написано 21.2.7524/2016.г. у 23,30 ч.

2 comments:

Unknown 23. фебруар 2016. 20:31  

СРБ- МИЛЕ.. Брате Драгољубе хвала вама и вашим пријатељима на борби , коју водите за спасење Србије, и да ми који пратимо ваше блогове дођемо до правовремених информација, која су у току и која се већ реализују..Ови задњи текстови делују тако јако охрабрујуће и оптимистички на нас који верујемо у ваш рад. Ја сам до СВ. САВЕ био велики поборник и смпатизер ДВЕРИ, ал нисам могао више да слушам површне анализе, а све више сам гајио симпатије младих Заветника, што видим да су у суботу направили изненађење , по власт бројчаним окупљањем, поред немогуће блокаде медија.. Буђењем Омладине и позитивну енергију коју буде , као и велика очевања од скорашње подете Москви Председника СРБИЈЕ, даје свима нама наду за спас , и да ће аутопут НИШ-ПРИШИНА бити само мртво слово на папиру, а да ће се размишљати о проширивању капацитета ПАДИНСКЕ СКЕЛЕ. С ВЕРОМ у БОГА и да све иде како је зацртано...

Unknown 29. јул 2016. 12:04  

До коначног ослобођења

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh