Protokol majstor!




Протокол мајстор!

-Туга због маске, а не због суштине-


Пре неколико дана сам био у прилици да се упознам са једним  официром високог чина – род: Протокол мајстор!
Пре тога ми је уручен неформални број Специјалног новогодишњег информативног  билтена чијом сам садржином био веома задовољан и због тог свог стања себе сам принудио на ћутање и пажљиво слушање тог Протокол мајстора, који се у неколико минута представио нама који смо га слушали.

Да није он о томе тако озбиљно и са дубоким уверењем да је то што  ради врло значајно за саму државу и њен опстанак, сигурно бих га прекинуо, насмејао се, или би био крајње саркастичан, циничан… или бих реаговао свакако на неки подругљив начин….., али нисам: Човек је описивао своје умеће које је у суштини маскирање најразличитијих врста разбојника – фалсификатора, кривоклетника, давалаца лажних обећања… на чијим се главама, стицајем различитих околности, нашла царска круна, у овом случају србског цара, а пре тога оног југословенског!

Човек је уверен да је његов труд вредан сваке пажње, плате, чина и одликовања, што је кроз протоколарне церемоније одвраћао нашу пажњу да о разбојнику под царском круном не мислимо као и сваком другом разбојнику, односно да не гледамо у цара већ у  круну, јер је она, по Протокол мајстору, та која мења суштину!

Круна промени суштину  разбојника самом околношћу да се тај разбојник сматра царем неке државе. Царска круна има своју моћ, има свој смисао и своју суштину ако покрива главу достојног, и никако и никада друкчије!
Глава је та на коју се ставља круна, не ставља се глава на круну, већ на круна на главу. Каква глава - таква и круна, јер тада чине јединство у разбојнику који је постао КРУНИСАНА ГЛАВА!

Када се изврши неки фалсификат, преправком идентификационих ознака, посебним техничким поступцима се изазивају оне прве, најстарије, оне на дну, и када се оне прочитају изврши се идентификација, када скривена ствар-документ опет добија свој прави лик док се оно преко тога уклања, заборавља или се чува као криминалистичко-технички доказ шта је све преко тога писало, и ко се китио оним што му не припада!

Само пијани капетан лађе и његови лађари заустављају лађу на води без бацања ленгера (сидра) – трезни и одговорни том послу посвећују сву потребну пажњу, често и ако дно није погодно за утврђивање ленгера, избаце ленгер на обалу, где се он укопа у тврдо како би лађа стајала на месту не којем је заустављена - онда на лађи остане само дежурни морнар, остали могу на обалу због својих уобичајених потреба. Када се врате затекну лађу, па даље по плану који имају.

Они први, пијани, када се врате, трљају очи, чуде се што је нема јер знају да су је ту оставили – али, нема лађе, отпловила. Нема никаквих трагова на води ни на обали где су могли забацити ленгере…. Па иду низ воду распитујући се - неко ју је видео, неко није, али нико о лађи више и не говори, већ се упамте пијани лађари који су изгубили своју лађу.

Разбојници са крунама на глави се називају царевима, чак и они временом умисле да никада нису ни били разбојници, да су од увек цареви, а за време када нису били говоре као о грешци, неправди, лошим временима.

Србија је окружена разбојницима-царевима, од Јадранског, до Северног, Црног, Јонског и Егејског мора, који су на територијама отетим од Србије пробали да направе своје државе-променили називе места, река, планина, променили и историју, срушили споменике и гробља, променили писмо, језик, побили Србе…. Једном речју, покрили разбојнички плен разбојником са царском круном на глави који је сео на врх плена, све зверињајући около да му га неки исти такав, са друге гомиле, не украде, отме… и ишло то тако - последњих неколико хиљада година се то догађало, то отимање од Србије, крунисање околних разбојника за цареве који су се потом удруживали и временом сви били против остатка Србије у којој је увек живело неколико милиона потомака власника онога на чему су разбојници оформили своју државу.

Даље: Текст објашњава шта ће Србији бити нуђено у овој години, посебно у наредна 2-3 месеца, ко и због чега.

За читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=109
____________________
Снимљено 2.1.2016.г. у 17,09 ч. - Као што и сами видети, господа обавештајци немају празнике-навалили Руси и сви они који се крију у Бечу иза аустријске заставе, да прочитају и буду у току. Срећна и  вама Нова година, и да знате ово је добијено из Прве руке, оне коју ви снабевате информацијама, а они се са нама друже!


29"  Београд
55"  Нови Сад


Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh