Vruć tuš za Ledenog!


Врућ туш за „Леденог“!


-Ко је следећи?-




Овај наслов је предбожићна порука члановима и симпатизерима Братства „Срб и ја“ и свим Србима који се боје Бога.

-Не бојте се никога до Бога!-
Заставник Организације „Команда-540“


Отписаним издајницима из србске УДБЕ као знак последње привилегије било је дозвољено да изврше самоубиство, а пошто су они кукавице и атеисти-екстремисти нису ту привилегију искористили, па је одлука преиначена у убиство кроз доживотни затвор за тај србијански издајнички УДБИН србско-хрватски двојац – Враћени су у затвор  Шевенинген у Холандији!

Са њима је завршено, ко је следећи?!

Туш који убiја по Србији је музички, ненасилан а рушилачки, седмотонски, који исто као што је  генератор слабих струја Николе Тесле давно дрмао Бруклински мост у Бруклину у Америци, сада из  Београда тресе Србију, околне јој државе, Русију, Америку и Британију. Остали су споредни.
Тушира Србски Музички Оркестар са непознатим бројем музичара и непознатим диригентима, иако свакодневно јавно наступа!

Овај србски оркестар сачињавају и музичари који су некада свирали у непостојећем Руском Црвеном Оркестру, који је (за)остао у Београду иза Маршала Фјодора Толбухина, када је 1944.г. из Београда кренуо пут Берлина – тај Србски Оркестар је од дана Светог Луке 2015.г. престао да свира за рубље, а не прима ни фунте ни доларе-непрекидно свира бесплатно или са грађанима слушаоцима понекада попију сок или кафу - са онима који воле искључиво србску музику.

Самозвани експерт УДБЕ који је сам себи наденуо надимак „Ледени“, мада је у својој суштини једна велика несигурна и преплашена зечина који као фркће на ловачке псе, и његов помоћник који је увек са собом носио ручну бомбу „Крагујевку“ – да, како је волео да каже, не падне жив у руке својих другова, специјалиста за пуњење хашких ћелија Србима, на које је тзв. Ледени указивао својим издајничким прстом, уз договор са својим америчким газдама, пуштен је са својим помоћником, привремено, из Хага уз услов да у Београду раскринка и онемогући рад Србског Музичког Оркестра, и не могавши да изврши преузету обавезу коју је хтео да замени за своју издајничку слободу и живот, враћен је у затвор да му се суди и пресуди - да обојица добију доживотни затвор за оно што су чинили у интересу Америке и Британије. Нису знали да само слободан живи, а да роб само постоји!

Исто као и пре 2.000 година када је тадашњег судије Понтије Пилат имао проблем да идентификује ко је Исус Христ,  међу ученицима који су личили на Њега и који су говорили као Он, иако су и Исус и Његови ученици свакодневно јавно проповедали, па је у кругу Исуса Христа, међу ученицима, заврбовао благајника Јуду, како се тада звао Понтијев „Ледени“ који Га је за 30 сребрењака издао, потом пољубио и рекао да је то Исус којег треба разапети.
Видевши шта је тадашњи „Ледени“ звани Јуда урадио, обесио се о дрво.

Садашњи Јуда из србске УДБЕ зове се Јовица Станишића, а његов помоћник Франко Симатовић
- нису имали ни храбрости ни савести ни колико је имао издајник Јуда, па су се определили да буду убијени кроз доживотну робију коју ће им одредити они од којих су примали сребрењаке за своју издају.

Они су одавно мртви, само су се правили да су живи и дошавши из Хага, на привремено, у Београд, подигли су све своје колеге-издајнике из УДБЕ који су сада углавном пензионисани, да им се нађу при руци у елиминисању србског музичког бенда.

Ова два издајника нису успели да пронађу Јуду у оквиру Србског Музичког Оркестра, нису знали у кога да упере свој издајнички прст, па су поднели лажан извештај како тај Оркестар и не постоји.

Но, будући да и њихове газде знају за постојање тог Оркестра, одлука о привременој слободи је замењена, а они враћени у затвор у којем могу да причају легенде о својим добрим намерама за које не знају како се нису оствариле по жељи оних који су им давали сребрењаке…
Тако су и пре неколико година поднели такође лажан извештај да Руски Црвени Оркестар у Београду не постоји.

Београд је најважнија престоница света
– важне су још две, она у Русији и она у Британији и обе оне воде међусобну битку за задобијање претежног утицаја на Престоницу-Београд!

Лондонска Престоница се сагласила да се „Ледени“ окупа врућим музичким тушем, па да као сваки мртвац пред укоп, буде жив а мртав сахрањен у затвору Шевенинген у Холандији.

Лондонска Престоница, заједно са Руском Престоницом, чисти терен у Београду како би у њему претежни утицај имала Русија-

Америка се гура са тог терена преко живих мртваца названих „Ледени“ који ће сада о својим неделима у интересу Америке јавно причати и тако се самосахранити међу Србима – њихови  преостали другови, издајници из УДБЕ, који су сада у пензији, лажу када причају како су срећни, јер имају добре пензије, бесплатан градски превоз, младе и лепе жене, пожењене у поудаване синове и ћерке, што је прави услов за срећу, али….. туширање „Леденог“ им неда да спавају, па се углавном, као луди што раде, по зими и ветру окупљају на Калемегдану, у Кошутњаку или воде поверљиве разговоре у трамвајима на линији број 2 која кружи око ужег центра Београда, често и маскирани, као да их неко не препозна, јадници умишљени никако да схвате да више и нису живи.

Имају и своје Удружење пензионисаних УДБАША, тамо смишљају начине свог повратка на власт и наравно начине да се подмладе за још један круг у паклу који су прошли – за друго не знају!

Ко је следећи за топли музички туш?!

Не зна се редослед, али се знају сва имена, нека свако до њих слободно овде_____________________ упише своје име, а ако су у дилеми нека се обрате Шефу Кабинета Земунског Бискупа, једном способном, паметном и добром обавештајцу и координатору верске службе којој припада - он зна редослед, он га и прави или коригује! Све зависи колико су молби ишчитали поводом неких сагрешења.

Тукли се велики слонови у Београду због Београда, тукли се  музичким тушем Србског Оркестра, састављеног од Срба-витеза!“

И терен у Београду се чисти! Чисти се терен за формирање једне од четири будуће престонице Евроазијске Уније, ова у Београду ће бити главна.

Чисти се терен у Београду за долазак два Димитрија – Рогозина и Медведева, у јануару и априлу 2016.г., којом приликом ће са собом донети и већи број специјалних свилених гајтана које ће поделити за издајнике у Србији - Британија је сагласна - а део ће оставити да буду подељени у околним државама којим ће се управљати из Београда. Упутства уз свилене гајтане ће бити на руском и србском, да не буде „нисам разумео“.

Ако Александар Вучић буде скроман у броју песма које би да му свира непостојећи Србски Оркестар, он ће му удовољити, и свираће му.
Александар греши, али није глуп, а ако буде нескроман и он ће бити туширан као „Ледени“ и истопиће се.

Исправан је потез Александра Вучића да направи извесни модел информативне службе која би замењивала садашњу УДБУ названом БИА, јер се у овом времену не зна ко је на реду за туширање.

Ко је онај којим је одређено самоубиство или убиство, онај у којег Британије више нема поверење? Британија више у њих из УДБЕ не верује - нису успели да нађу Јуду у редовима Србског Музичког Оркестра, који и не постоји, мада свакодневно негде свира. И свакодневно убија топлим музичким тушем, убија нечујно и невидљиво, остави мртваце да се праве да су живи….

Британци заједно са Русима спремају терен за устоличење будућег србског цара, мада је он устоличен у тренутку када се заклео на војничку верност Светом Арханђелу Михаилу…. Зна се да ће нови србски цар Душан владати на територији и већој од оне на којој је владао последњи србски цар Душан Силни, гледају топла туширања и смрти издајника… остали који чекају на ред постају леденог срца од страха и ишчекивања, јер нико неће бити заборављен.

Моја два блога и један сајт обавештавају кога треба о ономе што треба да знају, они којим су намењени моји текстови имају шифру за декодирање значења, остали нису ни важни….шифру имају Британци, Руси и Израелци, остали само умишљају како су важни, а они у УДБИ који немају шифру за декодирање прете својом  некадашњом издајничком моћи, никако не схватајући да пушка постане убојита само када дође у руке Мандушића Вука…. У њиховим рукама су све пушке само гвожђе, оне зарђају тренутно од зноја од страха, који се са њих слива на пушке у правим потоцима.

Србски Оркестар види код кога су паре и моћ, па понекада и њима одсвира понеку нумеру, али је он Оркестар који јавно и свакодневно свира  за:
Србе и Србију, за добре србске сељаке-домаћине, за чланове и симпатизере патриотских организација, за чланове навијачких удружења међу којима су сви преостали млади Срби са мудима, за чланове и симпатизере Братства „Срб и ја“, за чланове Србске Групе заштитника „Србих-888“, за непостојећег Монаха без манастира, сељака-домаћина из Србије, за све Србе који се  боје Бога, за музичке бендове наших Цигана који су са нама од времена цара Душана Силног, за потомке Косовских јунака, за потомке Немањића, за потомке Југовића из Мачве који су потомци Вратка Немањића прозваног Југ Богданом, за Команданта Небеске војске и Команданта и Начелника Организације „Команда-540“, за нашег новог цара Душана, за Ристу Сарабејца-Србина прозваног Исусом Христом, за нашег Живог Бога!

Нека сви србски издајници заврше као "Ледени" и његов помоћник!
Амин!

Бог са нама-Пристани Боже!

Србија Драгољуб Татомировић,
унук Остоје Југовића, потомка
Вратка Немањића, прозваног Југ Богданом

Постављено 29.12.2015.г. у 14,00 ч.
==========================================
40% ПОПУСТ!
Обука у Криминалистичкој школи

(Новогодишњи попуст од 40% у времену 15.12.2015-20.1.2016.г. за Обуку на даљину за све три специјалности, по цени од 150 Евра/Дин/кандидат, са могућношћу плаћања у две рате, приликом уписа и приликом доставе решених тестова).

==========================================
Снимљено 29.12.2015.г.у 14,32. ч. - Застава Русије
Ево намеравам да следеће године променим назив овог блога У руска "Команда-540", јер су они моји највернији и најпажљивији читаоци, који ништа не разумеју, па ми буде и жао-њих седам у исто време чита један наслов по више од 20 минута! 
Нас и Руса 150 милиона!

14'48"  Belgrade
14'57"  Belgrade
15'4"  Belgrade
19'5"  Belgrade
20'28"  Belgrade
23'21"  Belgrade

2 comments:

Анониман,  31. децембар 2015. 18:43  


Врућ туш за „Леденог“!

-Ко је следећи?-

А ко би то требало и морао да буде?

Сви организатори 5. октобра; све НВО које раде
против Бога и народа; сви посланици свих сазива
Скупштина који су гласали за законе уперене против
државе Србије и народа Србскога, а набројати се не
могу...

Драган Славнић

Unknown 2. јануар 2016. 16:44  

Uvijek je onaj koji treba da se bori protiv sila mraka skriven naočigled sviju do samog kraja...

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh