Koga moliš tome i pripadaš!


Кога молиш томе и припадаш!

-Са ким делиш тајну са тим делиш и душу-



Божићна порука члановима и симпатизерима 
Организације “Команда-540“ и њеног 
Братства „Срб и ја“
-Заставник Организације-

У протеклом једногодишњем периоду на одређен начин сам указивао и на актуелне догађаје који су имали неке више циљеве, или су изазивали друге важне промене. Овог пута, будући да је година у коју смо управо ступили она у којој ће се Опште Поравнавање завршити, односно да су до јасног виђења тог Поравнавања остала још само непуна 2,5 месеца, да се неким случајем не уплашите и не почнете обраћати пажњу на оно што у својој паници чини онај против којег са наша Организација бори ненасилним  средствима, и која га редовно побеђује, а посебно да му се кроз лепезу његових замки не обратите за било какву помоћ!

На своје адресе ћете добити обавештење о следећем термину полагања заклетви и промоције чланова наше организације, дотле вршите сопствене припреме да дате допринос у овим месецима, али и припремајте друге војнике да нам без икаквог страха приступају.

Сами сте могли да пратите шта се догодило Русији када су неки од наших чланова утицали кроз своје мишљење код оних који се тиме баве, да се са њених активности уклони „Заштитни кишобран“ – то се догодило тачно на Дан Светог Луке, 31.10.2015.г. иако им је то благовремено  најављено, на шта тада нису обратили потребну пажњу - сада јесу, али је касно и могуће су само делимичне корекције.

*Рђавом човеку не дугују;
*Са државним човеком не другуј;
*Сараднике добро плаћај;
*Жени тајне не говори.

-Каракафа Мехмед Али, Руководилац Транзитног
центра за продукте опијумског мака из Сирије и Турске,
аутору текста, 1985.г. у КПД Срмска  Митровица
 где је боравио 10 година-

________________________

antihrist
____________________________
*Ко нам помаже, кога молимо, са ким делимо тајну – са њим делимо и своју душу;

*Какав средства за постизање циља, такав и циљ;

*Какав циљ, таква и награда за труд;

*Наш помагач је и деоничар нашег успеха, акционар – већа помоћ већи и број његових акција и тако до 100% власништва;

*Већински власник се пита - он управља одлучује, укључив у то и нашу душу;

*Кућа је власништво онога ко поседује хипотеку на њу , а не номиналног власника – тако је и код власништва над душом човека;

*Душа човека не припада телу у којем се налази и са којем, спрегнута, чини човека, она припада ономе који је привремено смешта у одређено тело да би је тако одвојену и ситну посматрао, искушавао, ојачавао, калио и прекаљивао, топио и претапао, да би је награђивао и кажњавао, и само Он као њен власник њоме и располаже и узима је из тела када год пожели, када се тело и буни и опире, али без успеха;

*Уступање душе је кажњиво, али није забрањено;

*Ко уступа своју душу не водећи рачуна да она није његово власништво – тргује краденим;

*Ко тргује краденим – заслужи и добије казну од онога ко је власник тога чиме се тргује;

*Коме се молиш, томе и припадаш;

*Признаш ли Бога као власника своје душе и позовеш ли Га у помоћ -поступаш законито и нема лоших  последица;

У наставку су дата и друга објашњења и указано које ће државе пропасти у блиском будућем времену, са посебним освртом на Србију и уз напомену да су се се све досадашње прогнозе оствариле.

Даље-за читање или регистрацију-клик на:
http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/tema.php?id=110



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh