Start mašina!



Старт машина!

-Србија је стартер-

Поводи:
Заузимање боље позиције у старт машини „Србија“

После само неколико месеци од онемогућавања манипулисања грађанима Србије, од стране великих сила умрежених у међусобном труду да се Србија држи под контролом, комбинованим мерама-класичним обавештајним и оним другим, много опаснијим и тајним-манипулисањем Теслиним нискофреквентним генераторима који раде на фреквенцијама које битно утичу на ментални склоп људи, дошло је до тоталног урушавања Поретка Контроле ума. У Србији, која је превасходно била предмет разматрања и предузимања мера, да би се потом ланчано догађале реакције грађана различитих држава, по ослобађању од манипулације.

У овом тренутку су две велике силе и њихов Газда у Србијанској Старт машини-као коњи на хиподрому, који дувају кроз ноздрве, који се зноје, којим су видљиви титраји спољашњих мишића целе мускулатуре, чекајући да се уклони препрека на старт машини неког од хиподрома.
Главни је онај који рукује рампама на хиподромској старт машини.

Србском Старт машином рукују Срби!

И они ће одлучити када, како и коме ће отворити прилаз, а кога ће оставити на рампи.

Америка и Русија, под контролом Енглеске, гурају се, наваљују на старт рампу у старт машини, све мислећи да ће се она отворити на њихов притисак, коњски углавном! Али,та Србијанска Старт машина са отвара на специфичан начин-на тај начин отварања не  могу да утичу владари ове три државе-Америке, Русије и Енглеске, нити владар Србије. Том машином се рукује преко прикривеног прикључка, од стране људи који све сасвим мирно посматрају, чекајући тренутак њихове укупне предаје, укључив у то и јавно признање да им је Хиподром „Србија“ циљ свих циљева, те да око тог хиподрома могу да разговарају само са оним код којег је тај прикривени прикључак којим се рукује Србијанском Старт машином!

Владар Србије ће се ускоро морати о свему изјаснити, донеће одлуку или да се сам склони и покуша да сачува бар трунку достојанства, или ће одлагати то време и потом отићи на један од многобројних понижавајућих начина, заједно са још 300 својих. И он има једину могућност која је остављена и овим трима држава, да разговара и постигне договор са онима који владају Србијом!

Има више година од када сам објавио да Србијом не управљају њене официјелне власти, неке од држава су то схватиле и пажљиво пратиле упутства која су им давана, док су друге сву пажњу посвећивала гвозденим оружјима и класичном обавештајном раду, ослањајући се на давно фосилизовану свест оних на које су се ослањали.

Пре два дана им је пружена могућност да виде успех програма за освајање Србије, који спремају већ 30 година, у који су уложили прилично велики новац и који је (Програм) у највећој могућој мери оно што је у Русији дало неки резултат-ово овде је на погрешном засновано, одабран погрешан пут и стигло се нигде!

Нуде се Американци да реше проблем Косова и Метохије-они су га изазвали, они и треба то да реше, али у целости на начин да одобровоље оне код којих су управљачки механизми, не само за Србију!

Трамп је био дуго  времена, скоро две године дана, под заштитом Команде-540, тачније све док је радио онако како се тој команди свиђало.
Када се заборавио па умислио да је ОН тај који чини то што чини, остављен му је рок да се умије, није се умио, скинута је та заштита и ево га ради у три смене…. И пустићемо га да падне, ако истраје у нејављању оним који рукују Србијанском Старт машином.

Енглези су се предали-истакли су белу заставу и чекају!

Њих у овом тренутку не дирамо-очекује се да и непосредно, значи физички, дођу на ноге оних који управљају Србијанском Старт машином, ради договора око детаља њихове капитулације.

Русија се успаничила после поклона Србији од шест авиона са авио-отпада, због чега јој је најављено кажњавање, сада је спремна на све што је требало да уради од 2012.г.-ништа од тих њихових понуда у гвозденом оружју, да оно нешто може користили би га у Русији, ништа од очекивања да им се врати Заштитни Кишобран који је са њих склоњен 31.10.2015.г., ништа од њихових обраћања оним који би им отворили Србијанску Старт машину, али им није дато како да то учине. Све док се не поклоне, док не клекну и моле…ми нигде не журимо. Сада када сви журе. И то после 1000 година, од времена манипулација са инсталирањем на власт у Србији Династије Немањић.

Очекујемо од џокеја америчког коња, да га смири, потапше по врату и  мирним ходом, без рзања, га упути на разговор са оним који владају Србијом-ако они буду задовољни, амерички коњ ће бити остављен на ногама и моћи ће да се спрема за неке будуће трке. У супротном иде као неупотребљив код Цигана, који ће га убити због нешто меса и коже.

Ако Руси поступе онако како им је речено, и њихов коњ се  може сачувати, али они морају да учини много више од Американаца, јер су они издали када се то не чини. Пре 100 година и свих тих 100 година.
Виде и сами да нема никаквог резултата од премрежавања Србије толиким бројем обавештајаца – није им дато да разумеју и само уносе смутњу међу Србе и сами међусобно.

Енглези су се предали и чекају. Њихов коњ је здрав, нећемо га дирати, допустићемо да може мирно да допутује на договор о капитулацији која је спремна у више верзија. Супротно од овога је да претрпе казну….они знају шта се све може учинити у циљу кажњавања, знају и да су заслужили, па мирно чекају.

Они који стварно владају Србијом неће тражити надокнаду штете, нити ће разговарати са овцама, Америком и Русијом, већ са Газдом оваца које у направиле штету Србији - разговараће са Енглеском, јер рачунамо да нико присебан накнаду штету не тражи од оваца већ од газде. Са овцама би се разговарало само о техничким стварима.

Срби воле коње, посебно Арабере и Енглеске пунокрвне коње, тркаче и касаче, који су само Арабери.

Ја  сам рођен у области у Србији где је некада свака кућа гајила коње, па сам помало и сам научио са њима, добро ми дође сада када се три нервозна коња гурају да утрче у Србију.

Нема утрчавања на силу, нема утрчавања без дозволе, и нема утрчавања по основу одобрења официјелних власти Србије-од ње је власт одузета на Видовдан 2013.г.!
Јер нису знали како треба изаћи из Старт машине, нису били спремни, па су пуштени да дођу до овог времена када не знају шта ће са влашћу коју поседују.

Народи Србије и свих других држава се буде-елиминисана је техничка манипулација. И сам сāм био у прилици да слушам жалбе због тог уништавања ланца контроле…. Чудо су они који су продали своје душе неком од јахача коња, за нешто.

И ево их  ни они више не знају шта ће са собом-нуђена им је Рука Спаса, договор и сарадња, али им њихов Газда то није допуштао, а они нису хтели да дезертирају!

Дописивао сам се једно време са представником самог Ђавола у лику човека. Ручао са њим неколико пута, примао га у кућу и сасвим добро га упознао. По други пут за четврт века је отишао од мене необављеног посла. Трећу прилику неће имати. 
Безопасни су сви они, треба само испред себе истурити ИСТИНУ, а ИСТИНА је сам наш Живи Бог, и онда нам не могу ништа. Обећавају, прете, плачу, моле, траже нам слабе тачке, када треба горди су, када треба понизни....циљ оправдава средство. Али, рекох, лако је са њима! Не веровати им у било којем тренутку и нема опасности.

Да, да подсетим: Онемогућене су и све друге јахачке дружине-масони и све остале езотеријске организације, залуд им онолико смешних одора којим су облачили неке у Србији-немојте их кажњавати, чине колико могу!

А не могу ништа.

Са нама се може искрено и поштено, или никако! То је њиховим представницима речено јасно.

Ко је на реду?

Чекамо вас.

Прво ову двојицу, па онда Газду. Или ћемо убрзо и од тога одустати и остаћете без могућности избора ваше капитулације.

*Корисно је погледати и ово јер се тиче казни која је одређена Немачкој, Америци, Француској и Британији (Кликни овде)

У славу нашег Живог Бога по имену Срб!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540


Запечаћено  и постављено 26.12.7527/2018.г. у 11,18 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh