Smotra horova ljudske sile


Смотра хорова људске силе
-Такмичење је завршено-


Веза: Наслов из 2013.г. „Сила као слабост“
http://zlatnibilten.blogspot.com/2013/05/sila-kao-slabost.html


Изређали се сви људски Хорови силе, мењали наизглед своја места, али су сви ишли низ стрму раван. Данас после шест година то и не треба посебно објашњавати.

Остала само Србија!

И сви се њоме баве, као због ње, а уствари би да се бављењем Србијом они на нек начин искупе. Да добију нову прилику, за примену силе, уцена због поседовања нафте или гаса, због развијене индустријске или информатичке индустрије, због своје бројности, због могућности покретања бујица од људи који ремете све што се хиљадама година учвршћивало

*Русија
више не жели да одговара, и брине о њима, за веома умањен број својих грађана, јер сматра да држава грађанима не дугује ништа, док су ти грађани вечити дужници и заробљеници такве државе:

*Америка
на превару 1913.г., предала своје суверено право да као држава штампа новац, предала приватној фирми ФЕД, која је сада уцењује наводним дугом Америке том ФЕДУ, насталом простим дистрибуирањем наштампаног новца те приватне штампарије, којем су одредили камату и вредност, са непостојећим упоредним тачкама за ту вредност, и не жели да прāво штампања новца врати Америци, по цену нестанка Америке, и око тог могућег нестанка се у Америци ломе копља, са врло неизвесним исходом битке;

*Кина
, мимо уздања у Бога, хтела све сама, остављена да спласне већом брзином од оне којом се надувавала као нека сила;

*Немачка и Француска
, падају од ударца једне веома садржајне и ефикасне књиге-Курана:

*Турска
се распада на племена од којих је на силу после Првог Светског рата створена од остатака Османлијског царства, једна безбожничка и злочиначка држава, која је од лобања Срба, у Нишу, сазидала Споменик својој ђаволској души-Ћеле Кулу;

*Израел
, њему је истекло време трајања….

*Енглеска
, морала је да пред Србијом истакне Белу заставу, оно чиме  ће се владати светом по вољи нашег Живог Бога по имену Срб, налази се у планинама на истоку Србије и спремна је екипа која ће то изнети на светло дана, убрзо. Биће јој омогућен договор за частан облик капитулације.

Остали су успутни, неважни и њиме се нећемо ни бавити.
78б0б3ад.јпг
Foto: Globalekspres.co (Гисметео.ру, 30.12.2018.г.)
Транспорт плинских боца у Индији, то је војна велесила, чланица
БРИКС-а која даје силне милијарде сваке године за наоружање.
И она има свој Хор људске силе.

Скрећем пажњу мојих читалаца на наслов из 2013.г. да сами виде шта се остварило од прогнозираног, како би поверовали да ће се остварити и све друго.

Свим мојим читаоцима, цивилима и оним из обавештајних служби, пажљивим читаоцима онога што објављујем, желим срећну 2019.г.

У славу нашег Живог Бога по имену Срб!
Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде-540

Написано 30.12.7527/2018.г. у 14,00
Постављено 30.12.7527/2018.г. у 14,36 ч.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh