Kakvu žabu su gutali?



Какву жабу су гутали?
-Поглед графолога на фотографију-


Повод:
Посета руског амбасадора у Србији, Чепурина,
председнику Србије, АВ-Свезнајућем, на дан 14.12.2018.г.



Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić
Амбасадор Чепурин, у средини - Фото:Танјуг, Драган Кујунџић



Посета амбасадора Русије у Србији, Чепурина, изведена је као хитна, ненајављена и мимо дипломатског протокола који подразумева да сваки амбасадор контактира са надлежним лицима Министартсва иностраних послова… ишло се пречицом.

Александар Вучић-Свезнајући и Засвенадлежан је почео да плаћа цену такве своје незаконито приграбљене (све)функције, сваки трговац или произвођач свиња, сваки са пешкиром око главе и умотан  у огртач, сваки службеник-дипломата било којег ранга из Америке или Европе, када год хоће-право код Вучића! Тако је и ова посета изведена.

Ствар од јуче се правдала хитношћу и деликатношћу дана у којем је Косово, наводно тек јуче, добило војску, као да оно ту војску већ није пседовало само од другим именом! Ови сада са именом војске имају одређен број оклопних теренских возила и кажу да ће им Америка испоручиту извесну количину војне опреме и наоружања.

Каже АВ-Свезнајући како они, Шиптари, намеравају да запоседну Административну границу АП Косово и Метохија, све нам свима бацајући прашину у очи да  није у његовом присуству, или и наговор, Кловн (Ивица Дачић) потписао да та Административна граница буде права граница! Као, нису они  то разумели, као он је на уму имао нешто друго…вероватно и када је прављен стандардни гранични прелаз, уобичајен између држава.

Не зна одлични студент Правног факултета у Београду, АВ-Свезнајући „Да речи лете-писмена остају!“-Латинска.

Сви смо  ми принуђени да понекада прогутамо неку жабу-оне мале зелене су глатке и лако прођу кроз једњак, али има и оних других, рапавих, краставих, оних које живе у земљи са врло мало влаге, има и златних и врло отровних…па коме када каква западне.

Зависи ко нам је спрема и сервира!

Ову жабу су АВ-Свезнајућем припремили његови западни пријатељи са којим се до скоро као нездрав љубио, који су код њега улазили како кажу отварајући врата ногом.

Конобар који сервирао припремљену жабу,  био је амбасадор из Североисточне Србије-Сарматије, назване ко зна због чега Русијом.

И он, иако већ у годинама, морао је јуче да прогута неку одвратну, рапаву и краставу жабетину, као и његова пратња.

Сагледавам фотографију која је објављена као фотографија поводом јучерашње испоруке „Хитне поруке из Москве“ и дајем свој суд у својству графолога-профилисте
Ово је иначе стандардна услуга коју пружам већ 25 година, стојим у целости иза написаног и исказујем спремност да се сучелим са било киме који би се нашао позваним да негира овај мој опис наведене фотографије:

1.           Фотографија-шта је обухватила и због чега?

Када се хоће неки догађај-сусрет документовати онда је стандардно да се на основној фотографији са лица места види шира околина (Стандарди за криминалистичке техничаре приликом документовања увиђаја лица места неког догађаја), потом се то лице места документује секцијама које се у свему поклапају са оним што се налази на основној, општој фотографији. Овде је то пропуштено. Зашто? На ово ћу одговорити после анализе видљивог на објављено фотографији.

2.           Изглед објављене фотографије са лица места:

У средини је старији човек, амбасадор велике државе, пријатељске, у Србији, који је пре неколико дана јавно рекао „да ако Косово формира војску Србија има право да адекватно одговори“…а онда је стигла „Хитна порука из Москве“, у оквиру чега је он промовисан у најобичнијег курира-Гласника лоших вести. А често људи пожеле да убију или казне гласника таквих вести, када већ ништа не могу ономе у чије име наступа.

Амбасадор Чепурин је са грчем на лицу посматрао нешто веома неуобичајено што се догађало на супротној страни стола за којим је седео, са сарадницима, то што је он са грчем посматрао је основни разлог због чега је објављена секција фотографије, уместо целе, на којој би се видели и остали учесници  састанка-она друга страна. И то се до сада НИКАДА није догодило, то да се АВ не види у друштву неког значајног!

Чепуринов сарадник који је седео са његове десне стране са згрченим лицем на којем се лако могло очитати запрепашћење онога што гледа, са неизреченим упитом „Шта ти је човече, или како би ми Срби уобичајено рекли, „који ти је  бре, к..ац!?

Чепуринова сарадница, која би требало да се бави записивањем, искористила је своју званичну улогу у делегацији, те је ставила оловку на празан лист у свесци, на којем још ништа није било забележено, чак ни оно стандардно-ко присуствује, где, кода и због чега, јер је то је увод за један будући документ о одржаном састанку.

Сву своју пажњу је усмерила на врх своје оловке којом ништа није писала и тако избегла да гледа оно што је Чепурина и мушког сарадника запрепастило. Оборила је поглед и трудила се да ништа друго не региструје.

3.           Сви фотографи су камере и апарате усмерили, с леђа амбасадора Чепурина, сви су озбиљног лица и документују нешто са супротне стране стола, што није објављено.

4.           Положај руку амбасадора Чепурина-то је положај који се заузима када се саопштава нешто непријатно за ону другу страну, али и са енергичношћу која у дипломатији замењује ударање шаком о сто, које је приметно у оквиру састанака недипломатских лица.

Он је то што је имао и због чега је дошао у хитну унапред неуговорену посету, рекао, уверен да је та порука адекватна и његовом мишљењу које због службе коју врши мора да прикрива, али му се сада пружила прилика да каже уз пренету поруку и оно што сам мисли - и рукама!

Све се ово издогађало пре самог започињања било какве стандардне комуникације, која је уводна, која подразумева и отварање флашица са водом, сипање у чаше, опуштање и започињање разговора.

Пред сарадника-мушкарца, вода није ни стављена, а ове друге две су нетакнуте. 

АВ-Свезнајући није наиван, он је школовани и природно надарени манипулант, закључио је да је Чепурин гласник лоших вести, иначе је стандардно нервозан и уморан, те је инсистирао да му се одмах, пре фактичког почетка састанка каже суштина „Поруке из Москве“. Хтео је АВ-Свезнајући да своју жабу прогута у једном гутању и што пре.

Гласник је то прихватио, чудећи се нетактичности и немогућности дипломатског трпљења непријатности, то искористио и одмах рекао садржину поруке.

Она је, по  мом мишљењу, била упућена директно на личност АВ, а тек потом на Косово, јер је он већ огуглао на тај позоришни чин у којем увек игра тужног, изненађеног и често и уплаканог губитника.

Пре тог састанка АВ-Свезнајући је већ превршио сваку меру трпљења од стране оних који о Косову треба да донесу одлуку. 
АВ је непотребно пробао да ситуацију угреје, све мислећи да је за некога он лично и сама Србија, баш толико значајна колико он прича и посебно шта он то и због чега прича, очекујући да се цео свет изненади што Шиптари, под великим и безбедним америчким кишобраном, улазе у посед онога што им је припало када је Кловн потписао оно што је требало-давање територије Србије за некакву будућу државу, као да је то била њива коју је од деде наследио, па му се (АВ) тада хтело да то Ивица Дачић у име државе потпише.

5.           Шта би то  могло да буде, у поруци која се односи на личност АВ-Свезнајућег:

„Немој очекивати никакву другу помоћ од Русије, осим на уобичајеном дипломатском плану“, која у конкретном случају не даје никакве резултате, јер се америчка страна служи силом као правом!

Друга реченица би могла да гласи и да су се Русија и њени западни партнери, (а то је велика истина - они су увек и само партнери) договорили да је време да АВ-Свезнајући омогући у Србији демократске изборе на свим нивоима, илити да су се сагласили да се са њим више не може разговарати ни договарати…..

Имајући у виду да су он и Кловн Косово и Метохију давно ожалили, њега је погодио садржај поруке која се тиче лично њега.

6. Шта ће се даље догађати?

Ништа посебно, експерт за све, Лазански, ће констатовати како ово уопште није наивно, то што ће Шиптари запосести границу покрајине коју су прогласили државом, и исти је свих ових година ћутао на тај потпис, исплаћен је за лојалност, сада је неки шраф у скупштини али му није то крајња жеља, хоће несрбин који је већи Србин од свих Срба, да буде амбасадор у некој великој држави, јер има огромно искуство као војни новинар(!!).

Друго: Захтев Србије да се састане СБ УН ће ићи стандардном процедуром и динамиком, од недеље ће се и о томе, Русија не може ништа у том телу, увек је надгласају западне државе, а Кина углавном буде енергично (Кинези на ово имају ауторска права) уздржана.

Одржаће се та седница и констатоваће се да је Косово напредовало у демократизацији, да иде ка стицању услова за неконтролисану самосталност, те да је резолуција 1244 помало и превазиђена, Руси ће у Србији убирати поене што ће гласно рећи да се крши међунардно право, питаће их за Крим и Донбас, овде у Србији ће се лист „Информер“ бавити том седницом, а тај косовски војни  пук ће запосести границу, ону коју им је Вучић и Дачић омогућио. Тресла се гора.

Убиство политичара Оливера Ивановића је злочин са пуним уцењивачким капацитетом! Они који располажу доказима уцењују, уцењивани се праве да их се то не тиче-када УНМИК администрација буде затражила извесна конкретна поступања Србије по том случају, АВ-Свезнајући ће то МОРАТИ да учини! 

Он седи у власти са оним који су продали за пет милиона долара Слободана Милошевића, један му је као градоначелник Београда, десна рука…њега лично би ти трговци продали за много мање, или би га бесплатно испоручили.

7.           Јавност Србије:

Одслушала по ко зна које обраћање нацији АВ-Свезнајућег, претрпана њиме и његовим информацијама, гледала филмове или утакмице… они на терену: Војска и полиција иако има о свему и своје мишљење мора да слуша два нестручна министра, војног и полицијског.

Истина је:
да смо  ми под прикривеном Управном окупацијом од 2000,г. Саветници из Британије су у полицији, војсци, Народној банци, у Министарству финансија…Фронтекс-Европска гранична полиција нам држи границе, амерички ФБИ нормално ради у Београду већ четири године, са 30 инспектора, плус по двадесет у Приштини и Тирани.

Ја сам у своје време, 1990.г. за два месеца целу територију Косова и Метохије ставио под контролу са само 18 инспектора и тако је држао до краја јуна те године, када сам отишао из полиције, јер политичари, у лику нестручног Радмила Богдановића, нису знали да нам кажу што смо ми тамо и шта ће се догађати у случају масовне шиптарске побуне - Општенародног устанка, а да будем тамо лево сметало нисам хтео.

За ФБИ ради цела србијанска полиција, укључив и чувене експерте из УДБЕ на чијем је челу политичар без икаквог искуства у тој служби, са претходним искуством око трговине кафом и израдом купатила у Крушевцу, са дипломом која је тајна…, плус цела косовска, цела црногорска, македонска и цела албанска полиција, и онда се може закључити ко заправо влада овим државама-преко информација. Информације су оружје!

Ових дана сам поновио неколико пута у мојим различитим насловима да ће Америка, у име Енглеске, склонити са власти енглески промашај АВ-Свезнајућег, као и да је прављење војске Косова позив некима из Србије, а то није АВ-Свезнајући, за разговор.

8.           Шта очекивати од АВ-Свезнајућег после овога:

Напомињем само да сам на дан 10.12.2018.г. у 17,00 ч. поставио на мој блог Златни билтен наслов „Трка рањеничка-Финиш“, у којем је описано тадашње психо-физичко стање председника Србије. На дан 11.12.2018.г. тај наслов је читан 25 пута од стране америчких обавештајних служби и 25 пута од стране руске службе лоциране у Србији-резултат тог мог сагледавања је, највероватније, уграђен у садржај „Хитне поруке из Москве“
Ово сваки читалаца може да провери трагом Бројача посета за тај или било који други дан.

Могуће је да ће се АВ консултовати са неким стручним и незлонамерним људима, али и све супротно до тога. Кога занима тај наслов може да га прочита овде (Кликни овде).

Биће добро, све ће се наместити на своје место. Када Дојче Банка падне, а она се сада јако љуља. Видети мој наслов на блогу Команда-540. (Кликни овде).

*За коментаре (Кликни овде)

У славу нашег Живог Бога по имену Срб!

Србија Драгољуб Татомировић
Доктор права-криминолог и теозоф
Заставник Команде 540


Постављено 15.12.7527/2018.г. у 15,37 ч.



Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh